Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-21 14:17:30

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65838) sb válasza ripla (#65836) üzenetére


sb
veterán

Nekem minden Alza vásárlásom szuper volt.
De kezdem azt gondolni, hogy csak a személyes átvétel és az átadást kivéve az emberi ügyintézés kizárása miatt lehetett így. :D
Egy eset eszembe jut amikor élő emberrel beszéltem mert vmi rendszeren kívüli dolgot szerettem volna elérni (talán, hogy tovább tartsák a rendelést? :F ), ez az egy aminél totál káosz volt. Fogalma sem volt az ügyintézőnek mi van a rendeléssel, tök mást látott, tök mást mondott, tök más SMS-ek jöttek, hogy mi fog történni (a magyart is törte, az se segített).
Aztán úgy voltam vele, hogy amit a rendszer mutat annak hiszek. Még aktív volt a megrendelés, beballagtam, kikértem és elhoztam gond nélkül.

Allee Store-ban szokott vki járni? Amennyire tudom/láttam némileg eltér a PaB elemkínálat a Store-ok között. Egy-két fénykép segítene, hogy érdemes-e odamenni beszerzésre. :)

Még nincs meg az ajándék nyuszis szett, szombaton lehet, hogy vmi Creatorral meg egy kis alkatrész válogatással le lesz tudva. S@H-ról is terveztem rendelni de gyanítottam, hogy a hétfői rendelés már nem érne ide hétvégére. Ahogy látom még a múlt hetivel is voltak gondok, hogy ideérjen.

@HUN_Sector
"még mindig feldolgozás alatt"
Piros vagy kék? :)

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.