Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16474) jjeahh


jjeahh
nagyúr

m3ss, én meg Freddy76 szavaiból hallom magamat :DDD szal már megint ez az mft vs aps vs ff vita megy, aminek semmi értelme...ha téged valami kielégít, akkor számodra az a legjobb gép, legyen az kompakt vagy ff, tökmindegy...én semmi értelmét nem láttam annak, ha egy gép kicsi, könnyű, amíg meg nem vettem az oly-t, és hát...gyökeresen megváltozott a véleményem...azóta hurcoltam magammal már kölcsön d300-at, d7000-et, 60d-t, és hát nem kérek belőle, rájöttem, valójában számomra a bazinagy méret, súly szenvedés, ráadásul kényelmetlenek is, mivel kis kezeim vannak.
sir_mook: az én haveri köröm is dslr-es, egyetlen egy nex-est ismerek, viszont ők amolyan canikonosak, másról nem csak nem hallottak, hanem hallani sem akarnak, nem csak milc-ekkel van ez így, hanem pl egy pentax-ra is csak legyintenek. Ettől még nem kell elhinni, hogy a pentax, vagy a milc-ek sz*rok, a rivális canon apsc-ket képminőségben megeszik vacsorára...persze, akinek videjó kell, az jobban jár egy belépő canon-al is, naszóval, ami neked tökéletes, az másnak nem biztos, akkor sem ha ff vázról van szó...egyszerűen nincs tökéletes fotómasina, ahogy nő sem :DDD a nőideálom tuti nektek nem jönne be... :DDD

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.