Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48545) grigo válasza itouchfan (#48544) üzenetére


grigo
őstag

Hát jó kérdés.
A kitobit használtam majdnem egy évig. Elvoltam vele, szerintem tisztességes és vállalható volt. De kellett volna valami nagyobb látószög, így 80hun ajánlásával beszereztem egy Cosina/soligor 19-35-öt. Azt is szerettem de aztán jött a sony fe 16-35 aztán jött az 55 1.8 és szegény kit több mint egy évig a szekrény aljában porosodott ezért megváltam tőle. Nem volt olcsó válás :D

A 24-240 soha nem volt nekem. Nem egy zeiss vagy egy gm de azért sokan jó vélemnyel vannak róla, persze tisztában kell lenni, hogy nem top üveg. Én is mindig tervezem beszerezni, mert sokszor jó lenne nem cserélgetni egész napos városi kiránduláson pl. Nem akarok itt elfogult lenni de én szerettem, sonyéknál a srácok szerintem kielemeznek neked mindegy egyes szempontot.

Amúgy 2 éve ugyanebben a cipőben voltam mint te, váltani belépő tükrösről és álltam a nagy infóözön előtt és leesett az állam, hogy most mi a franc lesz. Aztán végül a legtöbb pozitív hozadék alapján döntöttem némileg az érzelem rovására.

udpade: bocs, a kérdésre, hogy mit ajánlok rá, nem válaszoltam: GM zoomokat és Batis fix sort. :DDD
Ha nem vállalható akkor megnézném, hogy mi az ami mindenféleképp kell, aztán azt hogy ki tudom-e gazdálkodni, vagy milyen szintig tudom kigazdálkodni a rendszert, és azon a szinten elég-e nekem ami van.

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.