- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
heavygrip
senior tag
válasz
DigitXT #34996 üzenetére
Szerintem egy katyúnál (ha ismert útvonalon jársz) sokkal veszélyesebb ha pl valami kóbor dög hirtelen éled ugrik, macsak,kutya, vad nyúl.
Én 11 éve teherautót vezetek de még egyszer nem jött ki elém semmi, rollerel szűk 3 hónap alatt mind 3
Én leginkább bejárt útvonalon közlekedek,de ennek ellenére nem is megyek gyorsan pont a fenti eset miatt. Nyilván van hogy felezalad 50-55-ig de ez rövid szakaszon.
Mikor mentem át másik városba 50-55 között nem attól féltem mikor megyek bele egy gödörbe,hanem hogy mikor jön ki elém valami. Az út tűrhető,nincsenek kátyúk. Inkább a biciklis út a veszélyes. -
pusszycat
nagyúr
válasz
DigitXT #34996 üzenetére
Mond egy orvosnak, h veszélyes a műtét és remegni fog a keze. Ha folyton balesetre gondolsz félni fogsz és eltaknyolsz. Persze kell a védőfelszerelés, mert ugye minden lehet. Én nem hordok semmit de csak 30-al megyek. Mehetnék 50-el is, de nem akarok.
Ha nincs belső nem robbanhat szét a kerék (gumi) csak lassan leereszt.
Van aki balesetezik és többet nem mer vezetni.
Csak elgondolkodtam. -
Tangerine
senior tag
válasz
DigitXT #34982 üzenetére
Nincs már olyan hogy úti baleset. Nem fizetnek, csak, ha munkahely által szervezett járattal megyek (céges busz), vagy kijön értem az ügyeletes kocsi mikor készenlétben vagyok hétvégén. Bármi mással egyénileg megyek, akkor már nuku lóvé, nem számít munkabalesetnek.
A 7:20 csak egyszer volt, nulla forgalom, hőségben (melegben jobban megy a roller), akkor minden összejött, sehol nem kellett megállnom. Gyakoribb a 8-9 perc, ma 8:30 volt.
Oda-vissza utat (12,5 km) számoltam, azaz csak 7 liter kb, ami stimmel (260kg, 1400 cm3). Mint ahogy a 0,5kWh is oda vissza annyi.
Mielőtt a rollert vettem, először e-biciklit akartam pl. pedelec-et, de sokkal drágábbak, mint a rollerek, mindegyik millió fölött volt, amiért pénzt adtam volna. Végül a roller lett, de nem bántam meg. Kisebb helyet is foglal. -
Tangerine
senior tag
válasz
DigitXT #34979 üzenetére
Van motorom/jogsim is, csak az sokkal macerásabb lenne előszedni a garázsból, mint a rollert. 260kg vs 30kg. Na meg 6 km-re kár beindítani sem érdemes. Be sem melegedne rendesen, meg nem biztos hogy fedett helye lenne, míg a rollernek van. Na meg 500 Wh villany vagy majdnem 1 l benzin. Hátsógumi a motorra 80e, a rollerre a legdrágáb PMT (most cseréltem) "csak" 24e. Szóval a roller sokkal praktikusabb/olcsóbb melóba járni. Tulajdonképpen azért vettem. Motort sajnálnám, kocsival nincs parkoló, céges buszt rühellem, biciklizni meg lusta vagyok. Szóval tavasztól őszig roller, télen marad a busz. De télen is megyek rollerrel, ha legalább 4-5 fok van és száraz az út.
-
LeadR
tag
válasz
DigitXT #34889 üzenetére
+@enginev3.0, @PociAti
Köszi mindenkinek. Egyszerűbb volt mint gondoltam. Az enyém már olyan, aminek a mechanikában van egy ilyen kis gömbfejű csap, ami automatikusan beakad, ha egyenesbe állítod a kormánycsövet, majd a zár ezt mégjobban ráhúzza. Csak ezen a kis fekete csapon kellett állítani villáskulccsal egy kicsit, és most tökéletes.
-
Tangerine
senior tag
válasz
DigitXT #34907 üzenetére
Én csak trombita tokkal a hátamon szoktam rollerezni
(de abban tényleg az is van)
Nagybőgő tok helyett javaslom a tuba tokot, abból is a puha verziót. Annak egészen hátizsák kinézete és funkciója van, és bevásárolni is jó. F-tuba vagy B-tuba, attól függően, hogy kinek mekkora a rollere.
Sajnos némelyik lehet, hogy többe kerül, mint a roller amit beletennél. -
tipuka
addikt
válasz
DigitXT #34875 üzenetére
Nem vagy semmi.
Az szép, 2 milla.
Igen még mindig nem vetettem el a roller gondolatát.Jóval mobilisabb lennék.
Elfelejtettem mondani, hogy ülést is szeretnék rá. Igen, nehéz eset vagyok.
pusszycat: Ez az OOTD T30 nagyon tetszik mind kinézetben, mind tudásban. Egy állat.
Nem lehet rá venni rá utólag ülést? Nekem tényleg nagyon tetszik.
PociAti: Megnéztem a linkeket, amit küldtél, tetszettek a rollerek.
Bár egyik ülésest sem találtam google keresővel, h megnézzem mennyibe kerülnek egyáltalán.
Arra a GOTRAX G PRO 3 -ra sem lehet utólag venni hozzá?A Blueway-nek láttam van ülése, meg akár van 3 kerekű változata is (bár ez tényleg olyan vastag kerekű, h elég lenne a 2 kerekes), de az van vagy 2 méter és nem lehet összecsukni.
(autóba nem tudom beletenni)
Thunderzolee: Ez a Monorim X3 Kit nem is rossz.
A G2-eshez látom van aliexpressen ülés(bár majdnem 40ezer), amihez jó ez a Kit is, bár az is 63ezer kuponnal a 10"-es.
Egy 100-ast rá kellene költeni még a rollerra, de elméletileg minden jó lenne?
-
pusszycat
nagyúr
-
.-..-.
tag
válasz
DigitXT #34828 üzenetére
Persze, figyeli a motor es akku hofokokat is.
Sajnos nem talaltam megfelelo doksit, de feltetelezhetoen can-bus kommunikacio van az egysegek kozott. (Ez csak feltetelezes egyelore)Azt lattam az app-ban, hogy masodpercenkent tobbszor ugral a cellak kozott a bms es jelzi melyik az aktualisan low es high erteku. Mivel alapvetoen pwm-szeru a motor hajtas is (engem ez amugy meglepett) siman elkepzelheto, hogy mas-mas cellabol/cellakbol szedi ossze az aktualis hajtasi energiat.
Nyilvan nem nyelgazon, amikor majdnem 100% a pwm kitoltesi tenyezo, de mondjuk egy lassabb fokozaton siman el tudom kepzelni. -
válasz
DigitXT #34783 üzenetére
“Üdv!Sajnálattal látom az ön véleményét illetve a srácok benti hibáját melyet hétfőn ki fogok vizsgálni! Szeretnék a nevükben is elnézést kérni illetve megkérni önt hogy ezt rendezzük le más módon ha önnek megfelelő a Google értékelés eltávolításával. Akár nyitott vagyok a javítási összeg vissza küldésére is. Várom válaszát. “
Ezt írta emailba, másnap ma is azt mondta, hogy szeretnének javítani a munkafolyamaton, mert nem szeretik a rossz értékeléseket.
Gondolta én is a szokásos magyar vagyok 15k-ért leszedem. Mondjuk ha 500k mondott volna, akkor leszedtem volna. Van az a pénz amiért már én is elkurvulok. -
válasz
DigitXT #34587 üzenetére
Én a rollerrel egyszerre rendeltem fullface bukósisakot, könyök és térdvédőt, valamint protektoros kesztyűt is. Négy különböző helyről, mégis egyszerre jött meg ma minden.
Az F2 Plussal estem 2x alacsony sebességnél, az egyiknél otthagytam egy szép nagy DNS mintát a könyökömről és az alkaromról az aszfalton. Ilyet nem szeretnék megint. -
TomMusic
őstag
válasz
DigitXT #34423 üzenetére
Igen ez megfordult már a fejemben, hogy lehet meg kéne válni tőle.
Közben megtaláltam, ez a alkatrész az: [link], itt nem írják miből van.
Itt viszont elvileg rozsdamentes acél: [link]
Ez utóbbi akkor elvileg örök élet?Szerk.: tavaly amúgy ez adta meg magát, bár ha jól emlékszem ez csak lelazult és kiesett.
-
Ciccuka
veterán
válasz
DigitXT #34412 üzenetére
Hozzátenném még azt, hogy valamelyik jobbfajta roller ad egyfajta túlzott biztonsági érzetet is, a stabilitásából adódóan. Csak egyre neveletlenebbek a gyerekek is és ez a baj forrása. Régen kevés motor volt és az emberek is fegyelmezettebbek voltak mellé, az utak is jobbak voltak általában összességében. A segéd-motorkerékpárok nehezebbek, mint egy átlagos roller és masszívabbak is általánosságban, úgymond jobban tartják az utat.
Ez is nagyrészt fejben dől el az igaz lehet.
Az biztos, hogy egyre inkább (égető) téma lesz az egész.
Mivel drasztikusan emelkedik a balesetek száma évről évre. -
válasz
DigitXT #34401 üzenetére
Műszaki szemmel értékelve.
Aki ezt a látvány kereket tervezte nem volt normális.
A küllők íveltsége hajlítási nyomatékot indukált a küllőkben.
A kerékagy csapágyazásában keletkező centrifugális erők a küllőn kívül hatottak a kerékre. Hajlító nyomatékot képezve a küllőkre.
Mivel a kerékagy résznél a küllő keresztmetszete sokkal kisebb mint a külső szélen, ezért a kerékagy felől kezdtek repedezni a küllők.Amikor három küllő belső része már megroppant, az oldal irányban is fellépő erők okán a maradék küllők a külső részen törtek.
A történet tanulsága!
Ilyen ívelt küllős kereket kerülni kell, mint a leprást.
A második képen lévő kerék megfelelő. Mivel nem keletkezhet a küllőkben hajlító/nyíró nyomaték, nem okozhatnak katasztrófát.Aki ezt a formatervet, kereket tervezte és gyártásba engedte büntetni kellene. Nem az a kérdés, hogy a kerék szétesik vagy sem. A kérdés az, hogy mikor!
-
-
clon
senior tag
válasz
DigitXT #34161 üzenetére
Én ettől prózaibb okra gondoltam. A rendelés után 1 nappal átadták a futárcégnek a megrendelés tényét majd +3 nap mire a terméket is átadták és +1 nap mikor a futár kihozta. Magyar rendelés minden helyi megrendelő, szállítási cím, üzlet, futárcég - ebből az jött le, hogy vagy kicsi a készlet vagy sok a megrendelés és ezért kicsi a készlet. Így akár a nem vizuálisan hibás (törött, repedt, stb) azokat visszacsomagolják és futárral kiküldik mert így 5 nap rendeléstől a szállítás nem 2 hét ami ciki lenne. Persze HA így van akkor lesz pár keserű szájízű vásárló...
-
.-..-.
tag
válasz
DigitXT #34130 üzenetére
Aha, ezek szerint valojaban a belso tolto eseten is kimelo a toltes, ha jol ertem. Akkor annyira nem is erdekes a kulso tolto hasznalat. Egyszeruen csak kimelni akartam a pakkot. Mar csak azert, mert boven van ido napkozben toltodni es a kulso tolto is rendelkezesre all.
Amugy ezeknek az akkuknak mi a kritikus homersekletuk?
Toltesnel vagy nagyobb meritesnel melegszenek jobban?
Azt olvastam, hogy hasznalat utan javasolt visszahulesig varni kicsit a ratoltessel. Hofokot nem irtak. -
.-..-.
tag
válasz
DigitXT #34125 üzenetére
Mondjuk, azt irjak egyszerre ket toltovel (belso+kulso) is lehet tolteni. Azt irjak "igazi" gyorstoltesnek.
A kulso tolto annyiban volna erdekes, hogy kevesbe melegszik fel az akku es igazabol eleg volna 5-6 ora alatt feltolteni.
(Ugy nezem mindegyik 46.8V akkupakkot hasznal) -
.-..-.
tag
válasz
DigitXT #33936 üzenetére
Igen, sejtettem. De netes infók alapján úgy tudom (javíts ki, ha tévedek), hogy a sebesség emelkedésével ennél a tipusnál meredeken esik a megtehető táv. Mivel alapban nem vagyok kis termetű, lehet melléfogás lenne indításként a részemről.
Persze lehet ettől még valamikor később bevállalom. Tudod, a kíváncsiság erős késztetés -
Leslie1966
senior tag
válasz
DigitXT #33813 üzenetére
Igen, a 35 kmh sebesség esetén is nagyon stabil a gép. Most visszatettem a gyári firmware-t, megvárom a frissített tuning verziót, mert idegesít, hogy nem lehet a nappali menetfényt kikapcsolni és a töltés közbeni bekapcsolt kijelző is idegesít, Saját appot is fejlesztenek hozzá, ha minden igaz.
-
BBpeter
tag
válasz
DigitXT #33806 üzenetére
Nem ütöttek el, és csak félig saját hiba. Bicikliúton belátatlan kanyarban két biciklis elzárta a komplett utat, megijedtem, aztán nem tudtam megfogni, repültem egy nagyot. Alapból 194 cm vagyok, meg 93 kg, szóval meg lett az eredménye. Én is mehettem volna lassabban a kanyarban, nekik meg illendő lett volna egy sorban biciklizni.
-
Emunem
őstag
válasz
DigitXT #33793 üzenetére
Ja, mondtam, hogy kínai csodát. A nevét se tudtam megjegyezni. De erő volt benne, azt mondjuk meg kell hagyni.
Még néha séta közben is (3kmh+)volt hogy próbáképpen meghúztam a kart az enyémnek, hát kellemetlen volt.
Eddig nem éreztem igényét a 0kmh indulásnak, ha nagy a gyalogos forgalom , és felfelé kell menni akkor inkább gyalog kb 5kmh-val, senki sem fúj rám, hogy “hülye rolleres!” -
enginev3.0
félisten
válasz
DigitXT #33738 üzenetére
Nagy szerencsém volt ebben a formában, mondjuk ha 50nel megyek, rég átérek mire ő odaér
de pont ez az az útszakasz ahol annyi a gyalogos és a biciklis, hogy semmi értelme gyorsan menni, úgyis kerülgetni kell őket, meg addig is nézelődök.Egyik nap hazafelé meg jöttünk ketten a bicikli úton, csajszi ismerőssel, két öregasszony a bicikli út közepén áll és beszélget, rögtön mellette ott a 2-3x olyan széles gyalogos út is
Szóltunk nekik hogy "ez egy bicikli út", vissza szóltak, hogy "és akkor mi van?" -
pusszycat
nagyúr
válasz
DigitXT #33654 üzenetére
Én úgy vettem rollert, h egyre többet nézegettem rolleres videokat a yt. Pl roller cápa meg hasonlok. Húsvétkor meg rendeltem egyet. Mikor megjött utána minden nap eset 3 hétig. Jellemző. Szerencsére még nem kapott el az eső vele. Most már nem szeretek menni biciklivel 22 perc biciklivel 9 perc rollerrel. Érthető.
"Voltam én 80-110 kg között minden." Én mindig kövér voltam de egyszer egy nyáron mikor minden nap futni mentem 10 km. és pirítóson éltem lefogytam 73 kg. és a munkahelyemen nem azt mondták azt a de ügyes vagy hanem sajnálkoztak meg búcsúzgattak tőlem, h valami halálos nyavalyám van.
Persze ahogy abbahagytam 2 hónap és megint 100 fölött.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
DigitXT #33645 üzenetére
Pl. egyik ismerősöm vett az autó piacon valami sportos autót, négyen ültek benne végig 220 -al jöttek haza fele. Nem történt semmi, kicsit sokat fogyasztott ennyi. Majd 30-al poroszkált egy tó partján mikor kitört a kereke. Semmi baja nem lett, de a felfüggesztésben valaki mókolt hegesztett. Ennyit egy használt autóról nem tudhatod mit bütyköltek benne. Ugyanez rollerre is igaz.
-
pusszycat
nagyúr
-
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT #33608 üzenetére
"Én olyat még nem láttam, hogy ne lett volna erre a célra kialakított ütköző a fejcsőben"
Hát az én Dualtron City-men körbe-körbe tudnám forgatni a kormányt ha elég hosszúak lennének a "madzagok", szóval nincs benne kormányvég határoló, pedig elvileg prémium márka.
Ezek szerint nem evidencia a kormányvéghatároló, de az ellenkezője sem.
-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT #33256 üzenetére
Belefutottam ebbe a vasba. Viszonylag új, tetszik a forma, van benne teljesítmény, végsebesség, nagy kerék, kivehető akku, használható hatótávolság. Minden fasza!
ABS-t szerettem volna még nagyon, de ha nincs, hát nincs, füstölőnek mennie kell.
(Mondjuk most pont nincs rá fölös 1.7MFt-om, de vannak sz.r rollerek drágábban.) -
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
DigitXT #33570 üzenetére
Két töltőmet is szétpattintottam, eredetileg a konstrukció minőségének ellenőrzésére, illetve egyiknél csökkentettem a töltőáramot és a végfeszültséget is, hátha így jobban kíméli az akkut, illetve a töltő maga is kevésbé melegszik.
Viszont így a nyári melegben a tetőrész nélkül is tudom hűteni az alkatrészeket, akár ventilátorral is rásegítve. Persze, nagyobb teljesítményű töltőknél olyan is lehet, hogy hűtőlemez burkolja belül, onnan adja át a hőt a műanyagra. Meg értelemszerűen áramütés-veszélyes, de ezzel együtt tudok élni.
Ha vinni kellett a töltőt, csak visszaraktam a burkolatot. A gyári ragasztást úgy választottam szét, hogy két apró lyukat fúrtam a sarkoknál, amibe Seeger-fogóval belekapaszkodva szépen megreccsent.
-
Tangerine
senior tag
válasz
DigitXT #33531 üzenetére
Akkor ez azt jelenti, hogy ha együtt érek oda rollerral az átkelőhöz egy gyalogossal és jön egy autó is, akkor az autó megáll a zebra/gyalogos miatt, én megállok a stop tábla miatt. Megvárom míg átmegy a gyalogos, majd megvárom míg elmegy az autó, és csak utána mehetek.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
DigitXT #33494 üzenetére
Nem tudják bizonyítani egy javított akku is elmehet fél évig is. A kukirin g2 semmi sem okos, bt sincs. Nem mondtam h így van, csak én vagyok bizalmatlan. Meg itt a környékemen csak ilyen zug javítok vannak házaknál nem hivatalos szerviz. Meg ugye minek költsél ha nem muszáj. Mindig csak az első nehéz. Van egy sanda gyanúm, h te is kicseréled magadnak.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
DigitXT #33491 üzenetére
Nekem a kukirin g2 2025 tubeless (szerencsére) azt nem tudom hogy zselés de ha veszek rá csak olyat. Nem szeretném szervizbe vinni majd ha kell cserélni (lehet kicserélik az akkut is egy javított cellásra) azt vehetek majd azt is, a fél roller árán.
Akkut meg kontrollert cserélni meg ugye ovodas dolog.
-
interstate76
addikt
válasz
DigitXT #33487 üzenetére
Ez van az oldalfalán: 50 / 75 - 6,1
Ha jól értem, akkor 6,1" a felni mérete, 50 mm széles a futófelület és ennek 75%-a a gumi oldalfalának magassága - így ki is jön a 9" kerékátmérő.
Igen, nylon, rá is van írva, illetve a méretek is azok, amiket írtál.
Uccsó kérdés: a fenti méretben kell tubeless gumit rendelnem, másra nem kell figyelni?
Amúgy a kerék maga így néz ki: [kép]
Mindkettőtöknek köszi a segítséget!
-
interstate76
addikt
válasz
DigitXT #33484 üzenetére
Igen, ráadásul most is azt ajánlották hozzá, amikor írtam az ügyfélszolgálatnak.
Ezek szerint ha a méretek (átmérő, falvastagság, szélesség) passzolnak, akkor fel tudom rá rakni akkor is, ha ezt eredetileg úgy találták ki, hogy egyben van az egész és úgy is árulják? Bocs, ha láma a kérdés, de anno engem is megleptek vele, hogy komplett kereket küldtek, nemcsak gumit.
-
Tangerine
senior tag
válasz
DigitXT #31776 üzenetére
Inkább valami jobbat vennék, akár bontottat (pl, Suzuki, Honda) kb az is ennyi lenne. A bekötésen biztosan alakítani kellene.
Egyelőre szétkaptam a Mantis kapcsolóját, és kiméregettetem. 6 vezeték van, a pozítív a közös. 3 kapcsoló + 3 SMD visszajelző LED van benne (bal/jobb + lámpa) + 1 nyomógomb a dudának. Van még 3 db 15k előtét ellenállat a LEDekhez. 6 tüskés kerek csatlakozója van. Csináltam pár képet + sémát, ha valakinek esetleg kellene.
-
Frozzy
őstag
válasz
DigitXT #31795 üzenetére
Jézusom, még csak most olvastam a bejegyzéseket meg láttam a képet a balesetedről. Ez horror
. Miféle tuning gép volt vagy lehet már tudni, hogy mitől tört a kerék küllője? Alapból nem tűnik valami vastag keréknek és az anyag vastagság is nagyon vékony..
Még mindig hezitálok, hogy mit vegyek. De ezek a sztorik nem segítenek abban, hogy véglegesen vásárlásra hajtsam a fejem. -
BBpeter
tag
válasz
DigitXT #31795 üzenetére
[Oneal Pro] Protektor ingnek egyébként ezt gondoltam. És ehhez menne a könyökvédő.
-
Tangerine
senior tag
válasz
DigitXT #31755 üzenetére
Kár, hogy rolleren még nem láttam ilyet. Nem is tudom, hogy miért nem ilyet tesznek mindegyikre. A motoromon nekem is ilyen van, a rolleren meg 2 teljesen független nyomógomb (pontosabban kapcsoló). Ha mindkettőt bekapcsolom, akkor mindkét oldal villog, vagy egyszerre, vagy felváltva.
-
FingR86
őstag
válasz
DigitXT #31677 üzenetére
én is akkor jöttem rá, hogy a kuki G2-ben van vissza táplálás amikor megépült bele az akksi okos bms-el és nézegettem a pillanatnyi fogyasztást aztán rájöttem, hogy a fék bowdent elfelejtettem lerögzíteni és megjelent az ellenkező előjelő "fogyasztás"
utána kicsit játszani kellett vele, hogy kb első harmad behúzásig kapcsoljon az elektronikus és ha az nem elég, akkor kezdhet a mechanikus is dolgozni. 1350W tud maxon fogyasztani és 250W a max vissza táplálás de az kb olyan erős, hogy szinte az esetek döntő döbbségében elég a megálláshoz.
-
Kovy81
csendes tag
válasz
DigitXT #31623 üzenetére
Azt mondjuk videón is láttam, hogy szappanos vízzel körbe nyomja csak a panelben a szobában nem tartottam ezt célszerűnek
alig várom vagy 1,5-2 hónap múlva költözünk végre kertesbe és ki lehet bontakozni végre
. Valóban az van, hogy szerintem mivel nem síkos a gumi és a felni, nem megy a helyére. Most megpróbálom újra full szétszedés össze rakás szappanos vízzel hátha jó lesz. Bár először megpróbálom ezt a spaniferes feszítés dolgot. De az a baj mintha kicsit keresztben állna a gumi és nem hiszem hogy az így helyére menne.
-
válasz
DigitXT #31623 üzenetére
Szerk: a külsőt meggyilkolni a szerelés közben úgy lehet, ha gumiszerelő vassal túl erősen feszegeted, miközben "csak" a felni belső részén lévő árokba kellene rakni, és kézzel lejön, illetve felmegy.
Az autók esetében is hasonló a probléma. A szerelő "izomból" intézi. Nem figyel arra, hogy jól rakja fel a gumit. A gép elintézi erőből.
Ez sérüléseket okozhat. Okoz is, ami a félrakás után már sajnos nem látható. De életveszélyt jelent 200 fölött. Fékezés/kanyarodás okozta erőhatásoknak már nem képes elviselni a legyengített rész.Érdemes kifizetni a szakszerűen szerelő gumis számláját, még roller esetében is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Óvodások homokozója
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad - NO LIMITS
- Kross evado 3.0
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest