Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#86650) Molydeus válasza PROTRON (#86642) üzenetére


Molydeus
senior tag

Nekem az a bajom a 70%-kal, hogy egy oszlopot és egy blocker távolságot nyer az ember a TKL/FRL-hez képest, cserébe elég sűrűvé válik ennek is a jobb alsó sarka. Aközött a rengeteg 1U-s mod között nem csodálom, hogy nehéz eltalálni melyik Fn kell éppen.
A K6 sem ideális több szempontból sem. Az egyik a dedikált lámpagomb, ahogy beszéltük. A másik, hogy nem programozható, de arra ott a K6 Pro legalább. A 3., hogy a Keychron nem ismerte fel/foglalkozik azzal az igénnyel, hogy 65%-tól lefelé szükségesek lennének a custom világban elterjedt osztott billentyűk. Legjobb esetben is csak részmegoldásaik vannak (Q60, Q40+), pedig bőven lett volna alkalmuk valamelyik "új" (PlusMaxUltraHyper) sorozatuk bevezetésekor meglépni ezt, de a marketing és a költséghatékonyság gondolom győz. Azért érdekelne, hogy milyen arányban értékesítenek 60-65%-os billencseket mondjuk a 75-höz képest. Nem lepnék meglepve, ha már a 65% is sokkal kisebb lenne bár lehet, hogy mivel nincs N64-ük, ezért ezzel fedik le a 60+arrow block igényeket, a 60-as viszont lehet, hogy csak a kirakatban mutat jól. Nem lenne véletlen.

Amúgy a 70% pár évvel ezelőtt népszerű volt a belépő szinten. A Drevo mellett a Royal Kludge is gyártott ilyet. Velük amúgy mi lett, lehet tudni? Volt egy pillanat talán idén, amikor azt gondoltam, hogy elindultak egy olyan pályán, amin az Akko. Jöttek az újabb sorozat, hot-swap, ISO, stb. aztán most mintha megint leálltak volna.

M.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.