Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 02:30:44

LOGOUT.hu

Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#80876) S0m30n3


S0m30n3
aktív tag

Sziasztok!

Kb. 177 cm magas, beépíthető hűtő-fagyasztót keresek, nagyon maximum 340k forintig. Legfontosabb szempont, hogy halk legyen, mert egy légtérben leszek vele. (Pár helyen olvastam, hogy ilyen szempont esetén érdemes nem no frostosat keresni.)

Egyelőre egy megfogalmazódott előny, ha a hűtő és fagyasztó rész külön üzemel és van pl. "vakáció mód".

Eredetileg Samsungokat nézegettem, mint pl. a jelenleg akciós BRB26615FWW/EF, de No Frostos és az egyetlen árukeresős véleménye alapján hangos.

Ide felnézve láttam meg, hogy mennyiszer van ajánlva a Liebherr és Bosch. Kinéztem egy Liebherrt, valamint a Bosch termékpalettáját átnéztem és úgy látom, hogy elég kevés funkciót adnak abban az árkategóriában is, mint amiben a kinézett Liebherr ICSE 5103 Pure van. Erről mik a vélemények? 330k-ért már normális kompresszor lehet benne, nem hangos? Valamint nem rég találtam meg azt az infót, hogy félévente ajánlott cserélni az aktívszenes légszűrőt benne, ami hirtelen rákeresve 23k forint körül van jelenleg. Ezt tényleg ajánlott/kell cserélni vagy csak lehúzás? Hirtelen ránézésből egyetlen másik márkánál sem találtam hasonlót.

Előre is köszönöm a segítséget.

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Háztartási gépek (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.