- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- svajcsik18: email csere
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
-
LOGOUT
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atilla001
senior tag
most vettem észre hogy a TD-n rendelt cucc PayPal címzési adatoknál a régi telefonszámom maradt meg. Kell e módosítanom, vagy szólnom kell e TD-nek hogy változott?
thx -
rekata
csendes tag
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Ma megérkezett a Cubot Dinosaur telefonom a Gaerbest EU raktárról. Múlt héten szerda este rendeltem és ma szállította ki a DHL futár. Eleinte furcsa volt, mert szombatig a londoni reptéren volt a csomag, aztán 36 óra leforgása alatt: London - Birmingham - East Midlands - Lipcse - Budapest.
A telefon is szuper!!! -
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #72995 üzenetére
No, eud.DX-en toroltek a rendelesem. (Order Status: Cancelled; Grand Total: $0.) Mennyi ido szokott nekik lenn, hogy visszautaljak a penzt?
Banggoodon jartam ugy, hogy nem adtak vissza, (hasonlo esetben,) irtam nekik par levelet, csak PayPal claim-re. Mondjuk akkor gyorsak voltak, este inditottam, reggel ott volt a penz a szamlamon. -
beg
veterán
válasz
webbuilder60 #73038 üzenetére
[link]
Kiválasztod melyik több száz darabos csomag a szimpi, majd Contact Supplier gomb és szépen megbeszélitek.Alibaba nagyker, kösd fel a nadrágot, ott még a szállításban és vámolásban, csomagmozgatásban is meg kell egyeznetek.
-
Atilla001
senior tag
válasz
szmyky #73036 üzenetére
Baj talán nincs. 24. én éjfélkor rendeltem a vibe shot telót. Azonnal kifizettem PayPal.
Azóta processing a státus. Szerintem kicsit nagyon lassú. A termék alatt 2-7 nap postázás volt tehát raktáron kell lennie. Mivel közben rosszakat olvasok a teló szoftverezéséről, azóta már bizonytalan lettem. Így a 2 együtt már igencsak türelmetlenné tesz.. -
Jhonny06
veterán
27.08.2016 09:51 Roissy CDG Cedex ...
A küldemény beérkezett az elosztó központba
25.08.2016 12:56 Roissy Cedex (FR)
A küldemény beérkezett az elosztó központba
23.08.2016 05:30 Roissy CDG Cedex ...
A küldemény beérkezett a feladó depóba
22.08.2016 21:15 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.1 hete ott áll a csomag, kezdem unni..
-
webbuilder60
újonc
Sziasztok!
Hogyan tudok rendelni egyedi logóval és szöveggel ellátott pl szilikon karkötőket vagy nyakpántot az alibabáról?Köszi
-
szmyky
aktív tag
Vevővédelmed még van, igaz?
Disputot nyitottál?
Abban leírtad, hogy eltelt 50-60nap és a csomag még nincs nálad! igaz?
A nyomkövető, amit kaptál az nem mutatja, hogy átvetted a csomagot, igaz?
Mert ha ezek így vannak, akkor az ali biztos, hogy a te javadra fog döntést, hozni!
Nem kell foglalkozni az eladóval, majd az ali döntést hoz!Írd bele a disputba, hogy eltelt 60nap és nincs csomag! Az eladóval ne foglalkozz semmi "Accept"!
-
Atilla001
senior tag
Már én is ott vagyok hogy inkább otthagyom a picsába. Amúgy is megbántam a Vibe Shot-ot szt még nem is láttam..
Biztos h türelmetlen vagyok. Eddigi legdrágább vásárlásom. -
editor
csendes tag
válasz
Dr. Mózes #72866 üzenetére
Sikerült a refund? Ha sikerült leírnád hogyan csináltad? Én is így jártam. Rohadt idegesítő. 17-én rendeltem EU-s raktárból egy telót, de még mindig feldolgozás alatt jelenik meg a profilomban!!! Leveleimre csak automata válaszok jönnek. Taracking number-t se kapok.
-
Atilla001
senior tag
Üdv!
Jellemzően mennyi idő telik el a kifizetés és a postázás között TD-n?
-
válasz
Ixion77 #72998 üzenetére
huh, szuper, köszönöm.
Jövő hét végén megyünk nyaralni, és oda rendeltem pár cuccot.
Szerdán láttam, hogy Vámvizsgálat alá helyezték, így este el is küldtem én is a doksikat, és tegnap (pénteken) jött ez a státusz. Köszönöm még egyszerluck66: Köszönöm, ismerem az eljárást, volt már pár vámot csomagom, csak ez a státusz volt nekem még új
-
Nagymelák
senior tag
A kérdésem az lenne hogy jött egy csomagom a FastTechről 24.-én beérkezett a feldolgozó központba, még aznap néhány óra múlva átkerült a vámra és azóta ott is tartózkodik. Na most ez mit jelent? Gyönyörködnek benne,vagy sok csomag van, vagy pedig fizetnem kell (20 dollár ~ 17 euro értékü)
-
molvany
aktív tag
válasz
RVR400 #73012 üzenetére
Nálam így néz ki a " végösszeg "
Zwischensumme:16.70€
Registered Air Mail1.84€
Insgesamt:18.54€Ja, és volt lehetöségem kivállasztani, hogy TN nélkül vagy azzal kérem. Azért is vállasztottam és a vállasztásomért 1,84€ - t kértek
Ami természetesen nem úgy jött, hanem úgy, hogy a postás a kezembe adta, mindenféle aláírás nélkül.
Magán a csomagoláson sem volt olyan valami, ami Regisztrált küldeményre emlékeztetett volna. -
Atilla001
senior tag
Üdv!
Olyan segítség kellene, hogy vásároltam Amazon UK ről egy konvertert (PayPal). 14k forintban. Megjött és én lezártam (feedback) hogy minden oké, tökéletes.
De pár napra rá kiderült, hogy mégsem az. (frissíteni kellett meg minden).
Írtam a gyártónak és bátran visszaírt, hogy akkor nem kompatibilis. De az oldalukon konkrétan ott van h DE.Kérdés az, hogy hogy tudok kommunikálni az eladóval, hogy mi a teendő. Nem akartam rögtön visszaküldést indítani. Még sosem küldtem vissza évek alatt semmit. De ez most túl sok ahhoz h fiókba vágjam.
Vagy rögtön küldjem vissza oszt kitérdekel?Becsomagolom, visszapostázom jó sok pénzért, és PayPal visszafizet mindent? Honnan tudják majd a postaköltségemet? Megnéztem az összefoglalót, de nem vágom.
thx.
-
freeapro
senior tag
TD visszafizette az elveszett csomag árát. Szóval rendesek, de hogy ez miért jó nekik nem tudom.
-
luck66
tag
válasz
nagy@gmx.com #73004 üzenetére
állítólag megint van valami gond az akku szállítással
-
nagy@gmx.com
tag
válasz
glacious #72598 üzenetére
Ma reggel ezt az e-mailt kaptam a TinyDeal-tól:
Dear,
•Thanks for your purchasing from Tinydeal.There are some inconvenient news about your order.
•Because the security check of battery in the customs becomes more and more strictly nowadays,so your original package still held on the Customs.
•Because you have waited much time , so we resend this package freely now .
•And the resending package will be split into two parcels sent,which avoiding to affect the delivery of the parcel as a whole.
•But please don't worry,both of the packages still will be shipped out with the NL Post.
•And you will receive more than one parcel.
•The model of the items will be sent with another package.
•Your understanding is highly appreciated .
•We apologize for any inconvenience caused by this issue again.Ha jól értelmezem, az akkumulátort külön csomagként adják fel?
És ha úgysem megy át a vizsgálaton?A Holland, vagy a Magyar Posta nem engedte tovább a csomagot?
-
zsiz
őstag
Jelentem: a TD német raktáras csomagom (telefon) státusza
26.08.2016 00:00
Deutsche PostArrival at international place of exchange
UngarnEz ugye már jót jelent nekem, nem nyúlták le, legalábbis a DHL-nél?
Gondolom hétfőn megjelenik a postánál is, hogy megérkezett, és kedd-szerda körül bízom benne, hogy meg is kapom.
Másik kérdés: a jövőben tervben van egy másik telefon beszerzése is, az már saját részre. Honnan érdemes mostanság rendelni, ha nem akarok ilyen csomag-ellopásos izgalmakat, valamint ÁFÁ-val sem szeretnék számolni? A kiszemelt telefon egy Xiaomi Redmi Note 3 Pro 32GB (Elsősorban arany színben, de a többi is jöhet).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest