Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47038) Neck válasza philoxenia (#47037) üzenetére


Neck
veterán

Szerintem meg inkább azzal, ahogy bicskanyitogató stílusban elkezdte:

"Szerintem fuss neki még egyszer a leírtaknak. Nem sikerült elsőre helyesen értelmezni."

"(#47016) mokus1: nem túlzás a mobilos minőség. A Sony a6000+Sony E 16-50mm f/3.5-5.6 kit-nél egy mai felső-közép kategóriás mobil minden tekintetben jobb minőségű videót csinál. Ezt sajnos el kell fogadni. Elavult technika."

Egyébként, linkeltem már galériámat, most Te olvass vissza ;) Azonban szerintem nem kell Máté Bencének lenni, hogy valaki vágja, melyik gép milyen speccel rendelkezik, illetve melyik milyen áron megy. Az utóbbi néhány hónapban rengeteget bújtam teszteket, fórumokat, próbálgattam a gépemet, ezek alapján írtam annak, akinek írtam.

Ahhoz sem kell profi PUBG játékosnak lenni, hogy gépet ajánlj valakinek, illetve McAskill-nek sem kell lenni, hogy bicót ajánlj valakinek. Vagy csak Hosszú Katinka ajánlhat fürdődresszt, stb.

Ma este ha hazaértem, megpróbálkozok egy összehasonlító tesztet csinálni, SELP1650 F4 vs G6, hogy megnézzük, melyik lesz zajosabb. Ha fos lesz az A6000, többet nem ajánlom videóra.

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.