Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!

Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.

Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#81001) Sentinel80 válasza viktorhu (#81000) üzenetére


Sentinel80
aktív tag

Igen, ez is ismert tény és ismert az is hogy évről évre egyre több a küldemény.

Azonban, mi mint ügyfelek mit kezdjünk a statisztikával és a tényekkel? mit mondasz egy gyereknek, akinek a szülkinapjára rendeltél valamit 1 hónapja és még akkor se ér ide?

De mi oldjuk meg a posta gondjait? A vezetőknek kéne tennie valamit, toborozni, megfizetni az embereiket és nem agyonterhelni a még meglévő embereket is.

Mi mint ügyfelek kifizetjük teljesen a posta tarifáit, EMS stb, nem kis pénzek ezek és még emelték is. Külföldön is néha 10e ft okat, hogy kapjunk egy szolgáltatást, egy minőséget.

Kárpótlást a késedelemért persze sose kapunk. EMS nél se reklámozta a posta, hogy vannak előírt idők és ha azokat túlépik, akkor 100% osan visszafizetik a postaköltséget.

Szóval értem én, látom mi a gond, másoknak is nehéz, nekünk is nehéz mint ügyfeleknek, de az, hogy mi isszuk meg a levét a spórolásnak, sztem nem oké. - nem fele postaköltséget fizetünk.

Kérdezem, mi lesz most karácsonykor?

[ Szerkesztve ]

(#81002) m4rk.89


m4rk.89
aktív tag

Ha vásárolok GB-n GB balance-al és ponttal, ezáltal VÁM+ÁFA határ alá kerülve, akkor meg kell fizetnem a vám+áfát?

(#81003) Zeki válasza Sentinel80 (#80999) üzenetére


Zeki
nagyúr

Banyek, legalább ne villongj itt a hülyeségeddel!

Kibaszott emberhiány van!
Már tavaly is erről ment a cikkek sokasága, hogy szopik a posta, mert nincs ember.
Mondhatnád hogy akkor adjanak több bért. Nem, nem adnak. Állami cég.
Ja, a versenyszerktorban is szopás van, és ott sem adnak több bért, inkább a maradék szopjon a mégtöbb munkával, meg a baszogatós főnökkel, hogy menjen a meló. Esetleg buszjáratokat üzemeltetnek, hogy 30-50 Km-ről hozza be a betanítottat a céghez.

(#81004) Zeki válasza Zeki (#81003) üzenetére


Zeki
nagyúr

Belterjes, rugalmatlan és elavult cég. A vezetés a jól fizető állásokba a saját pereputtyot telepíti be. A szolgáltatás színvonala nulla. A csodát, hogy egyáltalán működik a cég, a végeken dolgozóknak kell megköszönni. Az eredményes munkavégzés legnagyobb akadálya a "szakmai vezetés". A teljes szervezetet nulláról újra kellene építeni. A vezetést, még a területen is ki kellene rúgni. A MÁV-val együtt a Magyar állam szégyene ez a vállalat.

Előre lépési lehetőség rögtön van, ha van valakid aki előléptet,egyébként sosem. A valódi munkát semmilyen téren nem becsülik. Ha naponta hallani szeretnéd,hogy hülye vagy és semmirekellő akkor nyugodtan dolgozz itt. A munkaidő mindig több,mint amennyit beìrhatsz. Olyan,hogy túlóra,az nem létezik náluk papíron,de a valóságban minden nap van. Ellenőrök azok havonta 3 különböző csapat. Csapatonként minimum 10 ember.Kb
olyan felesleges ellenőrzési feladatokkal,minthogy minden levélen tényleg van-e cím. A fizetés mindent alul múl... persze ha nem főnök vagy. De a mindennapi bánásmód az emberekkel az kritikán aluli. 7 évet voltam ott,de csak személyes okok miatt nem léptem tovább és akkor nagy munkanélküliség volt. Azóta is bánom minden percét. Életem nagy tévedése volt. 3 évembe telt,míg lelkileg rendbe jöttem és konkrétan tudom,hogy sok más postás is pszichológushoz meg pszichiáterhez jár a napi atrocitások miatt. A férfiak másképp oldják meg. Ott találhatsz jó sok ivócimborát.

