Hirdetés

2024. június 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#84648) fefe9 válasza MrChris (#84645) üzenetére


fefe9
tag

(#84645) MrChris és (#84646) SpongyaBob: örülök, ha hasznát veszitek. Érdemes előtte felírni vagy telóval lefotózni az eredeti értékeket, hogy ha nem tetszik, vissza lehessen állítani.

(#84647) Mercutio_: őszintén szólva nincs komoly összehasonlítási alapom erre, mert csak egyszer használtam Canon-t, egy elég régi vázat egy Sigma telével. A fiam ovis ballagásán a GX7-el videóztunk, sajna akkor még nem volt meg a Fuji X20-am, így a kölcsön Canon-al fotóztam.
Ami viszont megragadt emlékként, hogy a Canon jpeg-ek kicsit élettelenek voltak, a tele miatt inkább portrék készültek vele, de minden gyerek arca "sápadt" volt, a kék és piros színek viszont -nekem- túl élénkek voltak.
A GX7 jpeg-el is csak nekem voltak eleinte fenntartásaim, akik használták, látták még a képeket (család, barátok, ovis szülők, stb.), elégedettek voltak a vázból kieső képpel, volt, aki hívatott is elő belőle 10x15 papírképet, az is jó lett. (mondjuk nincs kalibrált monitorom, meg hát ezek is szubjektív dolgok, lehet, ami nekem tetszik, az száz másik embernek nem...)

[ Szerkesztve ]

--- https://flic.kr/ps/37w6iv ---

Útvonal

Fórumok  »  Digitális fényképezés  »  Micro Four Thirds (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.