- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
modeller
aktív tag
válasz
Reggie0 #9449 üzenetére
"Az a baj, hogy a tempomat sebesseget, azaz fordulatszamot vezerel, a gazkar, pedig nyomatekot. Ebbol sosem lesz tempomatod, legfeljebb a max sebessegre."
Ezzel nem értek egyet. Egy rolleren tökéletesen megfelel a gázkar jelének fixálása tempomatként. Senkit nem érdekel, hogy mondjuk hegymenetben igy lassulni fog. Nem próbáltam, de mérget vennék rá, hogy az m365-ben sem korrigált a vezérlő, hogy ha mondjuk félgázon rögzitettem a tempomatot, akkor emelkedőhöz érkezve ráadna még kakaót, hogy tartsa a beállitott sebességet. Egyszerűen lelassul és kész.
Nyilván egy autó nagyságrendekkel komolyabb tempomatja sebességet tart, akár még fékbe is tapos hozzá egy meredek leejtőn, vagy éppen felvált egy emelkedőn hogy tartani tudja, de az más kategória, én ezt nem várom egy rollertől, csak azt, hogy megtartsa azt a gázállást amit kérek.Ha majd nem lesz garis lehet összerakok egy esp32-t erre, akár még a fékjelet is figyelhetné
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Ingyenes parkolást!!!!
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest