Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11537) Stauffenberg válasza TayRol (#11535) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

A Sony NEX-ek jók és hajlok a NEX 5 felé, de a főnököm NEX 7-es vasát kár volt elvinnem pár napra kipróbálni, mert azóta ahhoz mérek mindent... :D Tele van tárcsákkal és egyszerűen álom használni. Egy régi manuális Nikkor objektív volt rajta, full fém és tömör üveg, nehéz egy dög, de egy kézzel is kényelmesen megfogtam annyira királyul megoldották a markolatot.

Aztán ki tudja, lehet elég lenne egy NEX 5 is. Még mérlegelek. Nem akarom sokáig húzni a dolgot, mert ősszel jönnek új Full Frame DSLR vázak a Canikon párostól és akkor meg arra kell spórolni. :)

Aztán még el kell döntenem, hogy eladjam-e egyáltalán a Pentax K200D-met és a kisebb fajta fegyverarzenált amit köré halmoztam. Szeretem a kis dögöt, de lehet el sem menne annyiért amennyire azt mondom, hogy elengedem a kezeim közül. Jól lehet vele vihar fotózni az időjárás álló váz miatt.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.