Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Reggie0
félisten
Szep baleset: [link]
-
DigitXT
félisten
válasz
Stylerr #9494 üzenetére
Leszögezem, hogy tapasztalat nuku, csak a képek alapján: a csőváz masszívnak néz ki, és a 12" kerék nagyon hasznos az általános útminőség ismeretében.
A dupla tárcsafék biztonságos, a tömör gumi meg sose kap defektet. Bár ekkora méretben már egy kicsit fura, mert ez már gyerekbicikli kerékméret... ahhoz meg kb. minden sarkon kapható gumi, és nem hiszem, hogy problémát okoz a szerelés akár házilag sem: kisebb átmérő esetén nagyobb a sz*pófaktor. Videók alapján... Kicsit felgyógyul a kezem, tesztelem élesben a dolgot 10"-on.
(A felni csak 6".)
A 450W motor se tűnik így elsőre kevésnek, tekintve, hogy kisebb rollerekben névleg 250/350-esek szoktak lenni. Nyilván azért nem lesz nagy tűzijáték, de így összességében közlekedésre kiváló megoldásnak tűnik a ketyere. Aztán ha nem így van a valóságban, akkor sorry.
Egyelőre egy tesztet sem néztem meg, lévén nem volt rá vételi szándékom, szóval ez nem vásárlási tanács, csak ötletelés.
Ui: a 25 km/h korlát biztos szoftveres (ekkora kerekeken), lehet, hogy feloldható.
-
hito
nagyúr
válasz
JoeCockBill #9495 üzenetére
Igen, ezeket mind említik az egyik youtube mélytesztben + a kemény felfüggesztést. Ez sem hibátlan sajnos. Számomra a kormány beakasztó hiánya talán a legfájóbb ezek közül.
-
JoeCockBill
senior tag
-
Stylerr
addikt
Köszönöm a gyors válaszokat a témában!
Lehetséges, hogy visszaküldöm a rollert az Emagnak, és veszek helyette egy komolyabbat.
Jelenleg a Cory Sprint terméket nézegettem. Van róla tapasztalatotok? Nektek, mint szakavatott sasszemeknek, mi a véleményetek róla? -
hito
nagyúr
válasz
DigitXT #9489 üzenetére
Hát, nem bírtam magammal, beszéltem a tulajjal. Úgy néz ki lesz egy G2 Pro-m
Mondjuk vonatra nem tudom hogy fogom feldobni a maga 23kg-jával, mert néha kommunista fecske jön új zónázó helyett, de csak felteszem valahogy.
Meg se kellett kérdeznem a tulajt a kormányoszlop problémáról. Ő maga mondta, hogy garanciában cserélve lett, mert elkezdett megrepedni.Baromi kíváncsi vagyok rá. Ha nem jön be, gondolom eladható.
-
Reggie0
félisten
válasz
DigitXT #9491 üzenetére
Lehet belefer. S1 plus-nal keresztiranyban allnak a cellak, azert nincsen kihasznalva a hely. Egy hossziranyu jobb megoldas.
En meg arra is gondoltam, hogy lehetne hajlittatni magasitott fedolapot es akkor 2 centivel magasabbra kell fellepni, ugy pedig a jelenlegi elrendezesbol is beleferne P4.
Szerk: S1 plus akkupakja: 290x65x35, ebbe nem ferne be az M365 Pro akkuja, mert az 390x100x50. A magassaga miatt semmikeppen, a hossza miatt pedig a vezerlo kikoltoztetese is szukseges lenne.
-
DigitXT
félisten
válasz
Reggie0 #9488 üzenetére
Ha olyan sok extra hely van benne, esetleg belemehet az M365 Pro akkuja is?
-
DigitXT
félisten
Igen, nagy különbségek vannak. De azért hallani elfáradt kormányoszlopokról:
talán az M2Pro esetén volt egy szar széria... Persze abból se lett visszahívás
meg semmi, csak csendben az új verziójában már erősebb konstrukció került.Valahogy nincs ingerenciám 200K-ért Kugoo rollert venni...
