Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#7951) KillHates válasza Henk (#7950) üzenetére


KillHates
nagyúr

Oké, holnap megpróbálok elmenni az ALDI-ba.

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#7952) !Overdose! válasza Henk (#7950) üzenetére


!Overdose!
őstag

Hú, ezt nem gondoltam volna. Én békéscsabai vagyok, itt hip-hop mennek a dolgok.

Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás

(#7953) Henk válasza !Overdose! (#7952) üzenetére


Henk
veterán

Persze azért itt sem minden ilyen sarkos,de amilyen szerencsés vagyok én beleszoktam nyúlni az ilyenekbe.
KillHates:köszi előre is.

(#7954) Henk


Henk
veterán

Javítottam a vga hűtésén és gondoltam megosztok pár képet.Igaz nem valami gány,de remélem ne leszek emiatt kitiltva a topikból. :DDD
Tehet vettem egy TR hűtőt a gtx-re amit a gyártó eme formában tervezett meg.Azt persze írták,hogy passzívan nem lesz elég ezért egy 12-es ventivel megtámogattam.Ez így hibátlan lett,de mint a képen is látszik a vrm hűtésére csak egy vékony alulemezt álmodott a gyártó.Ez azt eredményezte,hogy simán 80 fok fölé ment load a vrm hőfok,fánkkal 2 perc alatt elérte a 100 fokot.Gondoltam ez hosszú távon nem lesz szerencsés és ezen javítani kéne.Először azt találtam ki,hogy csinálok rá itthon egy bordát,erre egy régi amd cpu hűtőt akartam felhasználni.Na ez gány lett volna a javából.De a helyzet nem volt egyszerű mert a karin egy csomó kondi és egyebek jobban kiemelkednek mint a hűtendő alkatrész így némi tervezés után elvetettem az ötletet.Aztán arra gondoltam,hogy jó lesz a gyári borda csak teszek rá egy ventit,a semminél több.Megmértem pont elfért egy 8-as venti tehát ez lett a végleges forma.A bordákra azért gyorskötözővel rögzítettem a ventit a feeling miatt.Itt egy másik kép róla.Ezzel a megoldással egy jó 10 fokot sikerült faragni a hőmérsékletből.

[ Szerkesztve ]

(#7955) vPhis válasza Henk (#7954) üzenetére


vPhis
aktív tag

hmm szép

(#7956) TESCO-Zsömle válasza Henk (#7954) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Arra nem gondoltál, hogy veszel két PWM-es AC ventit, és rádugod a VGA venticstijára?? Így az az igényei szerint tudná adagolni a kaftot. ;)

Én ezt fogom csinálni, ha Semi-Passive módban nem bírja el a HR-03 a VGA-t.

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7957) Henk válasza TESCO-Zsömle (#7956) üzenetére


Henk
veterán

Erre nem gondoltam mert a vga venti csatija sokkal kissebb mint a venti csatija,tehát alapból nem megy rá.Szétfaragni meg egyiket sem akartam.
Milyen vga-ra akarod a 03-at?Mert nem az a baj,hogy a gpu melegszik nagyon,hanem a nyákon a többi alaktrésznek sem árt az a kis légáramlat.
vPhis: thx.

[ Szerkesztve ]

(#7958) TESCO-Zsömle válasza Henk (#7957) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Én egy HD4870-esre szeretném, de mivel HR-03 Plus-om van, ezért többmindent kell majd faragnom. Elsősorban egy leszorítót és backplate-et. Én mindenre akkora bordát faragok, amekkora fér, mivel -mint azt írtam- Semi-Passive módban akarom hajtani. Ez azt jelenti, hogy csak a ház elejében van három 120-as és kész.

sz: Korábban X2-es VGA-m volt és sokat gondolkodtam, hogyan lehetne azt passziválni. Mai napig a víz a legkézenfekvőbb, de sokat gondolkodok egyedi hűtő készítésén is.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7959) Henk válasza TESCO-Zsömle (#7958) üzenetére


Henk
veterán

Szerintem a 4870-re nem lesz elég passzívan.Az egy dolog,hogy nem kompatibilis vele és mint írtad lefogatót kell hozzá gyártani,de nem tudom a 3 venti mekkora légmozgást biztosít majd.A ramokra tudsz bordákat tenni azzal nincs gond,de a vrm-re lesz feladat hűtést barkácsolni és ez a fő hiba forrás is.Páran írtak le 4850-et azzal,hogy S1 volt rajt és a gpu nem melgedett vele,vrm-re viszont nem volt ott hűtés és egy idő után leadta a szerelést.Szerintem jobb megoldás,ha a 03-ra teszel egy 12-est leszabályozva.Jobb lesz a teljesítménye mintha a házhűtő menne nagyobb fordulaton.Nekem s-flex 800 volt rajt és teljesen jó volt.Próbáltam 600rpm-re szabályozni de úgy már jóval melgebb volt.
X2 meg teljesen más kategória,amennyire melegszik oda a víz elég csak,esetleg valami nagyon spéci borda,de ilyet házilag csinálni szinte kizárt.(hp-ok kialakítása és egyebek)

(#7960) KillHates válasza Henk (#7954) üzenetére


KillHates
nagyúr

Nagyon patent lett! :R Ha elküldesz nekem egy képet a nyákon lévő PWM-es csatiról és egy PWM-es ventit, akkor szívesen átalakítom neked a venti csatiját, hogy bemenjen a nyákon lévőbe. Szegény NOCTUA elég lassan kell, hogy forogjon, hogy ki tudja maga alól szuszakolni a levegőt..
Amin még elgondolkodtam, hogy talán két 12-es ventit lehetne a TR-en egymás mellé tenni úgy, hogy félig lelógjanak, és akkor kapna friss levegőt a DAC IC is, meg a VRM áramkör is és nem kellene a NOCTUÁ-nak szenvednie.
Valahogy így...

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#7961) Henk válasza KillHates (#7960) üzenetére


Henk
veterán

Ez volt az első amit kipróbáltam. :DDD
2db 12-es s-flex egymás mellé.Nagyon haszontalan volt,nemhogy a vrm-en nem javított érdemben de még a gpu is rosszabb lett.Valahogy a 2 venti kerete pont középre esett és alatta volt a gpu,rosszabb lett a hűtése.Utána jött a 8cm-es megoldás.Amúgy vissza lett szabályozva 800rpm-re,hogy ne legyen hangja.12V-on 1800-at pörög,nekem már sok volt,a csendes gépben nem volt úgy helye.
Rendes tőled,hogy megcsinálnád a ventit,de épp most cseréltem le ezt a vga-t így aztán eladtam a hűtőt is.

(#7962) TESCO-Zsömle válasza Henk (#7959) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

A három venti összesen 45-168CFM levegőt mozgathat meg. (Azon még gondolkodom, hogy a kártyák fele fújó két ventit ne a procira rakjam, hanem a VGA-kra.
Remélem kétoldalú hővezető ragasztó megfogja, ráadásul, mivel fordított az alaplapom, ezért a VGA alkatrészei "fönt" vannak. A borda megfaragásával nem lesz gond, abban van tapasztalatom. Én az alaplapra csináltam FET-bordákat, amikből ki kellett faragni a kondik, tekercsek helyét.
X2-est tényleg nem egyszerü léggel lehűteni, de tulképp ott is csak két sika GPU-t kell, szóval elvileg lehetséges. Azon gondokodom, hogyha rádobok a két GPU-ra 1-1 darabonként 4 HP-ot tartalmazó blokkot, a HP-ok másik végére meg 25cm-t ebből, akkor vazon elég-e?? bár esztétikailag nem a legjobb, de talán hűteni hűt. Persze nem adom fel, tovább agyalok más megoldásokon. ;)

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7963) TESCO-Zsömle válasza KillHates (#7960) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Elég lenne megemelni a noctuát. SZVSZ

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7964) Henk válasza TESCO-Zsömle (#7962) üzenetére


Henk
veterán

Azért az a 2 sima gpu elég komolyan melegszik,nem véletlen,hogy ilyen kategóriájú vga-ból nincs passzív.Ráadásul ilyen hűtési megoldással az összes hő a házban marad,nem fújja ki mint a gyári.
De nem tudom megmondani,hogy elég e sőt szerintem senki.Ez egy csomó mindentől függ,ez csak akkor derül ki ha összerakod és leteszteled.De az összes hőfokot monitorozd,hogy mennyire hatékony és emiatt a lap vagy cpu nem melegszik e majd jobban.
A noctuat nem lehetett megemelni mert úgy volt bebújtatva a 03gtx bordái alá.Nagyon kivolt számolva a hely.De ahogy az első képen látszik az alulemezen voltak ilyen kis fülek felhajlítva azok adtak valamekkora távolságot a borda és venti közé.

[ Szerkesztve ]

(#7965) TESCO-Zsömle válasza Henk (#7964) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Miért maradna a házban?? Ha a házból nem tudna kimenni a meleg levegő, akkor a ventik gyak semmit se tudnának befújni, csak pörgetnék a levegőt... A ház hátulján rengeteg kifújó nyílás lesz.

Vannak lapos kivitelü ventik is. ;) 5V-on nem hangosak.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7966) Henk válasza TESCO-Zsömle (#7965) üzenetére


Henk
veterán

Ezt a "nem megy" ki úgy értettem ha megnézed a gyári hűtőt akkor a venti keresztül préseli a levegőt a bordán és a kártya hátulján lévő réseken azonnal kifújja a házból.A műanyag borítás is úgy van megoldva rajt,hogy ne engedje a levegőt másfele áramolni csak a kártya hátulán kifelé.Ha mögé teszed a kezed érzed,hogy mennyire áramlik a levegő.Az aftermarket hűtők által elvezetett hőt a venti a házban keringeti.Ha van a házban kifújó venti az is sokat segít,de még mindig jobban bejárja a házat a meleg levegő mint a gyári hűtővel.Az,hogy vannak rések a házon hátul,hát tedd oda a kezed,hogy ott mennyire áramlik ki a levegő.Ez persze eléggé sarkított lehetőség,de ezek a gpu-k már iszonyatos hőt képesek termelni.

[ Szerkesztve ]

(#7967) KillHates válasza Henk (#7961) üzenetére


KillHates
nagyúr


Henk:
"nemhogy a vrm-en nem javított érdemben de még a gpu is rosszabb lett."

Erre ln is gondoltam, de ekkora bazi hűtőtönk alatt nem gondoltam volna, hogy ennyire számít egy kis légáramlat kiesés. Meg a venti motorja is középen van, tehát elméletileg az is "árnyékolna"...

"épp most cseréltem le ezt a vga-t így aztán eladtam a hűtőt is."
És most milyen videózsugád lesz?


TZS:
Qrva jól néz ki a házad! Még a nyálam is kicsordult!

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#7968) TESCO-Zsömle válasza Henk (#7966) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Hát, nélam annyira áramlik hátul ki a levegő, amennyire elől be. A számítógép alaplapot magába foglaló része hermetikusan lessz zárva, tehát elől be, hátul ki. Sehol máshol nem lesz útja a levegőnek. Mindegy, ha nem lesz jó, akkor lesz venti rá, csak para, hogy nam fog elférni ebből kettő.

sz: Jó volna nekem X2-esre a retali hűtő, csak 1: Ne az elsődleges GPU lene hátul. 2: Egy Slottal lenne magasabb a venti meg az két réz-borda. Ezutóbbit talán én is meg tudom oldani, de még agyalni kell rajta. Bordákkal nincs gobd, burkolattal se, na de a PWM-es venti...

sz: KillHates: Az nem az enyém, csak példának hoztam fel a fordított alaplapra... :P Amúgy jól fog kinézni. Egy moddernél ez alap. ;)

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7969) Henk válasza TESCO-Zsömle (#7968) üzenetére


Henk
veterán

Ezt én már elképzelni sem tudom túl sok benne a lehetőség.Mindenesetre ha kész képeket mindenképpen tegyél fel róla.
Szerencse,hogy nem a te házad mert már kicsit irigykedtem is,úgy jártam mint Attis csöppent a nyálam a billentyűzetre. :DDD
KillHates:már megvan gtx 285.

[ Szerkesztve ]

(#7970) sly105


sly105
tag

Na most fejeztem be egy kis gányolást a kollégám telefonján.kiszakította a töltő csatlakozóját:

home made vékony forr fej:

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7971) Undoroid válasza Henk (#7954) üzenetére


Undoroid
őstag

Szia!

Ez pontosan milyen videó kártya-szörnyeteg?Elég méretes darab! :Y

* * *

TZS!

Ez tényleg szépen összehozott vas!

* * *

KillHates!

Ez mekkora pofa?! --->

:DDD

Üdv: Undoroid

https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-

(#7972) pee13 válasza sly105 (#7970) üzenetére


pee13
senior tag

Csak nem alkatrészlábból van a forrfej? :DD

"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan

(#7973) KillHates válasza sly105 (#7970) üzenetére


KillHates
nagyúr


sly105

Én egy ilyen bunkó végű pákával forrasztok mindent. Mert ennek kicsi a hőtehetetlensége és ezzel jó forrasztani. És ilyen dolgokat forrasztok meg vele:

És egy lába sem fog utána összeérni! Az egész csak a technológián múlik, még nem is annyira a kézügyességen!


Henk
Te burzsuj! Milyen márka? És hogy teker?

[ Szerkesztve ]

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#7974) sly105 válasza KillHates (#7973) üzenetére


sly105
tag

eltüntek a képeim :O

újra:

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7975) sly105 válasza pee13 (#7972) üzenetére


sly105
tag

nem : drótbul-e :Y

[ Szerkesztve ]

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7976) Henk válasza Undoroid (#7971) üzenetére


Henk
veterán

Egy Bfg gtx260 volt.
KillHates: Xfx és szedi szépen a lábait. :DDD
Eddig full hd-ben tudott maxon minden játékot amit próbáltam.(crysis-al nem játszom,mielött valaki belekötne,hogy az biztos nem menne :P )

(#7977) KillHates


KillHates
nagyúr


Henk: Nem csinál nagy meleget? Úgy halottam elég sok meleg levegőt visszafúj a gépbe. Hidd el menne azon 1920-ban a Crysis is. Lehet, hogy nem giga-brutál-veryhigh-ban, de tekerne rendesen :K


sly105 Nekem is eltűnt a kis IC-ről a kép...

Egy kis jófajta FLUX csodákra képes! :K

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#7978) Henk válasza KillHates (#7977) üzenetére


Henk
veterán

Mármint mi fúj vissza sok meleget a gépbe?A 285-ön a gyári hűtő van.A 260-on volt a TR,de azt már eladtam.De az a vicc,hogy a TR hűtővel sem vol semmivel melegebb a többi alkatrész a gépben mint a gyárival.

(#7979) sly105 válasza KillHates (#7977) üzenetére


sly105
tag

én is jól meg górtam fluxal csak az a baj hogy már fogyóban van.
meg a forr ónomban is van" interrált "flux :Y

[ Szerkesztve ]

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7980) KillHates


KillHates
nagyúr


Henk:
"De az a vicc,hogy a TR hűtővel sem vol semmivel melegebb a többi alkatrész a gépben mint a gyárival."
Ezt azt jelentheti, hogy egy kalap meleg xar a gyári hűtő kivezetésének a hatásfoka, vagy a TR tartotta relatív hűvösen a GPU-t.


sly105:
Az gyanta ami az ónban van gyárilag, nem igazán szeretem, mert néha nagyon fröcsköl, főleg 350 fok felett!

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#7981) Henk válasza KillHates (#7980) üzenetére


Henk
veterán

Szerintem inkább az utóbbi.Gyári hűtővel 30%-os ventivel 47 fokos volt a gpu idle,a TR-al 39 fokos úgy,hogy egy 800-as s-flex volt rajt.Játékok alatt sem érte el a 70 fokot,meg gondolom az is közrejátszik,hogy van 3db venti a házban ami jól átszellőzteti.Ezért sem maradt meg a meleg annyira bent.Gondolom házhűtő nélkül más lett volna a helyzet.

(#7982) sly105 válasza KillHates (#7980) üzenetére


sly105
tag

De az enyémben flux van!

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7983) kételkedem válasza sly105 (#7974) üzenetére


kételkedem
addikt

Ez a drót végű páka, valami egészen meredek!

TZS: milyen típusú ez a ház?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823

(#7984) TESCO-Zsömle válasza kételkedem (#7983) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Nem tudom, NEM AZ ENYÉM!!! :DDD ;)

sz: Utánajártam nektek. Én a táp alapján amúgy Lian Li-re gondoltam, és igazam is lett.
A ház egy Lian Li A05-ös.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7985) KillHates válasza sly105 (#7982) üzenetére


KillHates
nagyúr


Sly
:Y Nahát, tényleg! De az kifolyna... :D Biztosan valami spéci zselés cucc. Jó lehet! :K De az árából ítélve ebben nem is flux, hanem talán arany van :D
Milyen géppel csinálod a képeket? Nagyon jók! :K


TZS
Ezt buktad bázz! :D Most rakhatsz össze egy ilyen gépet az MTH-ra, különben minden PH-s csak fintorogni fog Rád! :DDD :P

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#7986) sly105 válasza KillHates (#7985) üzenetére


sly105
tag

Fuji finepix A800 :D

Ahaaaa tényleg arany lehet benne azért ilyen jó nem is a flux miatt :DD :DDD

[ Szerkesztve ]

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7987) pee13 válasza KillHates (#7985) üzenetére


pee13
senior tag

Nekem gyanta nélküli az ónom, de van hozzá jóféle gyantám, szépen átöntve egy májkrémes dobozba. [link] Muterom kente anno a lábára :DDD :D :D :DD Belemártom a pákát, meg egy szál drótot, és simán ráfut majd az ón!

"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan

(#7988) KillHates


KillHates
nagyúr


Sly: Nagyon szép a kis mélységélessége!


Pee: És hol vannak a szőrszálak?

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#7989) sly105


sly105
tag

Tényleg pénteken hozzájutottam egy ilyen hosszabbítóhoz(természetesen európai változatához).Amikor megláttam nem tudtam ellenállni neki.

[ Szerkesztve ]

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7990) TESCO-Zsömle válasza KillHates (#7985) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Höhh... Über lesz!

Az új házam terveit EZ! ihlette. ;]

Így jelen álláspont szerint kb akkora lesz a ház, mint egy Chieftec nagytorony. Csak remélhetem, hogy minden klappolni fog, mivel rengeteg új, általam még nem alkalmazott technikát vetek be. Alant mellékelek két skiccet, amin jól látszik, honnan indultam, és kb hova jutottam.

Ez meg itt a logó-terv:

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7991) sly105 válasza TESCO-Zsömle (#7990) üzenetére


sly105
tag

Formás kis házikó lesz. :C
Az elejét miből szeretnéd?

[ Szerkesztve ]

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7992) sly105


sly105
tag

Tanácsot szeretnék kérni. Nem tudom eldönteni hogy van két vinyóm egymás alatt szeretném őket hűteni egy 12 cm-es ventivel 5 voltról szerintetek hogy hűti jobban keresztben vagy hosszában??(mármint oldalnézetből)

[ Szerkesztve ]

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7993) KillHates válasza TESCO-Zsömle (#7990) üzenetére


KillHates
nagyúr

De amit linkeltél az nem íves...

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

(#7994) vPhis válasza sly105 (#7992) üzenetére


vPhis
aktív tag

szerintem keresztben kéne

Tesco-Zsömle: ez ugye úgy nézne ki hogy az oldallap domború? amugy hajrá

[ Szerkesztve ]

(#7995) TESCO-Zsömle válasza KillHates (#7993) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

És a táp se alul van. :U

Terveztem, nem másoltam. ;)

Sub-Dungeoneer lvl -57

(#7996) sly105 válasza vPhis (#7994) üzenetére


sly105
tag

Én is arra gondoltam csak nem voltam biztos benne. :N
Meg ahhoz nem kell nagy átalakítást végeznem.

[ Szerkesztve ]

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7997) pee13 válasza KillHates (#7988) üzenetére


pee13
senior tag

Ez iylen görgős akármiben volt, melegen felkented, és az odaragadt papírlappal lehetett lehúzni. Szőrszál-free :DDD

"I use heavy strings, tune low, play hard and floor it. Floor it. That's technical talk." -Stevie Ray Vaughan

(#7998) sly105 válasza pee13 (#7997) üzenetére


sly105
tag

Szőrtelenítő gyantával forrasztasz??? :Y Na ez aztán gány!

[ Szerkesztve ]

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#7999) sly105


sly105
tag

Na erről a hűtésről lenne szó: Gondoltam kivágnám a rácsot és oda erősíteném a 12 cm-es ventit. csak az a baj hogy az előlapot is ki kéne vágnom szerintem hogy kapjon elég levegőt,

[ Szerkesztve ]

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

(#8000) sly105 válasza KillHates (#7977) üzenetére


sly105
tag

Azt az ic-t azzal a pákával te forrasztottad be?

Én sem vagyok tökéletes.Belőlem is hiányoznak a hibák! :))

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.