Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#72220) imibogyo válasza lemmy71 (#72219) üzenetére


imibogyo
veterán

"Nekem az ilyenek tetszenek, nem pedig a halálra térkövezett mű modern cellák."
Ezzel én is maximálisan így vagyok. Nagyon szeretek a fűben mezítláb bandukolni, minél nagyobb részét zöldnek akarjuk mi is a portának. Mondjuk nekem is le kell majd térköveznem/betonoznom a ház közvetlen környezetét járdának, valamint a hátsó kocsibejárót (kb. 150 m2), mert egyrészt ez lesz majd a kvázi gazdasági udvar és oda állnak be az autók, vagy ha hoznak megint sódert jobb lenne valami szilárdra leboríttatni, hogy ne a fűből kelljen állandóan felszedni (a fóliázás nem jött be), másrészt mert a tereprendezést és a vízelvezetést is meg kell itt oldani (a fenti képet direkt esőben készítettem, hogy látszódjon) és ha már ez megtörténik, akkor logikus lépés a burkolatok elkészítése is.

Ettől függetlenül marad még a ház másik oldalán egy első udvar (~600 m2) és a hátsó udvar is tiszta zöld marad (~2000 m2). Persze a fenti képek óta már rengeteg minden változott (zöldült) a telken, de még rengeteg minden hátravan. Hiába na, ha ez ember szinte mindent egyedül csinál egy ekkora udvaron, akkor lassan halad (ugye van két picink is, így feleségem legtöbb ideje be van osztva). Mindegy, idén lényegében az egészet szét fogjuk barmolni, mert szeretnénk egy nagy tereprendezést (szintezést) az egész udvarban. Így persze búcsút mondhatunk egy időre a zöldnek, de utána sokkal-sokkal jobb lesz...

"mert én is hozzájutottam egy ifa platónyi 10X10 -es bazalt kockához"
Ilyen hozzájutást én is szeretnék, de valahogy sohasem jön össze. :B

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.