Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
válasz
anaqer
üzenetére
leszámítva hogy az a7snél bebizonyosodott hogy mire jó a kevés pixel. mai technikával kevés pixellel már szinte fény se kell neki. Lát a sötétben. Olyan isokat tud hogy a bokám lefosom tőle.
Nekem az hogy meglevő fénynél lehet képelni sokkkal sokkkal sokkal többet ér mint a mp háború.
tudom ez ide nagyon off meg nem is erről volt szó. csak én pl ezért vagyok pixelszámnövelés ellen. mert a technika fejlődésével is max stagnál a magas isos teljesítmény. holott ha a pixelek megállnának egy normális szinten miket lehetne már.
-
fattyu
veterán
volt nálam huzamosabb ideig 550d... Okádtam tőle. nem a váztól, nem a műanyagságától, nem a kezelhetetlenségétől. ezek mind nem érdekelnek annyira. nekem az a szenzor egy határ fos. ( akkoriban még az ödémakettő volt a szint ami szintén nem egy világbajnok magas isos szenzor ugye. ) Mióta volt nexem egyszerűen nem hiszem el hogy a canon még nem jött rá hogy égnek mint a rongy.
Amugy meg nem ez a lényeg.
mai napig használok canon 350d-t és nem kevés képem készült vele amit nagyon szeretek.
Sőt állítom az 1000dben levő 10es szenzor ezerszer jobb használati értékben. ( az jelenleg is van... )Attól még ami szar az szar.
-
fattyu
veterán
Szerintem ezt így sarkos kijelenteni. Már hogy a leglényegtelenebb.
Nekem nem. És az a szenzor már megjelenésekor is hagyott kívánnivalót maga után. Mind az igen erős AA filter miatti lágyság, mind a már gyakorlatilag 800tól bántó zajosodás miatt. Mondom ez pont olyan mint a 12es volt itt annó. Szánalom hogy még próbáljuk eladni ugyanazt innovációként címkézve.
Obi frontol értem amit mondasz és egyet is értek. de a canonnál a vázakkal vannak kemény gondok.
-
fattyu
veterán
nemtudom. hálistennek nem kell ilyeneket tudnom és értenem ehhez. ez nem a beleszarok. csak nekem nem ez a szakmám.
a demagógság.
nem tudom. lehet annak hangzik. de pl ugyanezen alapon nincs tv előfizetésem sem. ugyanezért nincs androidom se ( amíg volt root és adkiller ott is ) Köszönöm nem kell reklám jeligére. szóval nem hiszem hogy demagóg. Nagyon érzékeny vagyok rá és a magánszférám megerőszakolásának érzem.
Amugy próbaképp megnéztem valóban nem vészes a PH most.
de voltak idők amikor azért durva háttér reklámok a fórum köré. meg a sonda ipsos popup.
Részemről ennyit tudok erről elmondani.
Olyasmi lehet ez mint a projektoroknál a DLP szivárvány effekt. van aki nem látja és nem érzékeny rá valakinek meg megöli az egész élményt. na így vagyok. azzal is meg a reklámokkal is.
Szerk: és komolyan szempont az erőforrások megevése is.
Itthon nem érdekes mert van elég kraft de a melós gépemen. 84 ablak van nyitva munka miatt 4 giga rammal. így is döcög. ha még reklámokat is hagynék betöltődni...
-
fattyu
veterán
én tényleg értem hogy ti is pénzből éltek.
isten bizony.
de ilyet leírni???
"(ha elmegy, elmegy, amíg adblockolva van itt, nekünk sajnos már "semmit sem ér"). ez a három út lesz."
Egyszer valaki leírta hogy a ph FÓRUMon a fórumozó aki ért és megosztja tudásást tapasztalatát az érték. mert a fórumba is visszajárnak ezért az emberek. és emellé akkor már fogyaszt tartalmat stb.
ezen lehet vitatkozni meg nem egyet érteni.
de az hogy már a saját gépemen a saját otthonomban nem használhatok reklámszűrőt mert csak ez engem megborít rendesen. az én monitorom az én hardverem az én netem. azért megyek bárhova hogy azt lássam amire kiváncsi vagyok. Nem reklámokért.
Részemről is a viszlát kategória lesz. nagy fájdalommal mert rég itt vagyok és jó is itt. de fizess vagy reklámokat nézz vagy szétszopat az oldal.
a falhoz állításra sokan középső ujjal reagálnak.De mint leírtad szart sem érnek úgysem.
-
fattyu
veterán
Nex topik hova lett?
-
fattyu
veterán
válasz
ijjen nincs
üzenetére
csepel az
a Brook több lenne mint az egész canga kb.Amugy Csepelshop asszem.
-
fattyu
veterán
válasz
cool13
üzenetére
várok egy fejest. 19én vámkezelés megtörtént üzenet. Azóta semmi. hívom óket. hát még a reptéren van nem adták át kézbesítésre. Mérnem??? hát azt nem tudják.
felgyújtani lesózni
studi: 1000 fölötti 100% os ebay eladó. megjött a fejes. jobb oldal hibás. megírtam neki hogy mi a pálya aszondja szar az erősítőm a fejes jó refund declined... Paypal disputeon van per pill. szóval az se biztosíték

