Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz hito #9483 üzenetére

G2 Pro-ról valakinek tapasztalat, vélemény?
    AndrewTdi egy ilyennel firkált el a vétel napján, nagy tempónál: kátyú, beszitált,
    repülés... Ez persze mit sem von le a roller használati értékéből, csak arra utal,
    hogy a kategóriaváltás szemléletváltást is kell hogy jelentsen: ha ezeket nyélen
    hajtod, abból bajok lehetnek. (Andrew is motoros, szóval joggal bízhatott a rutin
    meg az évek nyerő kombinációjában, de a roller kerekek sajnos nagyon kicsik.)

Ui: rengeteg embert látok bármiféle védőfelszerelés nélkül rollerezni a városban.
    Ez egyfelől érthető, mivel pl. villamosozással kiegészítve tuti kényelmesebb így
    ráállni, és gurulni. Viszont felmerül a kérdés, hogy akkor miért nem elég a gyári
    25km/h? Én tudom, hogy nem elég (adott helyen), de ha adott helyen gyorsabb
    menetre vágyik az ember, akkor minimum egy biciklis sisak. Szerintem... Ja és
    természetesen kesztyű: alapból kézzel hárít az ember (aztán 1 hétig kötözheti).

Régen nem volt ciki, hogy a görkorisok térdvédő/könyökvédő/sisakban nyomják,
    sőt, talán a gördeszkások is (nem voltam egyik se, de rémlenek ilyen emlékek):
    miből gondolják az emberek, hogy a roller annyival biztonságosabb... tempónál?

Új hozzászólás Aktív témák