Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark197405
tag
válasz
Dark197405
üzenetére
Rájöttem, amikor a tempomat aktiválódik ,akkor sípol egyet. Inkább kikapcsoltam, az asszony úgysem használja.
-
Dark197405
tag
A tegnap vásárolt pro 2 rollert ma állítgattam a scooterhacking-el (beállítottam az alacsony kers-t, kikapcsoltam a folyamatosan világító hátsó lámpát) és azóta menet közben kb. 15-20 másodpercenként sípol egyet. Tudja vki hogy mitől lehet ez?
-
Dark197405
tag
Használ vki "Monorim M0 V5 első lengéscsillapító vagy rugóstag" -ot?
Gondolkozom a komfort érzés miatt egy ilyen beszerzésén, mert 4.3 Bar körül tartom a guminyomást defekt elkerülés miatt és így azért elég "rázós" a roller. Az 50e Ft kicsit borsos, viszont ha tényleg sokat javít az élményen, akkor megveszem. -
Dark197405
tag
válasz
PociAti
üzenetére
Úgy vettem észre, hogy a mókolt szoftver kivette a tempomat funkciót, legalább is azóta nem aktiválódik az 5mp után ha tartom a sebességet. Ha az M365 tools-al vissza lehet aktiválni, akkor lehet teszek egy próbát, mert már eléggé megszoktam hogy nincs.
Az energia visszatöltést viszont mindenképpen átállítom.
-
Dark197405
tag
válasz
PociAti
üzenetére
Köszi, holnap délután gurulunk is egy közöset az asszonnyal.

Igen, örlültem is mikor mondta a tulaj, hogy módosította a szoftvert.
Nekem is szinte az első dolgom volt anno 2021 nyarám mikor újonnan vettem az enyémet.
Bár én csak a megnövelt végsebesség miatt módosítottam, van még esetleg valami beállítás amit érdemes állítani a gyári értékhez képest? -
Dark197405
tag
válasz
PociAti
üzenetére
Köszi a tanácsokat!
Az M365 tools szerint a Number of charges érték az 287, a Number of full charges pedig 98. Mentem vele próbakört, nem zörög, nem csattog, szép halk menet közben.
Új féknyereget kapott nemrég a roller, a software pedig szintén módosított rajta, akár csak az enyémen (max. sebesség 33km/h körülre).
Eredetileg 90-ért árulta a tulaj, de 80-ért hoztam el a rollert. -
Dark197405
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi, akkor ezt mindenképpen megnézem.
-
Dark197405
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi! Mennyi az a ciklus ami után már inkább engedjem el a rollert! Marhára nem értek hozzá, az én pro 2-met még 2021-ben vettem és össz-vissz 400km van benne. Abszolút csak hobbi célra lett véve, és hasonló okból vennékm ezt is az asszonynak, hogy tudjunk együtt gurulgatni hétvégén meg kiránduláskor.
-
Dark197405
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Van bármi látható jele annak ha esetlek sokat “ázott” a roller?
-
Dark197405
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Na ezt nem tudom, ma délután nézem meg elvileg. Melyik program mutatja a ciklust?
-
Dark197405
tag
Sziasztok!
Használtan keresek Xiaomi Pro 2 rollert a feleségemnek (nekem már van egy ilyen típus). Találtam egy eladót, ami másfél éves és 3800 km van benne. Megérheti ez 80-ért? -
Dark197405
tag
Győzött a kíváncsiságom és felraktam a Pro 2-re egy custom fw-t.
Így most S módban 35 km/h lett a végsebesség, a D módban pedig 25.
Mentem így egy tesztkört és "kicsit" más a feeling...
-
Dark197405
tag
Egy hónapja van meg a Xiaomi Pro 2 és nagyon meg vagyok vele elégedve, bejött a rollerezés.
A youtube-on láttam jó pár videót custom firmware felrakása után 35 km/h-ra kitolt végsebességről. Azért ez egy kicsit piszkálja a kíváncsiságomat...
Van itt olyan aki esetleg kipróbálta már így a rollert? -
Dark197405
tag
Tegnap megjött a Pro 2 és az Air Pump is. Beüzemelés és a kerék 4 bar-ra való felfújása után rögtön rápattantam. Mit is mondhatnék, megjött a második gyerekkorom.
Egy gyors negyed órás teszt után, este fele mikor jobban ráértem beletettem 15km-t, frenetikus élmény volt. A roller kezelésének és használatának "betanulása" mintegy 5 percet vett igénybe, aki tud biciklizni annak ez nem egy nagy mutatvány.
Sima aszfalton remekül suhan, ahol szarabb minőségű ott azért ráz, de nem vészes.
Jó kis gép, jövő héten már melóba is megyek vele párszor. -
Dark197405
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom, hogy belevágok az elektromos roller "kalandba". Ár érték arányba a kinézett típus egy Xiaomi Mi Pro 2 lenne. A súlyom 76 kg, úgy gondolom, hogy ez a roller nem "szenvedne" alattam.Csak hobbi célra lenne használva, amolyan élmény rollerezésre, illetve heti pár nap a helyben lévő (kb. 3-4 km) melóhelyre bejárásra.
Tudnátok esetleg pár tanácsot adni, vagy olyan kiegészítőt ajánlani amit érdemes hozzá venni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest