Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26757) nasinas válasza erzol (#26753) üzenetére


nasinas
tag

Jesszusom, ezek nagyon szépek! :K
Ilyenkor látom, hogy bár nagyon szeretek fotózni, érdekel is mind a hardveres részre , mind pedig maga a kép komponálása, nekem ehhez csak nagyon kevés tehetségem van - ha van egyáltalán.
Így maradok igen lelkes de örök amatőr - persze büszkén és boldogan :K , és már attól is el vagyok ájulva, amikor kollégáim elismerően nyilatkoznak a fotóimról - különösen, ha együtt voltunk valahol.

És ez az eredmény többek között ennek a fórumnak, és hasonló fórumoknak illetve fotós szakoldalaknak köszönhető.... :R
Haladok szépen lassan, de én jóval nehezebben látok meg lehetőségeket,ötleteket egy adott nézőpontból látva valamit, mint azok, akiknek eleve megvan hozzá az adottságuk netán tehetségük.Még akkor is, ha látom, hogy már elrugaszkodtam a halandók földjétől, de ez még távolról sem szárnyalás, inkább csak hosszabb szökkenések, néha pofára eséssel... :DDD

Ez nem szomorít el, épp ellenkezőleg: még nagyon sokat tudok fejlődni de legalább megismerni az úton....ami csodálatos.

Gratulálok a képeidhez :C , nem tudom milyen utómunkálatokat végeztél, de ilyenkor látom, hogy az alkotás nem fejeződik be a kattintásnál.

:R

Ami ami, az az !

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.