Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-26 21:04:58

LOGOUT.hu

A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#35551) mukisrác válasza HUN_Sector (#35548) üzenetére


mukisrác
aktív tag

Nekem ez jut eszembe erről:
[ötlet]

[ Szerkesztve ]

Oneplus 10T, 8/128 , Amazfit GTS3

(#35552) #75376384 válasza sodokan (#35539) üzenetére


#75376384
törölt tag

Ebay nem PayPalos fizetésű? Mert náluk lehet reklamálni. Mondjuk az se kispályás, aki egy ebayen bármit is vesz 1000 euró értékben. :D
Idén pl a korona miatt ugye rengeteg légitársaság fújta le a járatait. Az Eu törvényei szerint ha egy adott járat eu-ba érkezik vagy/és onnan indul, de meghiúsul az utazás (nyilván nem azért mert a delikvens lekéste a gépet) akkor a pénz visszaigényelhető. Na most ennek szépen beintett sok légitársaság és ilyen voucher és társait ajánlottak.
A pórul járt emberek pedig elmentek a bankba, paypalhoz illetve a kártya kibocsátóhoz reklamálni és így egy halom bizonyítékkal alátámasztva, de vissza tudták követelni a pénzüket, amit jellemzően vissza is kaptak.
A mai világban már nem lehet az ilyenekben megbízni, sajnos ez van.

(#35553) HUN_Sector válasza Pötyi (#35550) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

Mondjuk úgy, nem csak legoval foglalkoztam életem során :)

(#35554) wrrs válasza tocsek18 (#35549) üzenetére


wrrs
tag

Nekem is vagy egy OFF témám ezzel kapcsolatban, de leírom, mert van benne LEGO is.

Szóval én azt mondom, hogy kell húzni egy értékhatárt ameddig az ember igenis utal előre. Bevállalja a rizikót, mert azért vannak már arra módszerek, hogy pl. rákeressünk valakire, lecsekkoljuk vagy éppen van vásárlói visszajelzési rész ahonnan vásárolunk, stb.

Én általában "ész nélkül" utalok. Van értékhatár, de tudom mit akarok megvenni, tudom, hogy ha valami jó biznisz akkor muszáj kockáztatni. El nem tudom mondani, hogy hány jóféle cucctól (gyűjtői relikviák, LEGO, stb.), üzlettől és így későbbi haszontól is estem volna el, ha ennyire félénken állnék az online (piaci) kereskedelemhez. Van olyan kollégám aki még SOHA nem rendelt a netről (mert ellopják a pénzét...), én meg lassan 15 éve nem járok csak kajáért a boltba.

Jó 10 évvel ezelőtt eltöltöttem masszív 6 évet a (műszaki) kereskedelemben is. Azonnal látszik egy oldalon, legyen az akár magyar, akár külföldi, hogy kamu, valótlan, stb. Most gondoljatok bele, alapvetően aki lát pl. 70.000-ért bontatlan 75192-őt az "meg is érdemli" ha átverik. Persze azt is tudom, hogy nem mindenki van benne azonnal egy hobbiban vagy témában. Viagra, Kamagra témában sajnos nem vagyok otthon... :)

Adom amit fentebb írtok sokan, a user a hibás sok esetben. Helyesírási hibáktól hemzsegő oldalak, stb. Lehet látni, lehet érezni a valótlan dolgokat. Volt valamelyik évben ilyen szintén kamu oldal, ahol lehetett visszaszámláló mellett venni 40colos tévét 2378.- -ért. Nem győztem a családban hírelni, hogy NE is regisztráljanak oda! Erre jött a válasz, hogy de mi van ha tényleg igaz? Szóval na....

És akkor a sztori. Egyszer buktam be eddig (kopp-kopp-kopp). Eredeti Ubisoft szobrokat gyűjtünk Assassin's Creed témában. Általában Jófogás-on lehet amúgy is olcsóbb cuccokat találni, mert a lusta emberek az "ócska" mobilos app-ból 2 kattal felrakják az ócskaságukat és nincs jutalék, stb.
ACIII témában 16-ért doboz nélkül kínált a sutyerák szobrot, az alja lefotózva, Ubisoft, mondom oké. Persze nem én voltam az egyetlen érdeklődő, de ez mondjuk gyűjtői cuccnál nem meglepő. Kifizet, ő postán felad, megjön és ja, kínai replika. Tovább nem írom, mert még mai napig is felrántom magam rajta. Azt mondta, van neki jobb dolga is, mint ilyenekkel foglalkozni, meg különben is ennyiért sehol nem kapom meg, stb. Majd aztán némaság és nem válaszolt többé.

Ja, igen: LEGO karton dobozban küldte! :D
Jelenleg is hírdet, remélem van neki ilyen alapú hitele is...

Szánalmas emberek vannak, akik egyszerűen tudják, hogy a mai világban nem ül az autóba az ember, ha meg igen és odamegy, akkor is ő jár szarabbul ha eldurran a maflás. Ha meg kiderül, üzemeltetői oldalról user account törlése és ennyi.

Szóval zárásként csak annyit, hogy igen, gyerekjáték a (legtöbb) LEGO, de amúgy meg nem úgy van árazva (már megint ide lyukadok ki...). Tehát alapja lehet a biznisznek és az átveréseknek is erősen.

[ Szerkesztve ]

(#35555) sodokan válasza #75376384 (#35552) üzenetére


sodokan
tag

A németeknél természetes, hogy esetleg nincs paypalon fizetés, csak banki utalás, és ott az ebay nem tesz semmit. Nagyon sok minifigura volt a téma és licites, utólag már én is felismertem, hogy kamu, de amikor azon aggódsz, hogy megnyered a licitet vagy sem, akkor ezek nem tűnnek fel (pl. elírta az egyik minifigura nevét, aki ennyit gyűjt az jellemzően tudja mit hogyan hívnak).

Utána amúgy tettem feljelentést a németeknél, viszont a nyomozati anyagból nem ad ki semmit telefonon a rendőrség, úgyhogy mentem a követséghez és ők valami olyasmit mondtak, hogy nagypályások voltak és hogy több esetet összefűztek.

@wrrs: ki maga dönti el, hogy hogyan, én továbbra is utalok előre, ha igaznak tűnik, (mondjuk nyíregyházára néha nehezemre esik, de azzal nyugtatom magam, hogy biztos LEGO dolgozó), itthon még nem volt olyan, hogy ne kaptam volna meg amit vettem.

(#35556) HUN_Sector válasza wrrs (#35554) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

A jòfogás hemzseg a lepint legoként árusítò csalòk tömegétől is (figurák)

(#35557) Pötyi válasza HUN_Sector (#35556) üzenetére


Pötyi
őstag

Ez mondjuk igaz és azért gáz, mert a lepint árulják Lego áron. Aztán amikor reklamálsz, elintéznék egy legyintéssel, hogy nem mindegy a gyerekének? Hát a gyerekemnek akár mindegy is lenne, NEKEM nem mindegy, mert én fizetek! Rohadtul nem mindegy, hogy Porschét hirdetnek és Trabantot kapsz ugyanazért az pénzért, aztán azzal próbálják elintézni, hogy "Dehát ez is, az is német autó! Nem mindegy?"

Az ár is fontos, mert a hamisítványt ne adja már közel ugyanannyiért. De nem csak az árra gondolok, hanem a minőségre is, azon belül pedig az alapanyagra is és a kivitelezésre is. (Mennyire bevizsgált az alapanyag és mennyire sorjás az öntés.)

Az ilyen hirdetők azzal szoktak védekezni, hogy egyrészt kompatibilis, másrészt (állítólag) ő maga sem tudja megkülönböztetni egyiket a másiktól, harmadszor meg az ilyen építőjátékok gyűjtőneve - kisbetűvel - legó. Mint a "legózás" ige.

QNX is cool!

(#35558) wrrs válasza Pötyi (#35557) üzenetére


wrrs
tag

Jaja, kedvencem: "Nem tudom, nem értek hozzá én nem vagyok gyűjtő!" Van-e a stud-on Lego logó vagy nincs? Marha nagy szakértelem...

[ Szerkesztve ]

(#35559) balika21 válasza HUN_Sector (#35547) üzenetére


balika21
tag

köszönöm

(#35560) GhostDUCK


GhostDUCK
újonc

Elég gyanus valóban:

Green Bozó Garden Kft
Teljes név: Green Bozó Garden Korlátolt Felelősségű Társaság
Székhely: 1081 - Budapest, Bezerédi utca 19.
Cégjegyzékszám: 01-09-358214
EU Adószám: HU27942042 Adószám: 27942042242
Tulajdonosok és bejegyzési adatokVezetőkPénzügyi adatok

Tevékenység
TEÁOR kódok:
8130´08 Zöldterület-kezelés
Tulajdonosok és bejegyzési adatok
Társasági forma:
Korlátolt felelősségű társaság
Alapítás éve:
2020

Tulajdonosok
Bozó Zsolt, Szlovákia

Vezetők
Név Feladatkör
Bozó Zsolt Ügyvezető (vezető tisztségviselő)
Pénzügyi adatok
Jegyzett tőke:
3 M Ft.
Bank:
10400786-50526971-80831001 Salgótarján Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság

(#35561) Throme válasza sodokan (#35529) üzenetére


Throme
veterán

...na most ránéztem az információkra:

"Fizetés

Banki átutalással fizethetW"

(a "W" karaktert nem én írtam el... )

... és ennyi.

Én biztos nem utalnék nekik előre :N

(#35562) GhostDUCK válasza HUN_Sector (#35537) üzenetére


GhostDUCK
újonc

Azt a tájékoztatást kaptam GLS-től, hogy nem áll velük kapcsolatban, pedig a weblapon fel van tüntetve mint a kiszállítást végző cég :-)

(#35563) MarioG


MarioG
csendes tag

Sziasztok,

Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert nem vagyok jártas a témában:
Szeretnék egy 10254-et összerakni saját/vásárolt elemekből, méghozzá azért így, mert más színben szeretném, mint amilyen gyárilag.
Addig eljutottam, hogy Bricklinken látom, hogy milyen elemek kellenek. De ezeket, hogy tudom megrendelni - persze ami nem kell belőle, azt törölném, ami meg más színben kell, azt cserélném.

Akár pü-ben is ha valaki segít, megköszönöm.
Köszönöm :R

[ Szerkesztve ]

(#35564) MarioG válasza MarioG (#35563) üzenetére


MarioG
csendes tag

Időközben nagyjából rájöttem :)
Csak arra nem, hogy az elemekből kidobja, hogy mennyi fajta van meg az eladónak. Azt hol látom, hogy mi nincs neki? :R

(#35565) HellGreg válasza GhostDUCK (#35562) üzenetére


HellGreg
őstag

Szerintem engedjétek el a témát, ez egy csalás, felesleges nyomozni utána, 2 hete ugyanilyen cég volt aki átvert jópár embert. :)

(#35566) wrrs


wrrs
tag

Nézem, nézem, de nem hiszem el amit látok. Aztaq!

[MN]

[MM]

Nikaido-nál egészen biztosan elgurult a bogyó...

(#35567) ayo


ayo
addikt

én csak lelkes olvasója vagyok a topiknak, de ezt úgy érzem meg kell osztanom :D

http://jateknaplo.blog.hu

(#35568) Victoryus


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

2 napot végig legóztam, a technic cuccaim leltároztam, építettem. A 8292 Cherry pickup elemeinek színe katasztrófa, a szürke 50 árnyalata. Főleg a 7stud liftarmok. Sajnos a hidrogén peroxidos kezelés eredménye nem maradt meg hosszabb ideig. Egyéb módszer amivel helyre lehet hozni a színüket?
Más készleteimnél nincs ekkora gond, pedig ugyanolyan idősek.
Ma jön a Flatbed leltára és vadászat az ömlesztett készletben...
Boldog, legóban gazdaság karácsonyt kívánok mindenkinek! :)

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#35569) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Tartòs megoldás sajnos nincs. A hidro-peroxid az egyetlen, ami ideig òráig pl fehérít, de nem tartòs.
A műanyag sajnos, nem sajnos, de ilyen, ha UV-vel találkozik.

(#35570) #75376384


#75376384
törölt tag

A mai nappal elkészültem egy újabb bricklinken összekukázott modularral.

Hosszú lesz.

Mivel a brickative modularok legtöbbje nagyon tetszik, így bevallom nem volt egyszerű választani, hogy melyikkel is kezdjem. Végül az Old town pub lett a nyerő és egy pillanatig se bántam meg.

Kezdeném az összerakásival. Mint azt már korábban írtam volt félelmem, mi van ha nem teljes a kapott lista pl. Hát valóban nem volt az. Hiányzott belőle két festett elem (levél és “pénztárgép”, ezek voltak feleslegesek nekem is). Illetve két tető elem. Na ez krva ritka. Szerencsére nincs látványos helyen így kihagytam őket egyelőre.

Pár nehezen értelmezhető lépéstől eltekintve talán két hibát ha találtam, ami egy 4000 darabos készletnél szerintem jó arány. A füzet minősége és értelmezhetősége első osztályú. Egyetlen gond ami viszont végig kísérte az építést, azok a kockák, amiknek az oldalán is van stud, kb lehetetlen volt követni, hogy adott pontra melyik kell (két oldalán is van, vagy csak egy) így ebből volt némi keveredés. Illetve a dark tan, olive green, tan színek megkülönböztetése se volt könnyű.

Összefoglalva, aki azon problémázik, hogy mennyire drága egy pár pdf-ért, javaslom vegyen egyet és nézze meg mi munka egy ilyen összerakni.

A modell. Hát hogy is mondjam, hatalmas és robosztus. Gyönyörű. Építési élménybe valahova a ninjago city mögé ugrott, ami nálam all time fav. Elem számban alig marad el az Assembly Square mögött pedig ez csak egy 32x32 plate-re épült, plusz öt oldalfal nagy 6x5-ös panelokból àll, igy szerintem nem nehez elképzelni mennyire részletes.

Az elemlista. Hàt nem volt egyszerű, és igy se lett tökéletes. A fentebb említett elemeken túl két másikat megváltoztattam. Egyiknél rossz elemet küldött akitől rendeltem és alig árulta par boltos, igy a 15-20 euros posta díj miatt inkább jegeltem. A másik pedig elavult volt, igy azt egy újabb verzióra cseréltem. Egyet pedig teljesen kihagytam, mert az valahol a hatso homlokzaton lett volna.

Ami a pénzt illeti. Olyan 1200-1500 elemet nekem kellett összeszednem. Ez szerintem simán volt 400 frank felett. Jo viszonyítási pontnak azonban nem nevezném, mert sokszor részesítettem előnyben svájci boltot a megbízhatóbb posta miatt. Bar azt nem lehet letagadni, fosasig van a készlet ritka elemekkel (homlokzaton az a hajlított gumi, egy halom zöld szék, dark blue tetö elemek, másik homlokzaton az a dark tan arch stbstb).

Időben, 3-4 óra zene illetve 6,5 marvel film (Am kap. 1, Iron Man 1-2, Marvel kap, 1,5 Thor és az első Bosszuállok, akinek lenne kedve kiszámolni).

Aki hasonlóban gondolkodik csak ajánlani tudom, bár egy anyagi csőd. Nekem a következő szerintem a posta lesz autokkal, de nem tudom még mikor. Áprilisban költözök külön és annak függvénye, hogy milyen lakást es polcot találok, illetve azt hova fogom tudni felrakni.

Ime pár potato kép, bar semmit se ad vissza, plusz a neten is jobbakat találni:

most ennyi modular van nekem is összerakva, majd a bank megy melle:

Köszi aki olvasta. A topiknak pedig Legoban gazdag BK-t.

(#35571) callmeakos


callmeakos
veterán
LOGOUT blog

Gyerekkorom óta az első saját készletek. Eddig mindig másnak vettem ajándékba Lego készleteket, idén magamnak :B :))

[ Szerkesztve ]

All→M8

(#35572) LÁZ válasza callmeakos (#35571) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

és milyen jól tetted 😀☝️😉

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#35573) Pötyi válasza callmeakos (#35571) üzenetére


Pötyi
őstag

Régi sztori, de volt itt a fórumban olyan apuka, aki hazaállított a hetvenezres Technic készlettel. Amikor a felesége számon kérte, hogy mi a rossebnek vette ezt, a srác teljesen ártatlanul, tágra nyílt szemmel mutatott a három hónapos gyerekre, hogy hát neki!