-
-
fattyu
veterán
Én nagy értékű finommechanikai dolgokat nem tennék fel egy kormányra. Lehet a stabja egy darabig szűri a rezgést de szerintem napkban mérhető lenne mire valami komolyan sérül a gépben. Akár zár akár a stab részen. Nem hiszem ilyen szintű fizikai terhelésre lettek ezek kitalálva.
Persze nem értek a lovakhoz, de nem véletlen kicsik az akciókamerák sem. Minél kisebb tehetetlenség itt kifejezetten szempont.
szerintem
-
fattyu
veterán
hexar40 pentax 50 1.7ek is elég laposkásak. Minolta 45 is palacsintának van hívva.
Amugy a kedvencem Nem kifejezettten technikailag tökéletes... de szeretem

Rbalint: Az a jupiter 8 viszont szerintem alkalmatlan bármire. 1 méter közelpont, és NAGYON sokat kellett utúmunkázni a képeket hogy valami legyen belőle. Nekem nem tetszett kicsit sem.
-
fattyu
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
5n tud
-
fattyu
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
derítés segít.
Meg a tudatosan megválasztott szögek amikbe nem 255 felé esik a háttér. Meg az argentin dog. Az rohadt sokat segít...3 kutyám van kettő tök fekete a harmadik már tartalmaz némi ezüstszürkét. Na mióta ő van azóta szinte csak azt fotóztam. szopjon a tök feketével akinek két anyja van.
-
fattyu
veterán
válasz
FEDman
üzenetére
nemtudom. A cucc mérete tömege nekem sose fájt igazán. lásd túrázgattam én 5dII meg fix sorral a táskámban bicajon.
De elfogadom csak én vagyok így. Ettől még pl egy nex6on el tudnám képzelni ezt jó mókának. Nekem spec a 40 mili a legnagyobb bajom vele. az a 10 amivel 50 fölött van ( apsc szorzóval elmélkedve ) engem bosszant. Tudom mert használtam kitartóan 40 1.8at a nexen és zavart a szűksége. ekv 50el vagyok én igazán boldog.
Mondjuk a speedbooster nem csak egy obira jó az érv valóban.
Studi :
én csak apscben gondolkodom. -
fattyu
veterán
válasz
FEDman
üzenetére
tegyük fel hogy ennek vállalható képe lesz tök nyitva. csak a az elvi vita kedvéért.
Melyik 1.2es 50-55-58as obi vállalható képű tök nyitva?
mert ez pl igen, de nekem nem tűnik olcsóbbnak

amugymeg annyira elvi vita ez. majd a képminősége után döntsük el hogy drága vagy sem, meg hogy minek ez vagy de jó hogy van. Per pill 3 számot tudunk róla. 1800 euró 40 meg f0.85.
Ennél viszont sokkal többröl szól. vagyis per pill fingot reszelgetünk csak

-
fattyu
veterán
válasz
jjeahh
üzenetére
óvatosan ezzel. ma néztem ytn egy videót csávó leejtette 50 méter magasról repülés közben a 7000 dolláros vállról indíthatós sony kamerát.
4. nap találta meg. esett is közben párszor.
nyilván a semmi baja nem lett kamu lenne. de a végén az a videó van amit MÉG azzal készített miután előhalászta a dzsuvából. Meglepődtem őszintén.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest