Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29192) bippeti válasza FEDman (#29180) üzenetére


bippeti
tag

Kit obival még nagy csodát nem lehet tenni
Na igen, éppen arra voltam kíváncsi, hogy ez a mélységélesség-játék nagy csodának számít-e, vagy szinte mindegyik DSLR "sajátja", csak úgymond a fotós ügyessége kell hozzá. De mostanra már látom, hogy nemcsak érzéken, hanem kápén is múlik. :O
A példákat jól szemléltetted, köszi. :D
Ha jól álltak össze a fejemben a dolgok, akkor amint eljutok addig, hogy a tájképek szinte egyáltalán nem érdekelnek, csak a portrék, akkor mindenképpen fix obi felé kell nézelődnöm. Gondolom, a 85mm f/1.8-ok közül a Canon-éval nagyon nem lövök mellé. Illetve, ha a leggazdaságosabban szeretnék kijönni, akkor ehhez kell megkeresnem a Canon legkedvezőbb árú DSLR gépét (esetleg kit-obikkal együtt)... Szóljatok, ha valahol hibásan gondolkoztam.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.