Hirdetés

2024. június 4., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31346) HagaNRG


HagaNRG
őstag

Na.

Hazahoztam az E-M10-et.

Mivel telhetetlen vagyok, a 14-42 IIR mellé kellett a 45mm f1.8 is, de azonnal:)
Most próbálgatom, egyelőre minden nagyon szimpatikus.

Nagyon kicsi a gép, sajnos meglehetősen kényelmetlen fogni. Viszont a megszokott EOS 500 és Sony A58 tükrösök után tényleg svájci bicska feelingje van, nehéz, precíz, összerakott, minden szépen, csöndben, tervezetten kattan rajta.
Az egész gép (már a csomagolásával együtt) nagyon prémiumszagot áraszt magából:)

Remélem, egy hét múlva is ez lesz a véleményem róla, akkor már nem ennyire látatlanban fogom értékelni, mint most, így mást egyelőre a külsőségeken kívül nem tudok róla mondani.

Az jó árnak számít, ha a 45mm f 1.8-at elhoztam 70 ezerért (mínusz majd 50 euro visszajön ebből is:), de még kaptam hozzá egy 40 euros napellenzőt is?
Elég jó ár, mi? :C :C

Én már csak ezeket figyelembe véve sem bánom, hogy nem a Sony A6000-et hoztam el inkább. Nem mondom, fogni biztos jobb lett volna, de azon meg az zavart baromira, hogy a kereső nem a rendes fényképezőkön megszokott helyeken van, hanem a sarkában, meg persze a jól megszokott tárcsák is hiányoztak róla a bolti fogáspróbán.

Egyszerűen az a helyzet, hogy valahogy úgy éreztem, az ár/érték viszonylatban az Olympus E-M10/E-M5 sokkal jobb vétel az A6000-nél. (és ez nem azt jelenti, hogy az A6000 nem tökéletes, hanem azt, hogy elég drága).

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.