Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16279) Stauffenberg válasza Andrew31 (#16276) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Mindenhol kell kisebb-nagyobb kauciót fizetni. Aki sűrűn bérel és megbízható ügyfél, azok kapnak esetleg kaució kedvezményt vagy sok esetben teljesen el is engedik, de szerződés olyankor is van és kiköti, hogy minden okozott anyagi kárt meg kell térítened. Meg ugye általában a bérlést stúdiók, cégek, vállalkozók kezdeményezik, akiknek nem akadály leadni a gép árának mondjuk a felét, háromnegyedét biztosítékba.

Ha mondjuk a szóban forgó D7100 vázat vesszük, akkor annál az első felkeresett helyen 200k a kaució. Ha eleve megvan a gép ára, akkor ez szerintem nem akadály. Elviszi 2-3 napra (3500 Ft/nap), akár pont dolgozni és kiderül, hogy érdemes-e megvennie a vázat, mennyire teljesíti az igényeit. Legrosszabb esetben bukott bár ezer forintot, ami még mindig töredéke az értékvesztésnek ha megveszi a gépet és mégsem tetszik és eladná a használt piacon.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.