Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14665) Stauffenberg válasza Livio (#14662) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

Videóban nagyon gyenge az E-PM1, úgyhogy ha ez is számít, akkor inkább a Samsung NX1000 felé mennék, bár arról meg pont a napokban is volt szó a topikban, hogy elég nehézkes hozzá az objektívek beszerzése, mert nem nagyon árul szinte senki (külföldi rendelés attól még játszhat).

Így 80 ezer körül sajnos eléggé korlátozottak a lehetőségek, itt csak a több éves, jellemzően kifutó modellek vannak a gyártók kínálatának a legaljáról. Fotóra persze teljesen jó az E-PM1, de videóhoz nem ajánlott (vagy csak nem kell sokat várni tőle, nézz pár vele készült videót Youtube-on vagy Vimeo-n).

(#14663) Byk01: A kerítés mellé tényleg sok lenne már a 800mm, de én például Újpesten lakom és a kertből szoktam figyelni a fel és leszálló gépeket (közben táblagépen megy a Flightradar24). A munkahelyemről is jól láthatók és az iroda tetejéről elég jó kilátás mutatkozik amint a gépek a HHH irányában besorolnak.

De őszintén szólva nem fogok teleobjektívet venni, főleg nem ekkorát. Szép dolog a spotterkedés, de ekkora anyagi befektetést nekem nem ér.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.