Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29011) Lassú Víz válasza bigsee (#29005) üzenetére


Lassú Víz
őstag

A kis OVF-fel azt hiszed élesre állítottad, aztán a monitor előtt meg anyázni fogsz. Szerinted miért volt törőék meg nagy és fényes kereső a filmesekben? A MILC-ek belenagyításos élőképe teszi lehetővé, hogy pontosan tudj fókuszálni egy ilyen gyújtótávolságú fényerős objektívvel.

A következő kérdés, hogy mit kezdesz ekv. 170 mm-es fókusztávolsággal? Az Oly 75 f1.8 nagyon penge, de beltérben már sok, hacsak nem színpadot fotózol. Ha nyár végéig veszel egy E-M10-est visszautalnak 30 ezret a számládra. Tedd félre ennek az objektívnek az árát, spórolj mellé, és gondolkodj más rendszerben, ne toldozgasd azt amihez jóformán már semmi nincs.

(#29008) Vyndree:
"Nincs olyan gép ami minden szempontból kiváló és árban pedig alsó kategóriás."

Szerintem árban felső kategóriás sincs.

"a kiegészítő EVF-ek említésre sem méltóak és drágák is"
A kiegészítő EVF-ek jók, és szögkeresőként is működnek. De valóban drágák, és átkozottul kényelmetlen a használatuk. Ha kell az EVF, legyen beépített.

[ Szerkesztve ]

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.