Pedig a G2 Pro
az speciel nekem is szimpatikus volt (csak kéne bele két motor minimum).Nem linkeltem rossz HSZ-t, ilyet akart venni. Valaki írta korábban, hogy azért
még szerencse, hogy nincs sok rolleres baleset... Valójában sokkal több van,
csak nem mindenki írja be ide a fórumba, ha pórul járt.Noha lehetne belőle
tanulni, de akkor is. Én szívesen elbeszélgetek a rollerekről, noha nincs nagy
tapasztalatom eddig, ezért értelemszerűen azt is megírom, ha elb*sztam...
Aki csak vásárlási tanácsért jön*, később nem biztos, hogy beszámol, mi lett.*: én ajánlottam neki, hogy kérdezzen itt, mert több szem többet lát. (Jelöltek
közt volt még egy Dualtron is... na az azért kipróbáltam volna mindenképp.)
-
Reggie0
félisten
válasz
Stylerr #9485 üzenetére
Ha 10S az akku akkor nem lesz vele dolgod. Tobbi ideig tart a toltes, nagyobb lesz a hatotav, mast nem fogsz eszrevenni. Inkabb az a kerdes, hogy bele fog-e ferni.
Esetleg epithetsz sajat akkut mas elrendezessel, mert a mostani akkupakk mellett van egy kb 1 centimeteres ures terresz, amit ki lehetne hasznalni. Ezt a videot nezd meg, hogy hogyan nez ki belulrol: [link]
-
DigitXT
félisten
válasz
Stylerr #9485 üzenetére
Ha az akku csak egy XT60-nal csatlakozik a vezérlőhöz, azaz semmilyen szinten nem kommunikál a BMS a vezérlővel, akkor igen, simán rakhatsz bele egy nagyobbat, öröm bódogság. Ám ennek a legnagyobb akadálya az szokott lenni, hogy adott helyre nem igazán fér be nagyobb fizikai méretű akku, a cellánkénti kapacitás meg eléggé korlátos...
Ha jól látom, 7500mAh a gyári... A sima S1-ből, és az S1 Pro-ból kiindulva ez egy 10s3p akku lesz, 2500-as cellákból. Építhetsz (ill. vehetsz jó pénzért, vmi 50K
) 3500-as cellás ugyanilyen kialakítású akkut, aminek már 10.5Ah az össz kapacitása, de itt kifújt a dolog. +40% kapacitás = nagyjából ugyanennyi hatótáv növekedés. Komolyabb növekedést csak külső akkuval érhetsz el: ha a két akku párhuzamosan kötve dolgozik, duplázódik a hatótáv, és még mindig ugyanazon gyári töltőről tudod tölteni (értelemszerűen nulláról kétszer annyi ideig fog tartani elérni a teljes töltést). Kb. ilyen kialakításban a hordozhatóságot sem vágja agyon:
A kép illusztráció.
-
hito
nagyúr
válasz
DigitXT #9484 üzenetére
Nem tudok elképzelni olyan helyzetet (maximum jó minőségű sík terepen teszt erejéig), amikor kimaxolnám a sebességet. M365 Pro-n már a gyári 25km/h-nál is halálfélelmem van
Azonos sebesség mellett viszont az M365-höz képest életbiztosításnak tűnik ez a gép és most ez a fő szempont.
Viszont ami kicsit elbizonytalanít az pont a Te eseted a márkával. De gondolom márkán belül is nagyon nagy különbségek vannak a különböző típusokon belül. Ezzel nyugtatom magam.
Egyébként szerint rossz hsz-t linkeltél, nem?
-
Stylerr
addikt
Adott egy Kugoo S1 Plus roller. Sajnos a hatótávval nem vagyok megelégedve.
Nem tudom mennyire reális ötlet,hogy egy másik típusú roller nagyobb akkumulátorát helyezném bele. Ilyen esetben milyen plusz dolgok kellenek még? Új vezérlő esetleg, vagy csak belerakok egy több Amperórás, 36 voltos akksit, és örülök neki,hogy nagyobb lett a hatótáv? -
DigitXT
félisten
G2 Pro-ról valakinek tapasztalat, vélemény?
AndrewTdi egy ilyennel firkált el a vétel napján, nagy tempónál: kátyú, beszitált,
repülés... Ez persze mit sem von le a roller használati értékéből, csak arra utal,
hogy a kategóriaváltás szemléletváltást is kell hogy jelentsen: ha ezeket nyélen
hajtod, abból bajok lehetnek. (Andrew is motoros, szóval joggal bízhatott a rutin
meg az évek nyerő kombinációjában, de a roller kerekek sajnos nagyon kicsik.)Ui: rengeteg embert látok bármiféle védőfelszerelés nélkül rollerezni a városban.
Ez egyfelől érthető, mivel pl. villamosozással kiegészítve tuti kényelmesebb így
ráállni, és gurulni. Viszont felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem elég a gyári
25km/h? Én tudom, hogy nem elég (adott helyen), de ha adott helyen gyorsabb
menetre vágyik az ember, akkor minimum egy biciklis sisak. Szerintem... Ja és
természetesen kesztyű: alapból kézzel hárít az ember (aztán 1 hétig kötözheti).Régen nem volt ciki, hogy a görkorisok térdvédő/könyökvédő/sisakban nyomják,
sőt, talán a gördeszkások is (nem voltam egyik se, de rémlenek ilyen emlékek):
miből gondolják az emberek, hogy a roller annyival biztonságosabb... tempónál? -
hito
nagyúr
Jól hangzik
De úgy tűnik, lélekben már máshol vagyok
Kugoo G2 Pro-t és G1-et nézegetem. G2 Pro-ról valakinek tapasztalat, vélemény? Ez már nagyon nem a 16kg körüli kategória, de teljesen levett a lábamról
Újonnan drága, 1 használtat találtam 1300km-rel 240-ért, de az egy kicsit szerintem el van varázsolva. Reális ára max 200eFt.
-
Vodike
tag
Nekem megerte:
- xiaomi pro 2 - 130.000
- espart elso - 12.000
- esparts hatso - 12.000Szereles 30 perc kb.
Roller S modban 35km/h, D modban 30km/h
Kesobb gumit akarok majd cserelni 10 collra, aztan ennyi. Most is elvagyok igy, de a nagyobb gumi jobb a hepehupas koruton
Igy a roller sem nehez, siman felrakom reggel a HEV-re.
-
-
Vodike
tag
Be tudod akasztani a csengot, nekem is esparts elso es hatso lengescsillapitom van, a hatson van ful az akasztonak, csak nem a sarvedon, mint eredeti allapotaban. Amugy en vegul azert tettem le a monorimrol, mert egyreszt draga (espartsbol a ketto lengescsillapitos is olcsobb joval, mint a monorim csak elore es nem szarabb), masreszt nehez lesz tole a roller.
-
hito
nagyúr
Na srácok, nagy dilemma előtt állok! Az M365 Pro rollimat szerettem volna feltuningolni és biztonságossá tenni (Monorim első lengéscsillapító, Monorim X-Lock + adapter, Esparts hátsó lengéscsillapító). Kiszámoltam, hogyha 120eFt ebben a roller, akkor kb. 190-195eFt-nál vagyok. Ezzel ugye kimaxoltam a Pro-t, kényelmes és biztonságos.
Viszont:
- most jöttem rá, hogy beakasztani nem igazán fogom tudni a csengőt a hátsó sárvédőbe, mert ugye hátrébb kerül a pöcök a sárvédőn. Ez most nagyon szíven ütött.
- nehezebb lesz, nem is kicsivel
- az összecsukás lényegesen bonyolultabb az X-Lock miattÍgy hát arra gondoltam, hogyha van alternatívája az M365 Pro-nak az alábbi feltételekkel, akkor nem kínlódom, lecserélem:
- minimum első lengéscsillapító
- high-end minőség, nekem ne törjön le menet közben a kormányoszlop!
- max 16kg (kb. ennyi lenne szerintem a kiegészítőkkel az M365 Pro)
- 40km körüli hatótáv
- min. 25km/h végsebesség
- max 200eFt
- használt sem probléma, tehát lehet drágább az új ára, ha használtan hozzáférhető típusról van szó -
jozsi252
veterán
válasz
DigitXT #9477 üzenetére
Elvileg az enyémbe 16s7p felállás van, és 2600mAh akkuk vannak benne. 52V-nál 3.25V-on vannak a cellák, ami még azért bőven a "0" előtt van.
Sajnos nem tudom hogy mennyire lehet programozni, illetve a gari miatt belenyúlni sem akarok. De akkor odafigyelek erre a részére hogy ne szívassam meg magamat. -
DigitXT
félisten
válasz
jozsi252 #9476 üzenetére
Úgy kell beállítani a vezérlést, hogy jóval a BMS lekapcsoási limitje
előtt vegyen vissza a teljesítményből.(Ha a BMS programozható,
akkor ott is meg lehet oldani.) Nekem sajnos sok ilyen kikapcsolás
jutott, ezért is nem pontos, hogy a 3000 km megvan-e vagy sem.
Akku halál esetén nem menti a távot. (Hiába élesztettem már újra.)De amíg gyári volt a vas, simán visszafogta magát... (30V körül már
nem igazán hajtott.) Legutóbb alig 40V-on gurultam egy csomót, de
végig attól fostam, mikor áll le, de aztán rá kellett döbbennem, hogy
ez a BMS még 35V-nál se vág le, pedig az már erősen 2.7V/cella.Kíváncsi leszek az újra, hogy az mit fog tudni: az FLJ-n lévő NJAX-T
típusú gázkar egyik menüpontja pont a minimális feszültség. 43.5V
a limit, ami szerintem nagyon kímélő, bár ha 50A 5V-ot ránt, érthető.
(Valószínűleg ki fogom próbálni, de marad a már bevált vezérlés.)
Le lehet vinni 40V alá: nyilván nem mindegy, hogy 600W, vagy 3600.
Ui: ha nincs semmi programozási lehetőség, akkor marad az, amit
te is írsz, hogy ne kelljen tolni az utolsó km-eken: 1 motor, pici gáz. -
jozsi252
veterán
Ezzel kapcsolatban esetleg tud valaki segíteni tanáccsal hogy a rollerezés ezen részére mennyire figyeltek?
"Lenne egy kérdésem a lekapcsolással kapcsolatban. Alapból 52V-nál kapcsol le a vezérlő. Ha mondjuk 55-56V körül vagyok akkor gondolom nem nagyon érdemes már 2 motoros beállítással használni a rollert, mert egy komolyabb gázadással benyalhat a fesz az 52V-ba, onnantól meg a BMS lekapcsol, és csak töltőre dugva tudom majd életre kelteni a rollert.
Gondolom erre ti is nagyon figyeltek nem?" -
Reggie0
félisten
válasz
DigitXT #9470 üzenetére
Nem olyan veszes az. En is szoktam ugy kozlekedni, hogy csutkara huzom a gazt es ha fekezni kell akkor huzom melle a feket, amikor meg nem, akkor elengedem a feket. Ilyen kis teljesitmenyu rollereknel nem szamit, nem tud akkorat ugrani, hogy gond legyen. Ha tobb kW-os motor lenne, akkor nem lenne jo.
-
Orient84
aktív tag
válasz
Dark197405 #9472 üzenetére
Igen, utana mar lattam
Hulye ios app storeban nincs meg ez az alkalmazas.
-
Orient84
aktív tag
válasz
Dark197405 #9389 üzenetére
Hogy csináltad?En mult heten vettem, epp toltom, de jo lenne kicsitgxorsabban menni😀Koszi!
-
DigitXT
félisten
válasz
Reggie0 #9469 üzenetére
Én meg arról beszéltem, hogy két keréken nagyon más az élet,
mint 4 keréken, így egyáltalán nem működhet ugyanúgy, mivel
a kétkerekű jármű csak mozgásban stabil: ha ledöntöd, s nem
jön hozzá elegendő kraft (amire számítottál), akkor felborulsz.
