Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54251) beg válasza mQWeXgsf (#54250) üzenetére


beg
veterán

Végre valami pozitívum. Viszont ezt az ante nem biztos, hogy megteszi. Ismerve az üzletpolitikájukat.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#54252) retesz147


retesz147
addikt

van valakinek tapasztalata a comebuy-com-al? Azt írják, ha jól látom, hogy DHL-el jön Németo.-ból....ergó ilyenkor nincs vám, igaz? tehát kiperkálom a 168 dodót és pont....

Bocs, hogy ennyit kérdezek, csak első nagy rendelésem lenne, eddig csak e-bay-ről rendelgettem max 3-4eFt-ig...és kicsit félek, szóval megbízható, olcsó webshopot keresgélek egy Cubot X9 vásárlására....

Xiaomi 13 eu dev...

(#54253) Zeki válasza retesz147 (#54252) üzenetére


Zeki
nagyúr

A comebuy.com NÉMET raktáras cuccaira nincs semmi egyéb költség. Az a DHL az a német posta, nem az express. De így is pár nap alatt megjön a cucc.

(#54254) peter.taylor válasza hanemmost (#54217) üzenetére


peter.taylor
csendes tag

Szerintem futárral hozzák az EU-s dolgot és a futár meg amit rátesznek az EU-raktárra(gondolom nekik át kell szállítani ide) akkor többe kerül mintha Kínából hoznák postával és lehet még ,ha ÁFA is kerül rá még lehet ekkor is olcsóbb vagy ugyan ott van az értek amit fizetel .
Remélem érthető volt.

(#54255) peter.taylor válasza ablack (#54243) üzenetére


peter.taylor
csendes tag

Valahol az áfát nem is fizetik ki csak a vám költséget.

(#54256) Szabie93


Szabie93
tag

Osztrák vámhatósággal van valakinek tapasztalata? Most rendelnék oda először nagyobb értékű cuccot USA-ból ami biztos nem csúszik át szabadon. FEDEX-el jönne, mennyire kötekedősek? Mennyit ülnek rajta? Köszi előre is! :R

(#54257) beg válasza Szabie93 (#54256) üzenetére


beg
veterán

Egy osztrák fórumon nagyobb hatékonysággal kapnál választ, itt emlékeim szerint nem sok osztrák rendelő van :)

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#54258) maj-viktor válasza Bozek (#54213) üzenetére


maj-viktor
őstag

iPhone-ra sincs pénzt, azt is hitelre meg részletre meg egyéb barom finomságokkal veszi a hülye magyarja... és az sem zavarja, hogyha kiszámolja 200%-os árnál lesz, egy már amúgyis felárazott szaré!

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#54259) Szabie93 válasza beg (#54257) üzenetére


Szabie93
tag

Idő és információ hiány miatt, sajnos ez most nem megy. Gondoltam hátha, sajnos itthonra rendelném ha tudnám, de kétszer annyi szállítást kéne fizetni, mint a sógorokhoz. :(

(#54260) maj-viktor válasza lililááá (#54226) üzenetére


maj-viktor
őstag

Miről van szó, miért indítottál vitát!? Így nehét tanácsot adni... meg milyen tetelű a visszatérítés!? Milyen hibáért!

Tapasztalataim szerint, mindig sokat akartok... irreálisan magas visszatérítések...
Meg kell próbálni az eladó fejével is gondolkozni, hogyha te adtad volna el, akkor neked mennyi VALÓS bukó férne egy adott történetbe! Ezt sokan nem mérlegelitek, csak a termék megtartás és full refund elfogaható nektek! Egyszóval az ingyen termék!

Hameg nem tetszik a "döntés" a visszaposta a megoldás és rosszabb esetben bukós ptkg. ~4.000 Ft... azért 40E-s tételnél inkább 10%-os bukás (visszaposta), mintsem, mondjuk 50-100%-os!

Sokszor még a visszapostát is térítik az eladók... (ahogy most paypalnál is van akció), de mivel a tiéd alis, így ott eladó függő! (mielőtt vásárolsz, ott vannak a fizetési feltételek... ott leírják mit vállalnak, ha te olyantól vettél, aki nem állja a vissza postát, akkor a megvételnél is láttad ezt, így beválllaltad ezt a kockázatot!)

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#54261) lililááá válasza maj-viktor (#54260) üzenetére


lililááá
tag

Írtam már korábban is hogy vettem egy rádiós mikrofon szettet 110 euró volt,egyik mikrofon nem üzemel rendesen,olyan alap zaja van hogy elviselhetetlen,erre kértem 35 euró visszatérítést,de előtte próbáltam egy sima cserébe megegyezni,mármint az adott frekin menő mikrofonra,ne az egész szettre,nem válaszolt napokig,majd azt mondta nincs hiba több videó is van ami tisztán hallható.Szerintem ez korrekt összeg ha csak elosztod 1 vevő 2 mikrofon,nos a mikrofon többe kerül mint a vevő ez biztos,ilyen körökben forgok. Az ali megállapított 13% visszatérítést, azt nem fogadtam el,ali pay-passal fizettem azon szerintem nincs ilyen akció hogy fizeti a visszatérítést.Ehhez a részéhez nem értek egyébként annyira. Egy szónak is száz a vége nem szaladt el a ló a visszatérítés összegében,1,5 hónapja tart ez a vita,ali 2x visszadobta 4-4 napra hogy egyezkedjünk-bizonyítsunk,majd jött az ünnep nem is hisztiztem,bulizzanak csak. De most már az én türelmem is véges,és igen tisztában vagyok a külföldi rendelések buktatóival,eddig mindig meg tudtunk egyezni mindenkivel nem az első vásárlásom,vele nem ment pedig nem rossz az aránya.Több a bukta mert volt áfa és kezelési költség de írtam is.

[ Szerkesztve ]

(#54262) maj-viktor válasza kcsa (#54230) üzenetére


maj-viktor
őstag

Vannak tényleg ilyen "undorító emberek", akik nem értik meg, hogy létezik csomagolási ktsg. (máshogy nem jut el épségben a csomag)

Én ezt mindig próbálom minimalizálni használt dobozokkal, újságpapírral, stb.
(perszen nem mindig lehet így... nincs épp akkora doboz, stb.)

Múltkor is eladtam valamit... posta... írok ptkg.-et (nem szoktam fillére pontosan, mind 100Ft-ra kerekítve, sokszor az én "káromra")

Azaz valaminek mondjuk 475 Ft a ptkg.-e, akkor 500Ft-ot írok
vagy 525 Ft, akkor is 500Ft-ot (most pár tízforinton nem fogok balhézni sem mint eladó, sem mint vevő)

És akkor ez csak a ptkg., boríték +10 Ft (a sima normál, 100db-os tételben ennyi.... 9,2 Ft kb.)
Buborékos boríték ~50-300 FT (méretfüggő... menj el egy hipermarketba, ápiszba)
Ha speckó doboz kell (nagy A4-es A3-as), azis egy 300-500 Ft-os tétel

(persze sokszor jó kisebb doboz esetén pl. cipősdoboz, rizsesdoboz, popcornos doboz, stb. ezek ingyen vannak)

Konkrét esetnél volt valami ~550Ft-os ajánlott ptkg. +195 Ft nagy buborékos boríték, ez összesen 745 Ft... erre 700 Ft plusz ptkg. utalást szoktam írni (ahogy írtam 100Ft-ra kerekítek, nem "tízforintozok")... visszaválaszoltam, hogy akkor még utalj +45Ft-ot (ha ő "köcsögsködik velem, akkor én miért ne"), mert amúgy annyi volt a ptkg.

Nem értette meg! Az hajtogatta, hogy neki amúgyis ingyen járna a posta!
(ja mert a posta egy szeretet szolgálat, nem pedig egy csomagküldő szolgáltatás A pont-ból B-be)

Ezt így levezettem neki... Persze "balhézott", hogy én lenyúltam 150 Ft-ot, amikor a valóságban ugyebár még én nyeltem be 45Ft-ot... és az ilyenek képesek fillérbaszni!

De hogy kényelmesen házhoz megy a csomag, nem veszi figyelembe, hogy nekem ezzel még munkám van... becsomagolás - elvinni a postára - sorban állni (idő), ennyi erővel írhatnám, hogy na akkor x Ft csomaoglási ktsg., illetve akkor x forint csomagolási díj (mert elvett 5percet az életemből, míg feladtam), akkor x forint címzési díj (nem rákellett írnom a csomagra a címet, még fogyott is a tintám, meg a tollam), stb. szóval levezethetnék ilyen röhejes költségeket (amit amúgy senki nem csinál), hogyha nekem kocsival még elkell vinnem egy csomagot, akkor az még 200 Ft benzinpénz, stb., na ez már a sok és röhej kategória lenne!

Csak mielőtt panaszkodsz, vedd figyelembe, hogy tisztába voltál a ptkg.-el és úgy vetted meg, hogy neked úgyis megéri!

(pont az ilyen szarjankók miatt személyesen is mindig biztosítok átvételt... persze az korlátozottabb mind2 fél számára is, mint eladó-vevő)

Persze 10€ az már más, mint egy párszáz forintos difi, ami befogható csomagolási ktsg.-nek

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#54263) maj-viktor válasza MaxxDamage (#54246) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ez általában azért van, mert pl. az ebay jutalékot játszák ki ezzel!

VAn egy termék 20$ free shipping
és van ugyanaz a termék, csak 16$, de 4$ a shipping.... ígyis-úgyis 20$-ba kerül neked... csak az eladónak nem a 20$, hanem "csak" a 16$ után kell a jutalékot fizetni... ez így most kevésnek tűnik... de nagytételbe nagyonis számít!
Meg így listázásba is előrébb lesz a 16$-os...

Persze ez a freeshippinges dolog kínából jövő ebay-nél annyira nem játszik!

/szerk
közbe látom (#54248) CATTER is levezette ugyanezt

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#54264) MaxxDamage válasza maj-viktor (#54262) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

:R
Amúgy memória a termék (KIT) /és nem ilyen nagy tételes eladó.. Olyat kerestem ami neki volt és szerencsém volt, más terméke nincs is/ amit vettem és nem fix áras volt, hanem licites és én nyertem és sima borítékba volt, így über csomagolás (költség) sem volt. :)

/mások tisztán látása érdekében írtam konkrétabban/

Amúgy meg többet vásárolok eBay-ről és legtöbb termék Free P&P-s szokott lenni ami China vagy Japánból jön, de az volt az érdekes így elsőre, hogy Trackinges csomagot USA-ból 22 USD-s száll. költségér megkaptam...ami nem EU! (és még vámköltség is terhelheti...)

L

[ Szerkesztve ]

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#54265) maj-viktor válasza lililááá (#54261) üzenetére


maj-viktor
őstag

Leírásod alapján, ez tipikusan az az eset, amit te nyelsz be / neked kell benyelned!
Megáfázták, arra visszatérítést nem fogsz kapni...

visszapostát, ha nem válllalja az eladó, akkor az is mínusz neked...

(ám közbe olvastam, kiegészítetted, mielőtt válaszoltam egy kommenttel a problémádat)
Ott több kilóról írtál, meg 10E Ft-os visszapostáról... meghogy csak csomagként lehet visszaküldeni...

Egy rádiós mikrofon miért csomag!?
HA 2kg alatt van és nem irreálisan nagy (90cm összkörméret a 3 körmérete) akkor levélként feladható!
Levélként - regisztált - trackes - elsőbbségi - Kínába..
500g-ig: 3.260 Ft
1kg-ig: 5.055 Ft

http://posta.hu/static/internet/download/2015_lapdijszabas_magyar.pdf

Ám mérlegelned kell a kockázatot... visszapost mínuszt... hanem éri meg! bukó!
Sokáig vitatkozol dönthetnek a te javadra 100%-os refunddal is, de leírásod alapján ide-oda passzolják a labdát... örülhetsz, annak a 15%-nak.. fogadd el, és mag azzal buksz a legkevesebbet!

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#54266) maj-viktor válasza MaxxDamage (#54264) üzenetére


maj-viktor
őstag

Ez esetben, ha még licites is volt... egyértelműen a ptkg-be rakta a "nyereségét"... hogyha 1€-ért adja el, ne legyen nagy bukója...

De te azzal, hogy licitáltál rá elfogadtad, hogy magas ptkg.-el is érdekel - megéri...ezzel utólag vitázni szemétség! Mert elfogadtad! (amikor licitáltál nem zavart a magas ptkg!?)

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#54267) MaxxDamage válasza maj-viktor (#54266) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Az igaz! (elfogadtam, de így látva a csomagon azt mibe is került...az a zavaró!)

L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#54268) maj-viktor válasza MaxxDamage (#54267) üzenetére


maj-viktor
őstag

Értem... hát próbálkozhatsz... de amúgy épségben megkaptad!? (ha igen, akkor mit számít!?)

Mármint úgy értem, ha vitát indítasz nem egyezel meg vele... PayPal 100% eladó javára dönt, ő leírta a postázási ktsg-et... te rendben megkaptad.... nem ért senkit óriási kár! (értem, hogy a bélyeg szerint "csak" 9,5€ volt, de a maradékot legfeljebb bekamuzza csomagolási ktsg.-nek mégha csak egy 10centes boríték volt az a 10€-os csomagolás ktsg.)
Ilyen esetbe kötve hiszem, hogy a paypal ad visszatérítést!
Max az eladó "jóindulatában bizhatsz", meg befenyíted, hogy rossz értékelést adsz (ami megint köcsögség, mert te úgy licitáltál, hogy láttad mennyi plusz lesz a posta)

Az eladó meg nem lesz "jóindulatú", mert okkal adott meg jóval magasabb ptkg.-et... mert ahogy írtam, az a "biztos nyeresége", azután nem fizet jutalékot, etc.

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#54269) gerii válasza maj-viktor (#54262) üzenetére


gerii
addikt

Dobozokra a legjobb forrás a kis barkácsboltok. Én ott szoktam kérni, kapni ingyen, ha elfogy.

Vannak filléres emberek valóban, én még megúsztam őket, de olvastam jó pár szép értékelést amiben kárognak az eladóra. Mert ugye az ÁSZF, és a terméklap olvasás nem megy, illetve a postaktg =/= MPL díjtáblázat dolgot sem tudják felfogni. :((( (Vaterára gondolok)

Én például általánydíjat írok ki, van aki többet fizet, van aki kevesebbet mint a valós ktg. Nem tetszik neki, megveszi mástól. :DDD

10€ az lehet hogy nemzetközi viszonylatban is sok, de ez van, el lett fogadva.

[ Szerkesztve ]

(#54270) lililááá válasza maj-viktor (#54265) üzenetére


lililááá
tag

Ez sajnos nem full fémház mint a vevő mint az adók,2 kiló feletti :S Jahh nyelek egyet azt lehet elküldöm itteni szakinak nézzen rá,de kapcsolási rajz nélkül elhajtanak szerintem :D

[ Szerkesztve ]

(#54271) MaxxDamage válasza maj-viktor (#54268) üzenetére


MaxxDamage
félisten
LOGOUT blog

Megkaptam épségben, ez eredeti csomagolásban van és elég ritka DDR RAM bár sokan mondták, hogy ennyiért DDR3-at vettem volna :))
Meglévő KIT mellé került így megvan a 4GB DDR-500 (OCZ GOLD)

Egy próbát megér részemről az eladóval beszélni róla, azt vagy-vagy és bármi lesz, nem haragszom meg, vagy követelőzök semmit. :N

L

◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

(#54272) maj-viktor válasza gerii (#54269) üzenetére


maj-viktor
őstag

Én most találtam egy jó helyet, ahhol ha jól emlékszem bruttó 240Ft-ért van A4-es méretű doboz (ez elég jó ár... szabvány méret)

IKEA-ba is kapni költöztető dobozt olcsóé (persze itt már a nagyobb méretekről beszélünk A4-es és nagyobb)

Továbbá igen alternatíva zöldségesek stb. pl. banános doboz, stb.

De a fene fog tárolni ilyeneket otthon... hipermarketek / ALDI - LIDL is lehet szerezni karton dobozt ingyé, de azokat tárolni nagyobbtétel esetén 10+db már problémás lehet kis lakásban, stb.

Én mondom pl. rizsedoboz, kekszes doboz, stb. nem szoktam kidobni szelektívbe gyűjteni, hanem félre rakom és jóljön postázás esetén, de ezek csak ilyen 1-2 pár darabok... sokat 10+ db-ot nem tudnék kerülgetni a lakásban... szólva az kis helyfoglalás is fontos lehet

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#54273) maj-viktor válasza gerii (#54269) üzenetére


maj-viktor
őstag

De ő 10€ csomagolás költségről beszél... mert 20€-t fizetett a postázásért (ptkg. + csomagolási ktsg)
Mert a bélyegen "csak" 9,5€ volt, így + 10,5€ volt a csomagolási ktsg.-e az eladónak, de valójában egy max. 0,1€-os borítékba lett feladva.... (leírás alapján), azért itt van különbség!

10€, az 3.200 Ft Ennyiért azért már nagyon durva csomagolást lehetne intézni több tízméternyi pufifólia is akár!
Ebből látszik, hogy a ptkg.-be rakta a "nyereséget"

[ Szerkesztve ]

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#54274) gerii válasza maj-viktor (#54272) üzenetére


gerii
addikt

photoline-on nézted már? Kezdetben én onnan vettem, de az ingyendoboz jobban tetszett.
LIDL-ből szoktam még tejesdobozt hozni, meg persze a kajásdobozokat is elrakom.
+ Az über csomagolóanyag: parkettaalátét, 3000Ft/25m amit szoktam, legjobb a reklámújságok mellett.

Igen, a kommentem után olvastam, hogy sima levél volt, úgy már egyértelmű. Mondjuk az én olasz 0,2Kg-os levélre elkért 10.000HUF-omat nem alázza :O

[ Szerkesztve ]

(#54275) maj-viktor válasza gerii (#54274) üzenetére


maj-viktor
őstag

Jó postai barna papír ív van 50Ft-ért, de abba nem lehet csomagolni, sokszor kell "keményebb" doboz...
Bubifólia "új" árát már nem is tudom... annyit kapok sokszor a kínai csomagok mellé, hogy 1-2évig ingyen van és mindig van utánpótlás ingyen Kínából! :D

Szóval én azért feltalálom magam, nem pazarlok, csak legvégső esetben fizetek "csomagoló anyagért", annyi ingyen forrás akad...

JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN

(#54276) zsiz


zsiz
őstag

külföldről rendelt virág/vetőmagokkal vannak tapasztalatai itt valakinek? olyan szép különleges színű virágokat és zöldségeket árulnak ali-n. csak azt nem tudom, hogy valóban hasonlítani fog-e a termékfotóra a növény, vagy esetleg semmi különleges nem lesz benne, esetleg ki sem kel.. némelyik annyira különleges, hogy nehéz elhinni, hogy nem csak Photoshop

Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

(#54277) bluuzia válasza bluuzia (#54214) üzenetére


bluuzia
aktív tag

Sziasztok!
Tegnap írtam az eladónak, de nem a coolicoolon keresztül, hanem a paypalnál megadott címre, ahová a pénzt utaltam. Erre ma küldtek egy mailt, hogy feladták:

Purchase Date:2015-03-03
Order has been sent out
Shipping Method:: Free shipping from Europe

Március 3. a vásárlás időpontja? (02.17-én rendeltem)
Ráadásul holland postával jön. A tracking regisztrálva van, de még semmit nem talál. Kamuznak vagy lehet, hogy kínából küldik hollandokhoz és onnan fog érkezni? vagy akkor hogy Free shipping from Europe?

[ Szerkesztve ]

Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html

(#54278) bl4ze


bl4ze
veterán

hát ez a FLYT Express minden csak nem express :(

Departured at 2015/2/20 0:30:07 from Flytexpress Sorting Center location

Electronic data received at 2015/2/17 18:33:46, Flytexpress Sorting Center

.:. bl4ze .:.

(#54279) lililááá válasza bl4ze (#54278) üzenetére


lililááá
tag

Nekem is sokáig tartott míg ideért,mondjuk az ünnepek kellős közepén indult a móka,de tegnap megjött.

(#54280) bl4ze válasza lililááá (#54279) üzenetére


bl4ze
veterán

Remélem ez is befut hamarosan....

.:. bl4ze .:.

(#54281) Graphics


Graphics
Jómunkásember

Haliho, olyan cucc kene nekem hogy microSD NFC-vel, tud vki ilyenrol?

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#54282) aytukabozs válasza Graphics (#54281) üzenetére


aytukabozs
addikt

szent fosch, az meg mi? :o

NFC-tlen telóból csinál NFC-st?

Most, tőled hallok erről először :) No ennek most utánamegyek, köszi :D

[ Szerkesztve ]

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#54283) Graphics válasza aytukabozs (#54282) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Igen, cikket is talaltam rola, meg vmi app kene hozza, de konkret nincs.

Jo lenne, mert probaltam a telom beallitani helyekhez. De NFC tagekkel sokkal kenyelmesebb lenne.

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#54284) w.miki


w.miki
veterán

Ebay-en rendeltem pendrive-okat a sinceretytradingtől, több mint egy hónapja. Paypallal fizettem.
Elvileg 02.23.-án kellett volna itt lennie a csomagnak, de nem jött meg. Írtam neki emailt, azt írta még várjak, mert nagy a torlódás.... de még mindig nem jött meg... nem akarom bukni a pénzt, szerintetek mit csináljak ezután?

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#54285) mepet válasza w.miki (#54284) üzenetére


mepet
addikt

Az ebay topic összefoglalójában leírtakat. Mellesleg szerintem 1-2 hét múlva még simán esedékes lehet a megérkezése.

[ Szerkesztve ]

(#54286) Graphics válasza w.miki (#54284) üzenetére


Graphics
Jómunkásember

Kinaban 22 utan indultak meg a postazasok... Kecske éve, 1,5-2 het leallas.

Ezt beleszamoltad?

EAGET 1TB SSD review - https://logout.hu/bejegyzes/graphics/eaget_s600_1tb-os_ssd_aliexpressrol_kihagyhatatlan.html

(#54287) depence válasza Baloo27 (#54209) üzenetére


depence
tag

Febr.18
De köszi, mást nem tudok tenni...

HP Envy curved 34 AIO, Samsung Galaxy Z fold 3, Panasonic FZ2000, Nikon D3300

(#54288) fcsabika1 válasza ablack (#54243) üzenetére


fcsabika1
tag

Nekem már többször is volt velük dolgom vámbiztosítással, mindig visszaküldték a kezelési költséget is, de számla is volt róla.

(#54289) kisbrekes100


kisbrekes100
tag

Sziasztok!
Aliexpress mostanában megbízható?
Nike cipőt szeretnék rendelni. (tisztában vagyok vele, hogy replika) valaki esetleg rendelt már? Ha igen milyen minőségre kell számítani? Várom válaszaitok!

(#54290) aytukabozs válasza kisbrekes100 (#54289) üzenetére


aytukabozs
addikt

az ali egy piactér.
az maga megbízható.
de hogy az eladó megbízható-e, ahhoz látni kéne a terméklapot...

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#54291) mepet válasza kisbrekes100 (#54289) üzenetére


mepet
addikt

(#54292) bl4ze válasza kisbrekes100 (#54289) üzenetére


bl4ze
veterán

Replika-Hamisítvány vásárlása törvénybe üzközik - ezzel tisztában vagy ? ?

.:. bl4ze .:.

(#54293) kisbrekes100 válasza bl4ze (#54292) üzenetére


kisbrekes100
tag

Volt már akinek származott belőle kára?

(#54294) kcsa válasza kisbrekes100 (#54293) üzenetére


kcsa
veterán

számít? ha tilos és elkapnak, fájni fog.

(#54295) gerii válasza kcsa (#54294) üzenetére


gerii
addikt

+ a lába is, mivel gondolom nem ugyanazon a gyártósoron készül, ugyanolyan anyagokból.

(#54296) bl4ze válasza kisbrekes100 (#54293) üzenetére


bl4ze
veterán

Volt. Olvass utána.
Legjobb esetben megsemmisíti a vámhivatal, és kapsz 1-2 levelet, esetleg mehetsz magyarázkodni a NAV-hoz.

Ne vegyél hamis portékát.

.:. bl4ze .:.

(#54297) david.perei


david.perei
újonc

Ma kaptam egy levelet a postától,hogy vámkezeléshez kérik az adatokat!
Elküldtem nekik és küldtek is emailt,hogy megkapták!
Kb mennyi idő a vámkezelés?

(#54298) bl4ze válasza david.perei (#54297) üzenetére


bl4ze
veterán

1-14 nap

.:. bl4ze .:.

(#54299) bagand1


bagand1
csendes tag

Már épp dicsekedni akartam, hogy a 02.13-án holland postával feladott csomagom (TinyDeal-től) gyorsan és zökkenőmentesen megérkezik, erre mi történik: elakad a belföldi kézbesítésnél:

DÁTUM INFORMÁCIÓK
2015.02.20
00:13 NLAMSA(NETHERLANDS (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015.02.20
10:05 NLAMSA(NETHERLANDS (
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015.02.24
13:28
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015.02.27
03:12
Küldemény információ:
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for delivery

Eddig max 1 munkanappal a kézbesítésre továbbítás után megjött a cucc vagy a postai értesítő, de most semmi. Beszéltem az ügyfélszolgálattal,ott azt mondták, hogy az utolsó amit látnak annyi, hogy a Bp. 62. sz. postára lett a csomag elküldve a központból (oda szoktam mindig megkapni), de azt már nem látják, hogy most mi van a cuccal, mert "megszakadt a kapcsolat a központ és a kézbesítő hivatal között".
Aztán elkérték az adataimat, telefonszámot és legkésőbb holnapra visszahívást ígértek.
Ami a vicc, hogy a hölgy már el is kezdte sorolni, hogy ha "nemleges" a válasz, akkor kerestetést kell indítanom, és ha eltűnt a csomag, akkor majd ki, mikor és hogyan igényelhet kártérítést.
Amikor erre annyit kérdeztem, hogy de azért van ugye még esély arra, hogy meglesz a csomag a postán, akkor rögtön védekezett, hogy ő nem állította, hogy eltűnt, csak tájékoztatott a lehetőségekről.

Na, nincs jó érzésem, félek, hogy rutinból mondta már a hölgy a dolgokat, mert ő már tapasztalatból sejti, hogy ugrott a csomag.
Eddig ilyen nem volt, gyanús az egész.
Az meg mondjuk gázos. hogy gondolom a TD nulla értékkel adta fel a csomagot, így ők kártérítést nem tudnak majd igényelni, amiről lemondhatnának a részemre (ahogy az ügyfsz. mondta). Ez meg azért gond, mert ez egy garanciális javításból visszaküldött készülék, tehát itt most nem véd a Paypal. Szóval, ha ugrott a csomag, akkor lesz egy jó kis köröm a TinyDeal-lel.
Ha valakinek van tapasztalata hasonló ügyben, vagy meglett a csomagja ennyi nap után, örülök a biztató soroknak. :)

[ Szerkesztve ]

(#54300) Tidzsi1953


Tidzsi1953
tag

Sziasztok!
Nagyon lámaként, de olvasgatva a hozzászólásokat és telefont keresve találtam rá az alábbi, Alin található
hirdetésre.Nagyon gyanús a dolog, kérni szeretném a véleményeteket. Xiaomi Mi4 telefon a delikvens. 242 dollár!!! http://www.aliexpress.com/store/product/Original-XIAOMI-MI4-M4-Cell-phone-Qualcomm-quad-core-moblie-phones-Ultrathin-3G-RAM-16G-ROM/1684098_32275689326.html

Mit szóltok hozzá, nem kamu ez? :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.