És a többi

[ Szerkesztve ]

(#81005) lalipinto


lalipinto
csendes tag

Nem tudjátok hol lehet jelentkezni a postához, vámügyintézőnek? Elmennék egy napra, megcsinálnám a csomagom papírmunkáját.

(#81006) Zeki válasza lalipinto (#81005) üzenetére


Zeki
nagyúr

itt

[ Szerkesztve ]

(#81007) aytukabozs válasza beg (#80967) üzenetére


aytukabozs
addikt

Hát köszi, érkezéstől ~2hét az általam áhított időpont, úgy akkor kigooglizom a külföldi rendelők védőszentjét és imâdkozom hozzá. :D

Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa

(#81008) Sentinel80 válasza lalipinto (#81005) üzenetére


Sentinel80
aktív tag

Ez nagyon nagy volt:DDDD le a kalappal :R

Cserébe a vámkezelési költség elengedéséért, mindenki megcsinálhatja magának és elküldi a vám kukac vám ra a papírját:D

(#81009) beg válasza aytukabozs (#81007) üzenetére


beg
veterán

Egy-két jó szót morzsolj el helyettem is az egy hete rostokoló töltőm nevében is :)

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#81010) Sentinel80 válasza Zeki (#81003) üzenetére


Sentinel80
aktív tag

Mivel nem ismersz\ismerjük egymást sztem, lécci vegyél vissza, nem szeretem az ilyen hangnemet, főleg mikor az illetőt egy szóval nem támadtam. Az, hogy nem értesz velem egyet, normálisan is lehet jelezni.

Én magam is láttam dolgokat, sőt.

Ahogy mondtam, nem az ügyfél gondja és dolga megoldani egy cég emberhiányát, engem pl nem érdekelnek a kifogások. Detto a MÁV nál se. Ott is ugyanez megy évek óta. nyeli a pénzt, de sehogy nem halad.

Mivel nem fele postaköltséget fizetek se itthon, se kint, hogy ideérjen a csomagom, ezért elvárok némi szolgáltatást is.

Amúgy a kollega jól írta, ez is egy megoldás lenne, ha gondolkodna ott valaki - kevés az ember -> az ügyfél is elvégezhesse a vámkezeléshez az adatkitöltést, ne legyen egy extra kerülő + levélküldés. Miért is kell a levelet kiküldeni, mikor azt lehetne automatizálni, már napokat sprólhatnánk.

[ Szerkesztve ]

(#81011) m4rk.89 válasza m4rk.89 (#81002) üzenetére


m4rk.89
aktív tag

Erre esetleg valaki? :B

(#81012) norbert400


norbert400
tag

Bocsi a láma kérdésért de sajnos nem igazán tudom kitölteni a papírt.

Feladási hely:
Feladó neve:

spemalltól rendeltem.
Néztem az emailt hátha találok benne valami infót de nem igazán. Feladási helyhez annyi elég hogy Kína ?
feladó nevéhez pedig hogy: Spemall Yude Global Technology ?

[ Szerkesztve ]

(#81013) norbert400 válasza norbert400 (#81012) üzenetére


norbert400
tag

Szóval pontositva.:

Feladási hely: Kína, Hongkong
Feladó nevéhez pedig: YUDE GLOBAL TECHNOLOGY CO.

bár a cég ide van bejegyezve: 12 BUILDING BAOLONG INDUSTRIAL AREA LONGGANG DISTRICT, SHENZHEN, S/N, China

Szerintetek melyik kellene?