Vica versa ha elveszed a gázt, akkor ne húzzon tovább. Pont...Egy autónál belefér*, hogy 2 mp-ig gondolkodik, adjon-e gázt...
De motorkerékpáron ez életveszélyes lenne, hiszen már picike
tempónál is dinamikusan, gázzal is vezeted... nem férnek bele
ilyen ökörségek, hogy magától téli gázt ad egy fékezés után.*: utcai tempónál: nyilván versenytempóban ez is megváltozik.
Szerk: a rolleren való közlekedés szerintem közelebb áll a két
kerék miatt a motorozáshoz, mint az autózáshoz. Lehet, hogy
túlságosan motoros szemmel nézem, de amúgy ugyanazokat
tapasztalatom, csak kicsiben... Másképp kell működniük. -
Skynet258
veterán
-
DigitXT
félisten
válasz
Reggie0 #9459 üzenetére
Szerintem nem mindegy... ha olyan primitív tempomatot épít, ami
nem figyel a fékre, akkor az a fékezés után tovább nyomná a gázt.
Ilyet szerintem semmilyen kényelmi megfontolás nem indokolhat.2 keréken nagyon gyorsan pofára lehet esni, ha nem a pilóta viszi
a gépet, hanem a gép viszi a pilótát... fontos, hogy pontos legyen.
Ahogy Kádár is mondta, a gázelvétel legyen gázelvétel, elvtársak!
Nekem ezért sem a szívem csücske az M365 (gondolkodik rajta). -
DigitXT
félisten
válasz
modeller #9456 üzenetére
Működhet, de balesetveszélyesnek érzem. Mondom, anno simán
kipróbáltam, hogy a roller kijelzője helyett az M5STACK dirigált...
Én magam lepődtem meg legjobban, amikor hajtani kezdett, LOL.
Szóval igen, lehet teljesen saját vezérlőprogramot írni, aztán vagy
jó lesz, vagy nem. Én inkább vennék egy jobb gázkart 6K-ért. -
jozsi252
veterán
válasz
DigitXT #9432 üzenetére
A mutatóujjas megoldással egyelőre nincs gondom, bejön ez a fajta gázszabályzás.
Viszont a kezdeti gyorsulást le kell venni!! Ma du. elmentem kicsit gurulgatni itt helyben, aztán volt egy olyan helyzet hogy mellékutcából kanyarodtam volna ki a főútra de épp jött autó. Megvárom majd kanyarodok balra. Kicsit nagyobb gázt húztam hát meglepett kicsit..Szóval holnap átrakom soft start-ra mert ilyen helyzetben a 2 motor jól meg tud indítani még engemet is.
Minél többet rollerezek annál jobban kedvelem a Mantist.Nálunk sajnos nincs kerékpárút úgyhogy a főúton kell menni, de a forgalom tempóját lehet tartani azért ezzel a rollerral.
Lenne egy kérdésem a lekapcsolással kapcsolatban. Alapból 52V-nál kapcsol le a vezérlő. Ha mondjuk 55-56V körül vagyok akkor gondolom nem nagyon érdemes már 2 motoros beállítással használni a rollert, mert egy komolyan gázadással benyalhat a fesz az 52V-ba, onnantól meg a BMS lekapcsol, és csak töltőre dugva tudom majd életre kelteni a rollert?
Gondolom erre ti is nagyon figyeltek nem?Laca1212
Köszi most már mindegy. Sajnos az árukeresős oldalak nem mindent boltot indexelnek, átnézni meg nincs energiám mindet hogy hol a legolcsóbb. Valószínű azért jutottál hozzá ilyen jó áron mert betolták egy fasza akcióba.#9434 Reggie0
Áhh nekem az a megoldás nem jön be. Főleg kesztyűbe nem tudnám. Bár biztos a tárcsa felülete rücskös hogy legyen "fogása". -
modeller
aktív tag
válasz
Reggie0 #9455 üzenetére
Attól már jobban félnék, hogy nem tudnám kivenni amikor kellene.
De a gáz megérintésére kikapcsoló tempomat (mint az m365-ön) nekem teljesen megfelelne. Persze onnan már semeddig nem tartana a fék jelet is figyelembe venni, de ezek szerint nincs készen ilyen beilleszthető eszköz. -
modeller
aktív tag
válasz
DigitXT #9454 üzenetére
Nyilván nem úgy értettem, hogy a gázkar adja tovább a jelet, amikor nem is húzod. Az egy primitiv, passziv elem, ha nem húzod, nem ad olyan jelet, hogy húzod.
Csak azt mondtam, hogy ha egy külön kütyü adná ugyanazt a jelet tovább amit a gázkar, az tökéletes tempomatnak, mert nem sebességet kell rögziteni, hanem gázállást. -
DigitXT
félisten
válasz
modeller #9451 üzenetére
Kérdezze meg
kezelőorvosát izévezérlőjét...Az S1 határozottan
NEM a gázjelet tartja... Pontosan letolja az ECU-nak a soros porton,
hogy 0 gázt ad a pilóta, az ECU meg erre vagy tempomatot ad, vagy
nem. Azt, hogy mit csináljon, az ECU dönti el. Fun fact: a kijelzővel a
követendő stratégiát közvetlenül bekapcsolás után beszélik meg.
Tehát ha menet közben lekapcsol* az ECU, utána nincs tempomat a
teljes újraindításig: ezt amúgy ki is használtam a hibrid hajtás során.*: külön tudtam kapcsolni az ECU gyújtás jelet, és a roller kijelzőjét...
PociAti: nem pusztán vezérlésről, hanem szabályozásról van szó
Pont ezért nem lehet a gázkar jelének mókolásával kiváltani.
Persze, ha programozol hozzá egy saját intelligens gázkart: sima.
Csak erre írtam, hogy nem szórakoztató debuggolni az árokparton... -
ALB
csendes tag
Szia, hogyan áll meg? Kikapcsol pittyogva az óra kb 5 perc múlva a bekapcs. után? Vagy egyszerűen csak megáll és elmegy a kijelzés teljesen, majd néhány pillanat múlva feléled a kijelző? Vagy minden kijelzés működik és megáll? Az akku tönkremenetelnek többféle verziója lehet, többféle jelenséggel, eljátszhatja, hogy veszi töltést és fel is töltődik, csak éppen ha terheled, egyből "lemerül".
-
PociAti
őstag
válasz
Reggie0 #9449 üzenetére
A gázkar valószínűleg tényleg nyomatékot szabályoz, vagy legalábbis azzal összefüggő értéket.
A Xiaomi rollernál kb. 40°-os állásban lehet a maximális kar pozíció (a tövig nyomom állapot), de a maximális vezérlési értéket eléri már 37°-os szögnél, ezért a csúcssebességre beállt tempomatból is kibillenthető a kar lenyomásával, nem kell hozzá fék.Vagy a terminus technicus, azaz a pontos szakkifejezés miatt tettél említést?
Xiaomi nyelvhasználata szerint cruise control, amit eme eszközök tudnak, a köznyelv ezt tempomatnak nevezi, így közérthető. Abban igazad van, hogy nem a sebességet tartják, hanem a nyomaték értéket fixálják, de érzésre annál többről van szó. Ha idő közben jön egy emelkedő, akkor a sebesség érdekében nem növeli meg látványosan a nyomatékot, viszont lejtő esetén érzésre úgy tűnik, mintha motorfékkel nem engedné +1 km/h-val jobban felgyorsulni a rollert. (Innentől kezdve nem pusztán vezérlésről, hanem szabályozásról van szó.)Üdv: PociAti, 62 kg-os férfi, aki 21,7-es BMI-vel rendelkezik, de fogalma sincs róla, hogy egy padra felfeküdve hány kilogrammot tudna kinyomni. Ez a kérdés az elmúlt 4x év során még soha nem merült fel.
-
modeller
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest