Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25706) #31733248 válasza silmatauki (#25699) üzenetére


#31733248
törölt tag

Azért ha megnézed, a Sony E-re gyakorlatilag minden, MILC-re fontosabb méretben van már jó minőségű objektív, beleértve a fényerősebb fixeket is. És akkor még mindig ott a gyári, jelátvivős adapterek lehetősége, amivel az összes Sony DSLR objektív is használhatóvá válik. De ha úgy érzed, valahol nagy hiány van, nézzük meg, tényleg úgy van-e, mert az elmúlt időszakban szépen bővült a választék, jellemzően jobb üvegekkel, mint ami a tükrösökre elérhető.

Sokszor egyébként azon csodálkozom, hogy még a régi és a mai nagy felbontású szenzorokkal eléggé gyengén teljesítő objektíveket is aranyáron kínálnak a tőlük megszabadulni kívánó tulajdonosaik. Aztán persze, hogy nem megy el...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.