:DDD

QNX is cool!

(#35574) wrrs válasza #75376384 (#35570) üzenetére


wrrs
tag

Zseniális! A leírás, az élményed, a végeredmény és a képek, minden! EZ LEGO! Ez a content való ide! Jó választás volt! Kockashop dobná az 1500 pöttyöt! :DDD
Én nem merek MOC modularokat nézegetni, leírtad miért. Van pár mecha MOC-om, anyagi csőd!
Gratula a MOC-hoz és BK Mindannyiótoknak!

(#35575) Freddy76 válasza #75376384 (#35570) üzenetére


Freddy76
addikt

Ez elég jól néz ki, biztos klassz lehet építeni

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#35576) Freddy76


Freddy76
addikt

Tudom, hogy csak egy semmire nem való bolti készlet, mégis örülök: feleségem szerzett egy bontatlan Big Bang Theory szettet. A sorozatot 2017-ben ismertem meg, de igazi rajongó akkor lettem, amikor tavaly elkezdtem angolul nézni. Idén gondolkoztam el azon, hogy kellene a szett, de nem nagyon találtam bontatlant. Most itt van, a Nemzetközi Űrállomással együtt.

Ez, és az Ezüst-tó kincse társasjáték (emlékszik rá még valaki?) vitték prímet ajándékbontáskor...

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#35577) LÁZ


LÁZ
Topikgazda

MINDEN KEDVES TOPIKLAKÓNAK ÉS OLVASÓNAK GRANULÁTUMBAN GAZDAG VÁLÓPER MENTES KARÁCSONYT KÍVÁNOK

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#35578) LÁZ


LÁZ
Topikgazda

januári sah ajcsi

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#35579) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

A kép nem tölt be. Egyébként a szörnyek könyve és a vintage car jön.

(#35580) Throme válasza Freddy76 (#35576) üzenetére


Throme
veterán

Következő Karácsonyra is meglesz az ajid. Ha minden igaz egy űrsikló érkezik 2021-ben.

#35577LÁZ
KEKÜ mindenkinek!
A karifádon lévő Lego gömbdísz melyik? Nem tudom kivenni :B
Nálunk is felkerült a fára. Kb 5db van meg.

(#35581) LÁZ válasza Throme (#35580) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

több is van fent, mikulás/szarvas/házikó/karácsonyfa meg még tán vmi 😉

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#35582) Throme válasza LÁZ (#35581) üzenetére


Throme
veterán

Igen azt a korábbi mézeskalács házat (vagy hogy hívják, és nem a 2019-es) is látom.
A gömböket próbáltam begyűjteni...

(#35583) LÁZ válasza Throme (#35582) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

ezek a gömbök, amiket írtam 😉, de hnap megnézem mik vannak

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#35584) SAABPEPE


SAABPEPE
tag

Boldog Karácsony Kívánok Mindenkinek!

(#35585) elektrotank


elektrotank
tag

Felszállásra kész!

Aztán jöhet a Sián! ;]

Összeraktam még pár legót: 75892, 40416, 854050, 30367, 30365, 30420, 30575, 30573 - a mai nap (igazából az én szemszögemből már másnap van, de a holnap akkor kezdődik, amikor felkelek.
Rég legóztam ennyit. Jó volt. Holnap folyt köv. :P

Kicsit off: szerintetek érdekelhet bárkit bármelyikről valamifajta kisebb cikk, bemutató (írás és képek formájában)? Tervezek írni mindről valami szösszenetet - a blogomra legalábbis. Nem hiszem, hogy itt a lapcsaládon ez sokakat foglalkoztatna, de ha esetleg mégis, lehet megosztanám itt is.

Ja és természetesen kellemes ünnepeket mindenkinek! :K

[ Szerkesztve ]

Az a szóbeszéd járja Amerikában, hogy két intelligens faj létezik a földön: emberek és magyarok. - Isaac Asimov

(#35586) kbalage2


kbalage2
aktív tag

Boldog karit mindenkinek :) Ez most nem Technic és nem motoros, de ez már csak egy ilyen rendhagyó év vége :)

Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

(#35587) Victoryus válasza elektrotank (#35585) üzenetére


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Szerintem ide is mehet fel legós írás, sokan szeretik.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#35588) Tony21


Tony21
tag

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Gyerkőc megkapta karácsonyra a 42065 lánctalpast (belenőtt már), de rossz az IR vevője. 10-ből 2x veszi a jelet, távirányító folyamatos nyomvatartása mellett 1 másodperc múlva leáll a motor. Ha egy pillanatra nyomom meg a távirányítót, akkor még 1 másodpercig megy a motor, majd leáll.
Lego ezt is pótolja/cseréli? Anélkül döglött műanyagkupac az egész.
Írtam nekik, de ugye kifutó a régi pf, nincs is raktáron ... kíváncsi leszek.

(#35589) #75376384 válasza wrrs (#35574) üzenetére


#75376384
törölt tag

Köszi.

Egyébként ez attól függ mennyi “felesleges” Lego-d van. Nálam a Lego úgymond két csoportra van osztva. Az egyik amit sose áldoznék be MOC alapanyagra (ilyenek jellemzően a modularok, nagyobb készletek), míg sok olyan legot veszek, ami valamiért tetszik (pl figura) illetve a creator 3 in 1 is nagyon jó alapanyag forras. Ezek szépen le tudják redukálni a külön rendelni való mennyiséget.

[ Szerkesztve ]

(#35590) HUN_Sector válasza Tony21 (#35588) üzenetére


HUN_Sector
senior tag

A 42095-ben is ugyanaz az infra vevő van, szóval még jó a LEGO shop raktár-ellátottság.

(#35591) sodokan


sodokan
tag

A magyar LEGO oldalon már nincs korcsolyapálya ajándék, a németen pedig még mindig van dec. 31-ig, nem kellett volna itthon is dec. 31-ig futnia az ajándéknak?

(#35592) Throme válasza sodokan (#35591) üzenetére


Throme
veterán

Ahogy nekem is ajánlották, nézd meg a Kocka.hu oldalon.
A nyitó lap szerint még van akció, és alacsonyabb a limit is

(#35593) Tony21 válasza HUN_Sector (#35590) üzenetére


Tony21
tag

Igen, meg egy rakat régi pf-es szettben, nem is értettem, miért írták, hogy nincs készlet.
Viszont van egy bontatlan 42095 is, lehet kibontom, leccsekkolni a pf alkatrészek működőképességét. Még amíg vannak :)

(#35594) LÁZ válasza sodokan (#35591) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

ilyenkor sajnos mindig a 'vagy a készlet erejéig'-en van a hangsúly, és kb mindig keveset gyártanak az ilyen ajándékokból 😔

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#35595) Throme válasza LÁZ (#35594) üzenetére


Throme
veterán

...azért - szvsz - idén sokáig elérhető volt az ajándék, összehasonlítva a korábbi évekkel.... sajnos sejthető az oka...

(#35596) Warton


Warton
őstag

Nekünk meg Retro Karácsony volt a 7744-el, mert használtan dobozzal még mindig olcsóbb volt mint a mostani 60246 számú rendőrállomás. És szerintem sokkal jobb is.

Nagyon komoly részletek vannak ebben a készletben. WC-k a börtön cellákban, kávéfőző meg vízautomata az irodában stb. :DDD

(#35597) #75376384


#75376384
törölt tag

megneztem a Mandaloriant. kb par nap alatt daraltam le az egeszet. nem gondoltam volna, igy az eddigi star wars "fanatizmusomat" nezve (a legutolso sw film, ami nagyon tetszett a zsivany egyes volt), de ez bejott. a kerdes, nem lesz valami ucs keszlet Moff Gideon hajojabol? valami berendezett darab. :D

(#35598) HUN_Sector


HUN_Sector
senior tag

Jòárasított Saturn!
https://m.alza.hu/jatekok/lego-ideas-92176-lego-nasa-apollo-saturn-v-d6160401.htm

(#35599) LÁZ válasza LÁZ (#35577) üzenetére


LÁZ
Topikgazda

😀

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#35600) Napfénysüti válasza Warton (#35596) üzenetére

60246-ost nyertünk a Coop játékán, épp nemrég raktam össze. Élőben jobb mint amire előzetesen számítottam. Mondjuk 30k-t nem adnék érte az is igaz.

Més que un club!

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  LEGO klub
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.