Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigyerek
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Nehogy már egyen jelölés legyen és a paraszt kiismerje magát... Ááááá... Egyébként eléggé kis mozgástér van a gumival mert a gyári futófelülete, meg a lengéscsillapító között talán kisujjnyi hely van. Mindegy még jó, de előbb, vagy utóbb lesz csere, és jó tudni ilyen részleteket.
-
SoulReaver
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
Amit vettem gumi feszítőt, ahhoz kaptam peremvédőket is. Végig néztem amúgy, elég tompa meg sima a felülete, nem hiszem hogy megtudnám karcolni vele a felnit. Max direkt.
Slick gumit nem akartam. Nem tervezem esőben használni a rollert, de ha elkap egyszer a zuhéj, nem akarom beszopni a slickkel..
-
SoulReaver
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
Köszi!
Hétvégi projekt lesz! Még kell hosszabb csavar a sárvédőnek, meg valami hézagoló cucc.
Lesz előtte - utána kép majd!
Pár mm-el szélesebb csak a gyáritól. Átmérőben lesz inkább látványos. Na meg gördülésben!
a felni peremre szoktak valamit kenni a tömlőmentes gumi miatt?

-
fntastic
aktív tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Köszi a választ, mostmár kicsit jobban értem hogyan működik ez a fék. Nekem amúgy úgy tűnik mintha az egész kerékben lenne egy nyolcas nem csak a tárcsában, hogyan tudnám kideríteni, hogy mivel van pontosan gond? (közben még kutakodva olyasmiket találtam hogy lehet centrírozni lehetne megpróbálni? ja látom pont írtad, erről tudnál írni bővebben hogyan kellene, milyen súlyt vegyek, ilyesmi)
u.i.: ezzel a problémával amúgy elküldenek a fenébe ha írok a gyártónak vagy lehetséges hogy küldenének csere alkatrészt? -
SoulReaver
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
Nekem alapvetően egy jó városi gumi kellett a roxyra, azzal telitalálat volt, tudtam döntögetni is szépen. Imádtam.
Ennél annyira nem merem dönteni, mert nem sok tapadása van ennek a terep guminak..
A második amit linkeltél, nekem azok a minták tetszenek igazán.
A 90/55-6.5 lehet nem lenne túlzás -
Tangerine
senior tag
-
SoulReaver
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
Köszönöm a részletes választ!
Annyi a bajom a gyári gumival, hogy nem terepezek és aszfaltra nekem kényelmetlen.
szelességben a 100 széles is elfér, csak az már kilóg a sárvédő alól és hülyén néz ki szerintem.
A megbízhatóság fontos lenne, nem szeretnék taknyolni, csak kicsit sokallom 2 roller gumira a 60k-t

-
Geller72
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
…a kezdeti ára az első verzióhoz mérten szerintem nem volt arányos, sok versenytárs volt abban az ársávban, miközben a minőség sem támasztotta alá azt az árat…ezért is írtam azt, hogy a jelenlegi árban ez szerintem best buy.
Erősítéseket, jól átgondolt változtatásokat kapott, nem “spórolásból” eredő minőségromlást. -
FID
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Hiába van 17 csavarom, én még élvezem. Olyan jó volt a húsvéti guri hogy nem bírtam magammal és kellett megint egy nagy:

Már én tartom el az Uniont annyi biztosításom van

Thunderzolee Ő sokkal jobban benne van mint én. Olyanokat is megcsinál amiket én nem. Vagy be se engedem a boltba. Még kapott vagy 200 kiló szemetet is amivel ő tud mit kezdeni én meg már nem.
Nálunk 10 1 óra másnál nem tudom.
-
-
.-..-.
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Említettem, alap helyzetben nekem be van mindig kapcsolva a kipörgésgátló. Ezért közuton az induláskor maximum az első kerék "nyekken" egyet, de azonnal vissza is veszi a kakaót. Szóval alapvetően jól működik, stabil a gép gyors induláskor is.
Az induláshoz 3km/h "belökés" kell. Beállítható alacsonyabb értékre (0-2km/h) az indulás, de ilyenkor biztonsági okból 6mp állás után automatikusan "lock"-ol és csak egy fékkar behúzás után oldja fel, ezután fogadja el a 0km/h induláshoz a gázkar húzást.
Mivel rendszeresen elfelejtettem és a lámpánál nem akartam bohóckodni, végül maradt a 3km/h indulás.
Egyedül ez az említett "Boost" mód, vagy ahogy a kézikönyv hívja "Ultra Boost" csinálja azt, hogy kikapcsolja a kipörgésgátlót a használat idejére és nyélgázon ráereszti a kerekere amit lehet aztán a többi a vezető dolga.
Pont ezért teszteltem forgalommentes területen, két település között a nagy semmin áthaladó kerékpárúton.
Majd még tesztelgetem, mert amúgy elég élvezetes. Bár a feleségem szerint gondban leszek vele, mert én ugyan nem láttam (ilyenkor nem igazán tudok forgolódni), de szerinte hosszú fekete csíkot hagyott a gumi az aszfalton. Gumicserés lesz a gép hamar, ha sokat használom
-
.-..-.
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Elgondolkodtam azon, hogy nálatok erősebb roller esetében sem pörgött ki a hátsó kerék...
Most volt az első eset, hogy a "Boost" módot kipróbáltam. Tehát nincs tapasztalatom vele, hogy milyennek kellene lennie normál esetben.
Az biztos, hogy kikapcsolja az amúgy mobil app-ban bekapcsolt kipörgés gátlást a Boost idejére.
Az is biztos, hogy nem kapcsolja be a 0km/h indulást automatikusan, mert azt is próbáltam.
Az is biztos, hogy a "Race" mód elég meredek indulására rátesz még egy lapáttal.Viszont éppen az asszonynak fejtegetem, hogy agyalok a történteken, amikor csak úgy mellesleg bedobja, hogy: "Nem mentél rá valami poros részre a kerékpárúton?"
Ez eddig eszembe sem jutott.Ugyanis ez is egy lehetőség, mert a kerékpárút másik oldalán egy szántóföld van és pont onnét fújt az elég erős szél, a másik oldal felé, ahol egy lankásabb domboldal volt, ahová majdnem sikerült is berongyolnom.
Így most azon agyalok, a hátsó kerék kipörgés a "Boost" miatt volt vagy sikerült valami útra felhordott poros részre futnom és amiatt pörgött ki a hátsó kerék és tűnt el teljesen a tapadás?Emunem:
"Szerintem vagánykodtál az asszonynak ..."
Dehogy ...
Egyszerűen az van, hogy december elején vettem a rollert és azóta túl sok "rolleres idő" nem volt még. Ha volt, akkor az asszonnyal gurultam ide-oda a kisebb rolleremmel.
Illetve mostanra tettem bele annyi kilómétert, hogy úgy éreztem kiismertem a gép viselkedését. Ezért is próbálgattam éppen most a lehetőségeket. Ez a része még új volt.
"Ennyi pénzért nem lett volna jobb egy motor?"
Nem a pénz számít. Nem vagyok már suhanc és addig akarom kipróbálni az ilyen dolgokat, amig fizikailag képes vagyok rá. Nem fáj az ember háta, térde itt-ott
Szóval ezért van roller motor helyett, mert most még nem nehéz pár órát állni rajta. -
-
pusszycat
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem könnyebb eladni egy gyorsabb rollert? Le ne lassítsd. Én mondjuk nem böngészem a KRESZ-t ez csak egy roller semmi komoly. 1 év alatt egyszer sem állítottak meg, pedig megyek tökön paszulyon át mindenhol. Most rendeltem meg a harmadik sisakom hátha ez bejön, jó szellős, biciklire vettem , ez nem olyan nagy.
-
-
Silentfrog
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
Nálam a Segway G30 -nál 45 km volt a valós hatótáv, a G2 nek 38km. Picit keveslem a 25-öt, ha több töltés után is ennyi marad (régi gyártású az akku), akkor visszamegy.
Van opció hogy sport módba energiatakarékosan induljon úgy hogy marad a 25 km / óra végsebesség de akkor se nagyobb sokkal a hatótáv , úgy hogy gyengébb a gyorsulás a G2 nél.
A fene sem érti ezt. -
FID
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Carbonrevo cuccok mind karbonok. Értelme nincs az egésznek, a csicsa is olyan mint a tuning. De jó ránézni meg könnyebb eladni ha megunom. Na meg tél volt ráértem.
Én ezeket használtam fejidomként 6-8 éve aliról:

És mibe akarod rakni a qs-t? Régen akartam csak nem gyártott olyat akkor ami jó Dualtronba.Emunem: Ez tényleg sok volt
De volt egy felesleges pc kompakt vizem és akkor még senki nem csinált ilyet. -
SoulReaver
veterán
válasz
DigitXT
üzenetére
Köszi
Mindenképp!
Sajnos rám esteledett ma is. Éjszaka eléggé látható!
Szombaton kezdtem el, de beszart a forrasztóm, meg is égetett(arra pont elég meleg volt rohadna meg…) Ma jött meg az új, csak mivel először csináltam ilyet, sokszor vissza ellenőriztem magam, meg a kábel rendezést is, hogy ne nyomódjanak stb… -
válasz
DigitXT
üzenetére
Hallod, amikor írtam a hsz-t, néztem, h mennyi ugye a Wh.
És meg is lepődtem, h a G2-es többet tud tárolni.
Úgy rémlett, h egálban vannak.Bár ugyan a G2 nem gyorsul úgy, mint az F3 Pro, nem megy úgy felfelé azon a bizonyos 10%-os emelkedőmön, ahol rendszeresen fel kell mennem, DE mintha a G2-vel eggyel többször is meg tudnám tenni ezt a 10km-es kört, amit időnként elfutok itt a városban. Szóval nem csoda, ha "fikázom" a 10Ah-s 48V-os akksival szerelt rollereket, mert ha 40-el használjuk őket, akkor édeskevés az a 10Ah.

Ráadásul az F3 sorozatban nagyobb akksit se lehet beszerelni, mert a Segway elvágta ennek az útját, lévén a trepni alatt "megfelezte" a tárhelyet. Cserébe padkáról könnyebb letolni a rollert.

Az átalakított G30-am 48V 25Ah. Ezek után egy 10Ah-s roller, hiába gyorsul jobban, hiába megy felfelé jobban, még fél, harmad akksival is, hamar kiütközik, h elfogy belőle a tárolt energia.
Pláne, ha a lengéscsillapítói is gyengébbek mint egy G2-nek. -
-
FID
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Igen de itt nem a C futó miatt szitált be. Ha megnézed a villaszöget a hülye porig ültette. Így minden beszitál. Én is jártam így ültetve a Thunder 2vel, rém rossz volt kanyarodni. Ha gyári emelésen hagyta volna nem szitált volna be. A nagyobb dualtronokon állítható a magasság. Annyi előnye van így csak hogy qva jól néz ki.
Nem minden c hajlamos a szitálásra. De még az egyenes "motor" villások is be tudnak szitálni mint pl Laotie Kaabo Wolfok stb stb.
Ez a gyári szög és nézd meg a videóban lévőt. [link] -
Emunem
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
hát arra lettem volna kíváncsi, hogy ha megvan pucolva, valahogy mégis látni tudom, hogy nem-e volt tengeralattjárónak használva. Gondolom kijelzöt kell jobban megnézni, csavarokat, mozgatni a házat, hogy nem-e folyik valamerre a víz, rozsdás csavarok... több hírtelen nem jut az eszembe. Holnap megyek meglesni. (kicsit túl olcsó)
-
enginev3.0
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem féltem magam
Mármint felnőtt ember vagyok, tudom hol vannak a határok, tényleg nem rodeozok
Csak el akarok jutni A-bol B-be
Szerintem a hüvelykujjas tök szépen adagolható
Nem azért akarok erősebb gépet hogy hülyébb legyek mint eddig, csak kicsit dinamikusabb akarok lenni azon a másfél kilométeren amin közlekedek vele

Egyszerűen unalmas hazaérni vele, mert lomha1400km alatt se gumit se féket nem koptattam el a mostanin sem
Ja és mivel nyílt egy új terem a városban, fele olyan messzire is kell vele mennem
Ez már már a "miért nem gyalog mész?" Távolság
-
-
FID
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Mászkáltam az akkor bent lévő GT2-vel megette a forgalom. Nem lehet kocsik között 30al araszolni hogy ne merüljön
Ekkora vázba kell a 40ah 72v. "de őszintén: ezeket a napi közlekedésben ki is használod?" Ki bizony. Ezért is fontos hogy 2 motor legyen és nagyon hamar elérje az 50-60at. Lehessen etetni ha kell 10+ amperrel és legyen benne legalább ha 10" 24ah 60v ha 11" akkor 72v 40ah.
-
clon
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Azért csak vizuálisan a biciklisek és a rolleresek között életkort figyelembe véve látszik a rolleresek felé az alacsonyabb kor és akinek esetleg van rálátása azoktól meg lehet tudni mennyire "nem" akarnak semmilyen papírt szerezni (segédmotor, autó) DE a rollerre amúgy sem kell semmi így hajrá...
Ezért mondom mindenkinek kelljen kresz vizsga sőt valamilyen papír róla ami "bevonható" és újravizsgázásra kötelezhető, büntethetővé válik a renitens közlekedő rolleres ÉS biciklis (is).
A beazonosításról annyit, hogy a menetrögzítő kamerák óta nagyobb az esély a beazonosításra bárhol és lehet szidni a videó közzétevőjét vagy bejelentőjét DE nem lenne mit közzétenni/bejelenteni ha nem szabálytalankodnának közteres kamera nélkül mert úgy érzik nem látják akkor lehet.
A rolleres alap probléma jelen időben is, hogy sokan arra hivatkoznak (még jogosítvánnyal rendelkezők is) nincsen szabály így amit nem tiltanak azt szabad (persze azért habzik a szájuk mert pont ez a mentalitás hozta el a túlszabályozást).
Régen azért volt könnyebb és azért volt jobb még a kerékpáros kultúra is mert óvodás/általános iskolás időben kresz parkokat használtak meg iskolába volt talán osztályfőnöki órára közlekedési ismeretek könyv ami alap ismereteket nyújtott pl. meg kell állni a zebránál és körbenézni mielőtt lelépsz (persze akkor még kevesebb volt a lámpázott zebra). -
FID
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Egy rendes akku 700k+ Motorok 2-300k+ stb stb. Én már régen nem tuningolok, régen kellett mert minden gyenge volt. Jó pár olyat csináltunk ami 70-nél még csikorog. De forgalomba már egész jók a gyári rollerek is régen nem voltak ilyenek.
Maradtam azon a vonalon hogy agyon ledezem és tele rakom karbon cuccokkal.
Így van mit csinálni és van videó anyag is. Ha posztolom rögtön kérdezik mennyi lesz.
Nyakamon még nem maradt egy sem.
"Ezeknél ez ennyire moduláris?" A legtöbbnél csak egy u alak a hasa így simán lehet hajlítani hosszabbat. Nem ezzel kezdtem mert bármikor lehet cserélni úgy hogy nem kell nagyon bontani a rollert. 10 perc lenne cserélni.
-
FID
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
Rommá volt ázva 900km volt benne és úgy nézett ki mint amibe 100k van. Motor kábel is szakadt, minden csapágy rottyon, amit linkeltem videó azon látszik milyen volt.
Aztán elhatároztam hogy ráteszem az új szériás Dualtron oszlopot amit ki kellett találni úgy hogy ne maradjon a kezembe. Ez volt az alapja mindennek. Aztán mikor megvolt jöttek a Carbonrevo cuccok, és ami még nagyobb összeg volt az az Erexx.
Új teleszkópok amiket ma teszteltem és brutál jó lett. Csak az a bajom vele hogy nekem rövid a taposó. Ha megmarad akkor kap egy nagyobb akkut meg egy hosszabb közepet.
Mindent írtam listába mi mennyi.
Mikor a Thunder 2 volt arra is rányomtam az árának a felét: [link]
-
Emunem
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
köszi az infót, ez is érdekelt, de poci atissal mi van, nincs napi kuki köpködés?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
3d: megtudnám csinálni, csak kellene pár méret, ha még aktuális. De itt van ez a topik.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
A matrica átrakása eléggé nehéz ügy. A ragasztó jó minőség. A matrica finom bevágásokat tartalmaz. Lemelegítésnél a matrica nyúlik, látható lesz a torzulás.
Az éves díj 31 euró a németeknél. Megfizethető kategória. Ebben már a matrica is benne van. Nem hiszem, hogy bárki nekiállna matricát lopni. Balesetkor kiderülne a biztosítás hiánya. -
-
paolinho
addikt
válasz
DigitXT
üzenetére
Isten ments, hogy hozzányúljak! Még az is lehet, hogy inkább elvégeztetem hozzáértővel a munkát! Egyszerűbb, és praktikusabb olyan melóval megkeresnem azt a pénzt, amit kifizethetek erre, amihez értek, mint az időt elb@szni bőséggel úgy, hogy még az sem biztos, hogy sikerülne.
-
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem tudom mennyire minősül az használatnak, hogy bekapcsoltam a 25-ös módot, elértem a 25-öt és pár méter után megálltam mindezt egy full egyenes járdán kanyar és egyéb bukkanó nélkül.
Ebből leszűrtem, hogy nem tűnik soknak, de más lesz az amikor emberek között (bicikli úton flangálók), kanyarban, rossz úton kellene ugyan ezt megcsinálni.
Én jobban az emelkedőre leszek kíváncsi mert itt helyileg van egy szép 20°-os amit sajnos néha be kell majd iktatnom a körömbe.
Biciklivel itt full 1-be szoktam feltekerni azt is kb gyalog tempóban.
Az 500 ciklust nem én találtam ki a mellé kapott Jellemzők papírra van ráírva sok egyéb érdekességekkel miszerint a megfelelő útburkolatok: Betonos vagy aszfaltút 1cm-nél kisebb padkákkal vagy 3cm-nél keskenyebb repedésekkel.
Nem tervezem tökig meríteni naponta és nem is tudnám én csak leírtam ide ami oda van írva a papírra. Aztán hogy hogyan értik ezt a ciklust már a képzeletedre van bízva mert más magyarázat nincs ott.
Látom nagyon szíveden viseled ezt a tuning kérdést, de továbbra is csak azt tudom rá írni ha erősebb roller kell akkor azt veszek nem mókolom a gyári garis cuccot hogy aztán előbb tönkremenjen a nem megfelelő használat miatt utána meg jöjjek sírni a topic-ba, hogy mekkora gané az egész.
Amit még nem írtam, indexelés közben sípol ami iszonyat zavaró és asszem ki sem lehet ezt kapcsol az app-ban.
Azt viszont be lehet állítani, hogy mikor induljon el a roller hány km/n-ál. Nektek az mire van beállítva? Nekem az alapból 4km/h.
De van rajta fényérzékelő is ami automatán kapcsolja a lámpákat és be lehet kapcsolni folyamat ON állásba a hátsó lámpát. -
clon
senior tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Nekem gyári a 25km max sebesség és elárulom viszonyítási alap kérdése a "nem tűnik soknak". HA már felváltottál 25re akkor csak az elején érezhető a magasabb sebességkülönbség utána már "megszokott" és mivel ez a max sebesség minden lassabbnak tűnik.
Ez ugyanaz mint az autópályáról lehajtva gyakorlatilag minden sebesség "vánszorgásnak" tűnik
egy jódarabig.Én is azért váltottam át sport
módba mert kicsit jobban gyorsult de 20ról 25re emelkedett a sebesség - 20 esetén a pofáraesés 3 fog 25 esetén 5 fog
-
alphamooncam
őstag
válasz
DigitXT
üzenetére
A függőleges kormány rúdból a félreértések elkerülése végett, és igen kb.20 centit.
Meg a hátsó sárhányóból is.
Konkrétan az egész világító testet, mert különben nem tudtam volna a hátsó kerekére állítani, hogy beférjen liftbe.
További módosítások is voltak, úgymint első féknyereg tuning 4 dugattyúsra, illetve különböző alumínimum konzolok legyártása.
Alul. hátsó indextartó, alu. hátsó lámpatartó, alu. ülés konzol, acél ülésrúd, alu./acél/keményfa lábtartó konzol, acél ülésrúd, a gyári ülésrögzítés helye és a rúd közé csavarhelybeállító pogácsa, alu. kormányrúd konzol, első reflektor tartókonzol, alu. fénykürt konzol, oldaltámasz magasítás, kormányvég tükrök felszerelése, első és hátsó rugózóelem csere/puhítás.
A rugózása, meg a kerekei megengedik a végsebességet, ami
forgalomtól elzárt területen70km/h.A keréknyomást 2 bar alatt tartom,a kürtöt meg 4,5 bar felett.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Miért kell ahhoz rolleres tapasztalat, hogy lássam, hogy egy 10 colos kerekű rollernek sok a 25km/h a videóban látott terepviszonyokon? (csak mert elég rendesen rángatózott a felvétel)
20-al biciklivel is elég szépeket tud dobni egy-egy út hiba miért akarnék én 30-al menni ilyen úton egy olyan eszközzel amit sík tökéletes útra találtak ki? (nyilván vannak terepre kitalált roller-ek is)
Biztos lehetsz benne, hogy én nem fogom mókolni és elég lesz a 15-20 is ahogy biciklin is elég mert mint mondom még egyszer nekem nem versenyzésre meg munkába járáshoz kell ahol minden másodperc számít.
Így vagyok a PC hardverrel is ha erő kell akkor nem tuningolgatom meg reménykedek hanem erősebb alkatrészeket veszek a gépbe.
Ha majd erősebb roller kell akkor azt veszek nem vezetékeket vagdosok el a kormányban (vagy hol) a garanciás cuccban.
Teljesen mind1 milyen topic-ba megyek be Prohardveren ott mindig a mókolás meg tuningolás az egyik fő téma mert az embereknek semmi nem elég és fillérekből akarnak várat építeni.
Ha sebesség kell olyan roller-t kell venni amit arra találtak ki mert nyilván annak úgy van kialakítva minden porcikája és az ne menjen fel bicikliútra vele hanem menjen csak szépen az autók között.
A 25km/h is nemhiába lett kitalálva gondolom nem csak hasraütés volt ráadásul 25-el feleződik a megtehető táv a 15-höz képest ami szintén nem mind1 egyes felhasználóknak.
Amúgy én személy szerint a biciklizési tempómból kiindulva még a 25-öt is sokallom egy MINDENNAPI HASZNÁLATRA KITALÁLT roller-nél, de ezt neked felesleges mondanom mert te saját bőrödön tapasztaltad mivel jár az olcsóság és a sietség most meg már nem mersz vissza állni rá.
Ja és ami 25 felett tud minimum segédmotoros jogsihoz kötném a használatát. Ennyi részemről.
-
válasz
DigitXT
üzenetére
Belenéztem a videóba és már bocs, de aki így roller-ezik azt nem tudom sajnálni ha elesik, mész át mindenen mintha tiéd lenne a világ ráadásul járdán (bicikli úton) 30-al mókolt eszközzel amin lóg minden.
Pont az ilyen dolgok miatt utálják a rollereseket és akarják szabályozni.
A videóból látott 1 perc alatt én kb 5x-ör megálltam volna a rolival a buckák miatt.Én valszeg a Sport módot még hetekig nem fogom használni nem hogy mókoljam, hogy tudja a 30-at amit még biciklivel is csak akkor érek el ha lejtőn megyek.
Én továbbra is úgy értelmezem az elektromos roller-t mint egy olyan eszközt amivel ha szabadidőd engedi el lehet menni egyet "kirándulni". Amit a videóban láttam az nem volt más mint mindenen keresztül kell a sebesség mert nem érek rá sietek.
Biciklivel nekem a kényelmes tempó 15-20 körül alakul, még egyszer mondom biciklivel ami jóval biztonságosabb mint egy roli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.

A Kukirin itt lényegtelen volt más is.
így is 61.000 Ft-ra jött ki a vége.

Inkább cserélem gyakrabban, mintsem eltaknyoljak.

Ez a gyári szög és nézd meg a videóban lévőt.