(#81014) beg válasza m4rk.89 (#81011) üzenetére


beg
veterán

Az után fizetsz amennyiről lesz fizetési bizonylatod (paypal kivonat). Ha nagyon extrém a leárazás akkor szoktak akadékoskodni de pár dollár miatt nem lesz gond.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#81015) beg válasza norbert400 (#81013) üzenetére


beg
veterán

Kína, spemall

Ennyi is bőven elég.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#81016) azbest válasza Zeki (#81003) üzenetére


azbest
félisten

Ugyan már... az emberhiány csak az egyik oldal. Nekem viszont úgy tűnik, hogy szándékosan lassítják a munkát, mert ha úgy tűnik, hogy nincs elég várakozás és sor, akkor attól félnek, hogy leépítik őket.

Kedden voltam benn átvenni egy külföldi ajánlott levelet, amit meg sem próbáltak kézbesíteni. A nyomkövetésből láttam, hogy hétfőn egyenesen a nagypostára vitték. Kedden dobtak be róla értesítést.
Ebédszünetben mentem, mert korábban úgy tapasztaltam, hogy olyankor alig van ügyfél.

Na megoldották ezt is. 12 postai dolgozót számoltam össze a hodályban az ügyféltérnél. Plusz, akik hátul voltak és nem láttam őket.
- ketten olyan ablakban ültek, ahová senki sem ment, mert speciális ügyekhez vannak. Két unott arcú ember bámult ki a terem végéből a sorra.
- ketten a csomagokkal kapcsolatos ablaknál voltak, ahová fél óra alatt talán 2 ember ment, néha kikérdeztek, hogy esetleg valaki oda vár -e.
- A háttérben hároman beszélgettek.
- Egy zárt leveles ablak mögött valaki ült és ketten nézték, beszélgettek vele.
- Egy ablaknál foglalkoztak az ügyfelekkel, ahová a sor állt. Egy segítő volt mellé, aki előre elkérte az értesítőt és kereste a küldeményt, amíg a másikkal foglalkoztak az ablaknál. Ez a két ember dolgozott a 12-ből.

De múltkor az egyik kispostán is hallottam beszélgetést: ott is áll a sor, az egyik ablaknál egy volt dolgozó elbeszélgetett a mostanival, hogy mi a helyzet. Felvétel nincs, csak kézbesítőt keresnek. Benn meg mindenki kapaszokdik a székébe. 5 perc egy pontosan kiszámolt csekbefizetés, célirányos válaszokkal, az ilyen-olyan zsibvásár leszerelésével. Ha valami retardált odamegy számlát nyitni, de azt sem tudja, hogy igazolvány kell hozzá, akkor 30-60 percre kiesik a két dolgozóból egy.

Úgy érzik biztonságban a helyüket, ha nem dolgoznak. Ez egy beteg és élteképtelen cég.

Ez a posta

Bocs a félig meddig offért. Csak ez erre nagyon kikívánkozott, trógerek mindenütt .És a legrosszabb, hogy a sok trógert látva nekem is elmegy a munkakedvem.

[ Szerkesztve ]

(#81017) Stiven válasza daver88 (#80990) üzenetére


Stiven
csendes tag

Ezzel valószínűleg csúcstartó leszek! :DD

Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator
2017.04.25.
Indító nemzetközi feldolgozó központba érkezett / Item in office of exchange
2017.04.25.
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.04.25.
Célországba elküldve / Item sent abroad
2017.04.25.
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2017.05.03.
Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2017.05.22.
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2017.05.22.
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2017.05.25.

36 napja, és még hol a vége! :C :O

[ Szerkesztve ]

(#81018) DrBubo77 válasza Stiven (#81017) üzenetére


DrBubo77
addikt

Ahhoz ez kevés. Nekem nemrég volt egy csomagom, ami a 60. nap után jött meg.

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#81019) Stiven válasza DrBubo77 (#81018) üzenetére


Stiven
csendes tag

Uhh, az sem rossz.

(#81020) beg válasza Stiven (#81017) üzenetére


beg
veterán

Nehogy azt hidd, pár hete volt egy kolléga novemberi kínai posta pecsétes csomaggal :D

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#81021) vasi89 válasza viktorhu (#81000) üzenetére


vasi89
addikt

Mégis mire számított a posta? Pedig elég sok felbontotta velük a szerződést a karácsonyi cirkuszuk után.. Van egy ismerősöm egy vidéki postánál ahol ceruzával írhatják be maguknak a túlórát majd mikor a felettes megnézi akkor random kiradírozza és kevesebbet ír be. ÉS ez csak 1 posta, 1 dolog. Undorító ahogy az alkalmazottakkal bánnak csak ennek az az eredménye h a normálisak lelépnek és megsavanyodott vénasszonyokkal lesz tele. A múltkor egy haverom rendelt üvegfóliát, rendesen dobozosat. A 60+os postás meg addig erőlködött amíg félbetudta hajtani és berakni a postaládába...

[ Szerkesztve ]

(#81022) varadigabor válasza vasi89 (#81021) üzenetére


varadigabor
senior tag

Nálunk meg új fiatal postás srác volt, és csak egy 200ezer Ft-ról szóló számlát kevert el , 3 hét múlva meg is lett. Mikor végeztem a sulival, a helyi postáról megkeresettek hogy nem akarok-e levél hordó lenni, de nem igazán szeretem volna minimálbérért hidegben melegben biciklizni.

Közben volta a postás és ma se jött csomagom...

[ Szerkesztve ]

www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

(#81023) Pcm


Pcm
tag

Valamit ki kellene találni. Demonstráció, kertévék, mittudomén.
Két nyomkövetős - nem vámolós - csomagom ötödik napja ül "Célországban feldolgozva / Processed in the destination country" állapotban.
Arra képtelenek, hogy átküldjék az illetékes kézbesítő postára.
Hihetetlen :W

(#81024) Bornie127 válasza vasi89 (#81021) üzenetére


Bornie127
senior tag

Látom, közben szerkesztetted, de én már így hagyom. :)

Ezek a dolgok annyira furcsák számomra. A túlóra bejelentésének is vannak szabályai, munkarendtől függően. Tudom vannak kis sunyi cégek, vállakozók, stb. Ezeket, csak azért lehet megtenni, mert az emberek hagyják. Szóval én pont beírnám tollal, képet is készítenék. És mit csinálnának? Semmit, mert kell az ember. Vagy be sem mennék a "kötelező" túlórára, ha nem időbem jelentik be. Ha időben szóltak, akkor annak meg nyoma van, a túlóraelrendelőben, emailben, stb. Ott akkor nem tudnak az óraszámmal játszani. Addig, amíg a dolgozóknak ez rendben van, meg is fogják csinálni. Nem keresnek olyan jól, hogy ne tudnának elmenni egy multihoz - nem feltétlen operátornak- ugyanazért vagy jobb bérért, ahol kibis fizetik a túlórákat, stb. Ez csak is a mi hibánk, dolgozóké.

[ Szerkesztve ]

(#81025) Xes


Xes
csendes tag

Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2017.05.08. | 08:56
Vámköteles küldemény NAV regisztráció / Under postal customs procedure
2017.05.15. | 11:45
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2017.05.18. | 11:46
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2017.05.19. | 10:20

De ez még jobb, azóta se híre se hamva gondolom ismét "elveszett".

Célországban feldolgozva / Processed in the destination country
2017.05.22. | 20:23
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2017.05.25. | 14:50

(#81026) beg válasza Xes (#81025) üzenetére


beg
veterán

Hívd fel az ügyfélszolgálatot, ez a postán dekkol.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#81027) vasi89 válasza Bornie127 (#81024) üzenetére


vasi89
addikt

persze Én se hagynám szó nélkül főleg ilyen helyzetben. Egyébként csak azért szerkesztettem mert beleírtam h a postának mi köze a lassú vámoláshoz, aztán láttam h igen sok :DDD

(#81028) Xes válasza beg (#81026) üzenetére


Xes
csendes tag

Sajna ez már nem lesz meg, szokásos válasz mint régen:

Tisztelt **** !

Köszönjük megkeresését.

Elektronikus rendszerünk adatai alapján tájékoztatjuk, hogy a keresett küldemény 2017. május 29-én belföldi forgalomban továbbításra került a kézbesítő posta felé.

A küldemény kézbesítése még nem érkezett meg.

A küldemény státuszának behatárolásához legyen szíves az alábbi adatokat megküldeni:

azonosítószám
címzett neve és címe
feladó neve és címe (amennyiben ismert)
lehetőség szerint a küldemény leírása: mérete, tömege, tartalma, csomagolása.
ha a feladóvevény a rendelkezésére áll, kérjük azt is legyen szíves megküldeni

A fenti információk ismeretében a küldemény státuszának behatárolására vizsgálatot kezdeményezünk, melynek eredményéről a hazai jogszabályok alapján írásban fogjuk tájékoztatni.

Mielőbbi válaszát várva,

(#81029) C0d3r


C0d3r
addikt

Célországba elküldve / Item sent abroad 2017.05.22. | 20:47
Küldemény postai feladása / Item accepted by postal operator 2017.05.22. | 22:15
Célországban feldolgozva / Processed in the destination country 2017.05.27. | 11:29

Szerintetek itt most mire vár a csomag, tapsra?

(#81030) beg válasza C0d3r (#81029) üzenetére


beg
veterán

Az van amit az összefoglaló elején a friss részen is olvashatsz.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#81031) Bendegúz98


Bendegúz98
senior tag

Hölgyek/Urak! Ha a vajdaságból, határhoz közel, van a fórumon valaki, egy privát megkeresést megköszönnék. :R

(#81032) varadigabor


varadigabor
senior tag

Postai vám nyilatkozat mellékletként elég a banggood-os számla? Paypalost nem akarom beküldeni, mert egy eu-s csomaggal együtt rendeltem.

www.fpvracestore.hu --- FPV alkatrészek hazai raktárkészletről ---

(#81033) bbubby00


bbubby00
őstag

Ha pls spemallból jönne csomag és nem veszem át, akkor mizu van? Bukom a lóvét amit paypalon utaltam?

Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5

(#81034) C0d3r válasza bbubby00 (#81033) üzenetére


C0d3r
addikt

Felmerül a kérdés, hogy mi okból nem veszed át?

(#81035) tibcsi0407 válasza bbubby00 (#81033) üzenetére


tibcsi0407
félisten

Vállalod a kockázatot, hogy visszafordítják a csomagot és lehet sosem ér vissza Kínába. Akkor a Paypal biztosan nem fog a javadra ítélni.

https://utdetailing.hu/

(#81036) knoxhu


knoxhu
senior tag

"Célországban feldolgozva / Processed in the destination country" megjelölés mit jelent? Mikor várható ezután a kézbesítés?

(#81037) bbubby00 válasza knoxhu (#81036) üzenetére


bbubby00
őstag

Mostmár a posta csomagkövetésnél tudod nézni, hogy mizu van, ha vámköteles a cucc, akkor vársz a megkeresésre, ha nem akkor arra vársz h kiírják, mikor lesz kiszállítva.

Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5

(#81038) knoxhu válasza bbubby00 (#81037) üzenetére


knoxhu
senior tag

Eddig is ott néztem., de köszönöm a választ :)

vasi89
Durva, hogy országon belül a 200 kilométer tovább tart, mint a kontinensek közötti szállítás.

[ Szerkesztve ]

(#81039) vasi89 válasza knoxhu (#81038) üzenetére


vasi89
addikt

mostanság 5-6 munkanapig is elhúzzák :(

(#81040) C0d3r válasza C0d3r (#81029) üzenetére


C0d3r
addikt

Na, csak sopánkodni kellett...
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting 2017.06.01. | 10:30
Eszméletlen tempó!

(#81041) m4rk.89


m4rk.89
aktív tag

Rendeltem 22 eur felett csomagot amiről be is kérték az adatokat (24 eur valamennyi volt - drón).

Bedolgozták a doksikat majd megjött áfa vám és kezelési költség befizetése nélkül, DE céges címre rendeltem.

Ez hogy lehet? Ugye nem azért történt így mert azt hitték, hogy a cégem fizetni meg az áfát?! :F

Vámárunyilatkozat megjegyzések:
RENDELT ÁRU:
2016. ÉVI XIII. TV 68 § (5)
VÁMMENTES

[ Szerkesztve ]

(#81042) Roli5


Roli5
tag

Beg, írd bele légy kedves nagy, kiemelt betükkel a kezdőlapra, hogy csak az rendeljen külföldről, pláne EU-n kívülről, akit megtanított az élet a türelemre. Nem, nem postai dolgozó vagyok, sőt, én is eszem a kefét rendesen, de most már másról sem szól ez a topik, mint a siránkozásról, tele beszúrt nyomkövetési adatokkal...

(#81043) beg válasza Roli5 (#81042) üzenetére


beg
veterán

Azon kívül ami már most is szerepel nem szeretnék bővebben ezzel foglakozni az összefoglalóban. :)
Ez van, ezzel kell együtt élni egy darabig. Ha Villogó pónikkal lenne kiemelve akkor is napi 2-3 türelmetlen bejegyzés biztos születne, ezért kifestőt nem akarok az összefoglalóból. Így is több van kiemelve mint szeretném, de muszáj volt.

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#81044) bl4ze válasza m4rk.89 (#81041) üzenetére


bl4ze
veterán

Mivel csak 24 euró volt, így a kiróható teher 2500 Ft alatt lett volna, ilyen esetekben legtöbbször eltekintenek a sarctól, méltányossági alapon, elhanyagolható értékű küldeményként szabad vámforgalomba helyezik = MEGKAPOD.

.:. bl4ze .:.

(#81045) norbert400 válasza Roli5 (#81042) üzenetére


norbert400
tag

Persze, még legyek hálás is hogy kihozzák nem?

Szerintem teljes mértékben jogos a sírás annak függvényében hogy a rendelt honlapról 6-11 nap van megadva, szóval rossz esetben is az ember másfél 2 héttel számol. Aztán abból lesz 1-másfél hónap.

Majd ha nem balkáni ország, 3. világbeli szolgáltatásait kell elviselnem akkor nem fogok sírni. Addig is minden felháborodás maximálisan jogos.

Az pedig nagyon is jó hogy emberek megosszák a nyomkövetési adatokat, lévén legalább megtudhatja Átlagos János hogy mire számíthat.

(#81046) beg válasza norbert400 (#81045) üzenetére


beg
veterán

Az 1-1,5 hónap teljesen normális, ne ess át a ló tulsó oldalára. Más országogkba sem érkezik meg korábban kínából a sima csomag. A honlapra kiírni meg bármit lehet. Mind kamuzik a szállítási idővel.

[ Szerkesztve ]

You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.

(#81047) peestike


peestike
senior tag

Hogy ne csak sírás legyen: SG posta 05.23-29 ideért, ma átkerült belföldi feldolgozásra. :)
Holnapra várom azért, hátha megjön.

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#81048) m4rk.89 válasza bl4ze (#81044) üzenetére


m4rk.89
aktív tag

Köszi :R

(#81049) Wooferx válasza beg (#81046) üzenetére


Wooferx
csendes tag

De a téma a külföldi rendelésekről szól, nem csak a Kínából érkező csomagokról. Vagy tévedek?
Nyilván a legtöbben onnan rendelnek, de ha példának magamat veszem, gyártói raktárról rendelt motor alkatrész esetén, koreai postával a magyar posta megnyekkenése előtt 10 nap alatt csak kézhez kaptam a csomagomat. Aztán legutóbb ez csak 30 nap alatt sikerült, és ki tudja mi vár még a következő csomagra.

(#81050) GIJoe


GIJoe
addikt

Nagyot csalódtam az amazonban, may 8.án rendeltem egy mydigital m2 2242 256os SSDt, várok várok, not yet shipped, not yet, erre ma cancelték a rendelést :( remek...
Ha látott vki jó áron gyors (500/450 RW) 256os m2 SSDt, ossza már meg velem, köszönöm! :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.