Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz bkercso #67519 üzenetére

    Eléggé emberfüggő, hogy mit jelent a nagyon halk.

    Ha laptopbillentyűzet szintjét, akkor mondanám, hogy Cherry Stream 3.0, mint magyar és ollós, de eggyel feljebb írtam éppen és az utóbbi 1-2 oldalon került szóba, hogy nem/alig kapható. Van pár Rapoo, Dellnek akad még ollósa drágábban, de az vezeték nélküli, ahogyan az MX Keys is az és abból magyar sincsen.

    Ha lehet kicsit hangosabb, akkor dupla kerettel egy VA109M silent red kapcsolókkal, vagy egy olcsóbb hotswap képeségekkel bíró darab pimpelése.

    Ha laptopbillentyűzetnél is sokkal halkabbat szeretnél, akkor az épített mechanikusban lesz csak, de TKL-nél nagyobb nem fog akadni, eleve nem egy gyors dolog összeszedni mindent, és egy nagyságrenddel nagyobb keret kell ehhez.

    Persze ollóson és mechanikuson kívül ott van rengeteg gumidómos billentyűzet, azonban ezeknél kérdéses, hogy újonnan milyen hangosak (az a hülye helyzet állt elő, hogy a leggyakoribb kategóriában a legkisebb a megosztott gyakorlati tapasztalat itt a topikban), és onnan milyen gyorsan keményedik fel és válik hangosabbá (ezt sokszor az elődből vagy egy régebbi darabból sem lehet megjósolni, mert sokszor olcsósítanak a gyártók).

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés