Hirdetés

2024. június 6., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-01-14 14:06:07

LOGOUT.hu

Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#71601) Gyarmati_ válasza Dani_kp (#71600) üzenetére


Gyarmati_
senior tag

Én most akarok egy régi akkus csavarbehajtót átalakítani, lehet innen veszek hozzá cellákat.
Ha vásároltál és van tapasztalat kérlek jelezz vissza, köszi.

[ Szerkesztve ]

EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.

(#71602) Reggie0 válasza seger (#71571) üzenetére


Reggie0
félisten

Rack szekreny, csak az elolapjara tukrot kell ragasztani :)

(#71603) PitLee válasza Inhouse (#71595) üzenetére


PitLee
őstag

(#71604) emre válasza Gyarmati_ (#71601) üzenetére


emre
veterán

én ezen gondolkodok: Liitokala 100% New HG2 18650 3000mAh Rechargeable battery

A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

(#71605) Gyarmati_ válasza emre (#71604) üzenetére


Gyarmati_
senior tag

Igen, én is néztem ezeket, ha nálam lesz a gép akkor tudom, hogy pontosan mennyi kell bele.
A vezérlő is aliról lesz.
Mondjuk én olyan cellát akarok amin már a fülek rajt vannak, mert nincs ponthegesztőm hozzá.

[ Szerkesztve ]

EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.

(#71606) mrfire válasza A Zéé (#71564) üzenetére


mrfire
őstag

Köszönöm a választ! :R

(#71607) Dani_kp válasza Gyarmati_ (#71601) üzenetére


Dani_kp
őstag

Szerintem ezek ahhoz gyengék. Én már túl vagyok egy ilyen projekten, munkatársnak kell.

emre: én is liitokala-t vettem, mondjuk a hivatalos shop-járól, ahonnan tuti eredeti jön, de most onnan 5300 ft a szállítás, szóval nem éri meg.

#71605 Gyarmati_: nem kell fül, ponthegesztő nélkül is szépen rá lehet forrasztani. Csak egy rendes páka és normális ón kell hozzá. :K

[ Szerkesztve ]

https://ingatlan.com/33821564

(#71608) mrfire válasza A Zéé (#71564) üzenetére


mrfire
őstag

És akkor ha jól értem, akkor azokat a pontokat, ahol centis mélyedés van a padlón is a tapadóhíd után kiönthetem aljzatkiegyenlítővel, illetve glettel kikenhetem a falon lévő hasonló "árkot", gondolom több száradási körben helyzettől függően.

(#71609) Samus válasza mrfire (#71608) üzenetére


Samus
addikt

Ezt az árkot eszedbe ne jusson kiönteni aljzatkiegyenlítővel. Egyrészt elnyel jó pár vödröt, másrészt ebben az életben nem fog megszáradni. Meg kell kenni zsákos esztrich betonnal, vagy alapvakolattal, óriási terhelést nem fog kapni valószínű. Jó nagy léccel kell elhúzni (kenni cuccot az alacsonyabb oldalra), hogy minél inkább közel legyen a szinthez az alacsonyabb oldal. Hidd el, apósnál a 8-10mm is keservesen száradt...Az esztrich drágább, de teherbíró, az alapvakolat olcsóbb, mindkettő felhordható vékony rétegben is. A falra is alapvakolatot javasolnék, ilyen vastagságban a glett meg fog folyni, az alapvakolat pedig akár 3 centiben is megáll egy rétegben (előtte jól vizezd be a hézagot, padlón is). Utána mehet rá a glett.A falra első körben mélyalapozó, vakológlett (Rigips 6-30 vagy Baumit Finofill), majd csiszolás, portalanítás (jó, ha lesöpröd, ezt mélyalapozó előtt is), majd glett (Rigips Rimano Plus A vagy Baumit Finobello, utóbbi olcsóbb, emiatt manapság népszerűbb), csiszolás, surlófényes ellenőrzés (oldalról kell megvilágítani a felületet), ahol kell, lehet még adni neki. Ha van csiszolózsiráf vagy gépi falcsiszoló, ott vastagabban kell aládolgozni, a géppel szépen lehet hozni a tükörsima felületet. Kézi munkához a finomglettnél minél szélesebb lepke ajánlott, hogy a hullámos falon fel tudjon ülni a hullámokra, és ott töltsön ki, ahol kell, a normál glettvas ehhez keskeny. Bár végülis hullámmentes falat csak kartonnal lehet csinálni, főleg, ha nem mai a ház.

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#71610) darvinya válasza mrfire (#71608) üzenetére


darvinya
titán

Nyáron telek kerítés oszlop(≈50cm mély) betonjához Baumit C20/25 kevertem Baumit Fixbetonnal (1/⅓) 30 perc múlva fúrható volt, bekeverni gödörben történt.

[ Szerkesztve ]

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#71611) Inhouse válasza PitLee (#71603) üzenetére


Inhouse
őstag

1-es, régi. A videót elnézve ez tényleg ilyen gyárilag...annyi volt a különbség, hogy a srác befordította a sarut úgy, hogy egy az egyben rásimult a szigetelőcsővel, benne a pozitív vezetékkel arra a lecsapott sarkú lemezre, amin test van.
Nekem ez így egy katasztrofálisan balesetveszélyes megoldásnak tűnik. Olyan kicsi a távolság és csak egy szigetelő műanyagcső van pluszban, hogy kisebb deformálódást okozó ütközésnél is komoly esélye van a zárlatnak, annak meg tűz, vagy akár robbanás is lehet a vége.

Üdv Inhouse

(#71612) mrfire válasza Samus (#71609) üzenetére


mrfire
őstag

Köszönöm a válaszokat! :R @Samus @darvinya

Annyi szerencsém van, hogy nem szeretnék tükörsima felületet, hanem direkt bele fogok vinni egyenletlenségeket a most sima falba is, hogy egy rusztikus hatást kapjak.

(#71613) darvinya válasza mrfire (#71612) üzenetére


darvinya
titán

Elég rücskös lesz ajánlásomnál. :D

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#71614) qdak válasza Bela101 (#71591) üzenetére


qdak
addikt

, Stylewars_kp Maradt a 3/8" csap, a 1/2" "kék" csapból mindet elvitték, a 3/8" majd 4000.- volt :Y úgyhogy, 3/8@1/2, 1/2 T idom (3/8 nem volt, vagy nem találtam), egyik végét vissza szükít 3/8 ra, másik fele, ami a mosogató gépre megy:
1/2@3/4 közdarab (a mosogatógép/mosógép műanyag csatija 3/4")
Holnap ha összerakom teszek képet :R

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#71615) Reggie0 válasza Samus (#71609) üzenetére


Reggie0
félisten

Attol fugg mit hasznal, Novoplan maxi nekem 3-4 centis vastagsagban nagyon szepen megkotott. Ilyen arkott tobb retegben lehet kitolteni.

[ Szerkesztve ]

(#71616) Bela101 válasza qdak (#71614) üzenetére


Bela101
újonc

Több toldás, több hibalehetőség. De így is lehet tökéleteset csinálni. :) Én tegnapelőtt vettem 1/2"-3/8"-3/4"- mofémes kombiszelepet 3000-ért. Várjuk a képet.

(#71617) imibogyo válasza emre (#71590) üzenetére


imibogyo
veterán

Én pont emiatt (mármint hogy ha valaki elqrja, akkor az én legyek :DDD ) vettem egy ilyen kis kulcsmásoló kütyüt, nem tud sok mindent, sőt ha jól látom a Picassomhoz már nem is tudom használni, mert az kódolt ID46-os transzpondereket használ, de úgy voltam vele, hogy ha csak a Twingot helyre tudom vele rakni durván 10k-ból, már akkor is megérte. De egyébként pl. a lépcsőházhoz való RFID bilétát is tudja másolni, amiből csak egy darabom van, ha megérkeznek a RFID-s cuccaim (egyszer... mert már lassan egy hónapja várom őket), akkor másolok is magamnak párat. :K

Inhouse:
Nekem is jobb+-os az akksi. ;) Es megfelelően retkes is a motortérrel együtt. Szegényre ráférne már egy alapos takarítás, de ugye ezt nem én használom, nincs úgy szem előtt...

MÁS:
Ma sem unatkoztam...


(#71618) Tukolp válasza macilaci78 (#71599) üzenetére


Tukolp
aktív tag

Akkor most melyik topicba menjek ?
sry

"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."

(#71619) macilaci78 válasza Tukolp (#71618) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Adok-veszem topikok (lokál) és a hardverapró a hirdetések játszótere. Van még szakember kereső topik és háztartási gépek topik is, ahol ajánlást kérhetsz, de ajánlatot nem.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

(#71620) PitLee válasza Gyarmati_ (#71601) üzenetére


PitLee
őstag

Kész aksi nem játszik ?
Pl: Valószínűleg egy Parkside aksiban nem a csúcs Li cellák vannak, de egy 20V 4Ah aksiban 10db, elvileg 2.000Ah cellát adnak 10.000Huf-ért.
Azt nem tudom mennyire ideális alkatrésznek a kialakítása.

(#71621) mrfire


mrfire
őstag

Még egy kérdésem lenne. Amikor helyre szeretném hozni parkettázáshoz ezt a szintkülönbséget, akkor az alapvakolattal való kitöltés után az egész szobát öntsem ki aljazatkiegyenlítővel? Ha jól értem ennek az lenne a célja, hogy a padló egyenetlenségeit elsimítsa, illetve gondolom a teljesen vízszintes padlóhoz fel kéne töltenem a szobát olyan magas szintre, amilyen magasan van a baloldali padló.

Találtam azonban padlóalátétet, ami a kisebb egyenetlenségekkel megbirkózik, illetve maga a padló szép sima, tehát aljzatkiegyenlítésre ilyen szempontból nem lenne szükség. Csak azért lenne szükség rá gondolom, hogy teljesen vízszintes legyen a padló.

A kérdésem az lenne, hogy az alapvakolattal, vagy az aljzatkiegyenlítő részleges lefolyatásával létrehozható-e egy hosszan tartó lejtés, amivel elkerülhetném azt, hogy az egész szobát fel kéne töltsem? Azért nem foglalkoznék azzal, hogy az egész szoba teljesen vízszintes legyen, mert ebben a lakásban eddig is minden hasonlóan kiegyenlítetlen volt, és nem az a célom, hogy helyrehozzam minden hibáját, csak az, hogy le tudjam rakni a parkettát. A képen látható bizonyos árok végighúzódása mentén 4 méterrel arrébb például egy szintben van a két padlópanel, csak a szobának ennek a végén, ahol a képet készítettem látható az eltérés, tehát a múltban is együtt éltem ezzel a lejtővel, és észre sem vettem.

[ Szerkesztve ]

(#71622) PROTRON válasza PitLee (#71620) üzenetére


PROTRON
addikt

Nem is beszélsz lázálmokat, hisz még elektronika is van benne....hmmm....meggondolandó hogy rápróbáljak a laptop projekt részeként. Saját építésű mobil munkaállomás, csak még nem jutottam oda hogy a táp DC csatlakozótól kiindulva pontosan milyen alkatrészeket szedjek össze hogy AC-ről aksira váltás ugyanúgy menjen mint egy brand laptopnál. Nomeg persze töltős közben se gyulladjon fel. :D

[ Szerkesztve ]

Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

(#71623) darvinya válasza mrfire (#71621) üzenetére


darvinya
titán

Majd kapok, de én csak árkot betonoznám alsó szintre.
Azután vékony hő/víz szigetelőt raknék le, ezután fa szerkezettel szintezném pl: hajópadlót.
A szerkezet kereszt lécei közé vastagabb szigetelést raknék, s jöhet a hajópadló.
Persze ez, mint saját részre és költség kimélésként.

Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke

(#71624) Bile Demon válasza mrfire (#71621) üzenetére


Bile Demon
őstag

Nálam van egy 2cm-es szintkülönbség a két panel illesztésénél.

A lényeget szemlélteti, a valóság azért kicsit rosszabb (szét tart össze tart, a középső szoba fél méterrel hosszabb, mint a másik. tehát az előszoba 110-150cm széles sarkok 88/92 fok stb.

Fő fal van ott a két szoba között végig, ahol poblémát okoz az a előszoba / folyosó.
A korrekt megoldás az lett volna, hogy az előszoba alacsonyabb, 5m-es szakaszát megemelni 2cmel + hozzá a két félszobát is... Na ezt nem akartam. (a projekt az előszoba padló csere volt szőnyegről lamináltra, 1-2 nap alatt).
40 évig fel se tűnt a szintkülönbség, mert kb. 1m-en 2cm lejtéssel intézték el gyárilag. Az a sárga PVC volt rajta, illetve van most is. Arra tettem 4mm-es XPS-t és lamináltat. Úgy, hogy párhuzamosan futnak a "törésvonallal". Jut kb. 6db padló illesztés (14cm-enként) arra az 1m-re, így simán le tudja követni a padló.
2 éve raktam le és semmi baja azóta. Nem jött szét, nem recseg, nem huppog.

Szobáknál a küszöböket felszedtem (az asszony akarta, engem nem zavartak). Az árkot a küszöb helyén X darab laminált darabbal +1-2-3 réteg alátét XPS-el szinteztem ki. Minden ajtóban egy szintben van a padló szintje. Ez inkább mázli, hogy a lejtős részen nincs nyílászáró, csak egy cipőtartó komód.

Bruhe

(#71625) Inhouse válasza imibogyo (#71617) üzenetére


Inhouse
őstag

Köszönöm a képeket. A gond az lehetett, hogy a srác beforgatta a + saroknál levő kivezetést a rövid oldalról a hosszúra, a lemez mellé. Ráadásul nála a lemez is közelebb volt valamiért és a festés sem volt már rajta. Szerintem az akku sem volt a helyén, ezek miatt volt olyan szerencsétlen helyzetben.

Üdv Inhouse

(#71626) qdak válasza Bela101 (#71616) üzenetére


qdak
addikt

Igazából, a 1/2 al max 1 darabbal lett volna kevesebb.

Csak összecsavarva:



(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#71627) Inhouse válasza qdak (#71626) üzenetére


Inhouse
őstag

Nekem is van rengeteg ilyen csap központosító K-K 1/2-3/4 idomom, nagyinál a WC-nél nagy szolgálatot tett anno. Falun, főleg hétvégén igen nehéz alkatrészhez jutni, ideiglenesen sikerült vele összehozni a tartályt, ez vagy 10éve volt, kitart! :)

Üdv Inhouse

(#71628) mrfire válasza Bile Demon (#71624) üzenetére


mrfire
őstag

Köszi! Ez hasznos tipp, hogy párhuzamosan tegyem le a parkettát, úgy biztos kevesebb lesz a probléma, mert több ponton tud idomulni a padlóhoz. :R

(#71629) qdak válasza Inhouse (#71627) üzenetére


qdak
addikt

Én sem fogok venni, ha nem muszáj, amúgyis a mosogató alatt lessz :D

Amúgy voltak full réz szerelvények is, azokat lehet közösíteni ezekkel (ésszel meghúzva)?
(ami nálam nem mindig megy: [link] van 2 iylesmi régi ennél erősebb szerszámom) A nem központosítós-t tegnap használtam el, csepegett a mosógépnél.

[ Szerkesztve ]

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#71630) Pete55555


Pete55555
Topikgazda

Facebook barkács topikban találtam:

Vegyük észre a finom részleteket, pl a rácsok egymáshoz rögzítését gyorskötözővel.

...Szeretem leracsniztatni...

(#71631) Inhouse válasza qdak (#71629) üzenetére


Inhouse
őstag

Lehet vegyíteni, nekünk évekig voltak vegyes szerelvények, ezek erre vannak, nem volt gondunk. A tömítettség rajtad és a Loctite-on múlik. A csőkulcs az talán jobb az ilyesmihez, mint ez az egyenes pofás! De majd állítható sima kulcsként használod, a hatlapfejűekhez jó.:)

Üdv Inhouse

(#71632) macilaci78 válasza Pete55555 (#71630) üzenetére


macilaci78
nagyúr

A gyorskötöző anélkül is egyértelmű volt, hogy megnyitottam volna nagy méretben a képet. :D Ln is így csinálnám, mondjuk, én visszavágtam volna a felesleget és a nyitható oldalhoz oldható kötözőt használok.
A táp seggénél a kendermadzag is díjnyertes megoldás, hasonlóan a VGA tartó. :D
Úgy látom, az alaplaptálca is kivehető.
A nyitott előlap segíti a ház szellőzését. ;]
Ami viszont nagy mínusz, az a földelés hiánya. Az alkatrészek rögzítése a porfestett, vagy műanyag bevonatos bázishoz nem oldja meg a földelést.

Mindent egybe vetve tetszett! :DDD

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

(#71633) Reggie0 válasza Pete55555 (#71630) üzenetére


Reggie0
félisten

Az a durva, hogy meg szep is. ;)

(#71634) Tothg86 válasza Pete55555 (#71630) üzenetére


Tothg86
tag

Retro panel fördőszobai polc hangulatú. Autentikus kiegészítő oda :D

(#71635) PitLee válasza Pete55555 (#71630) üzenetére


PitLee
őstag

Passzívház ez meg az aktív :DDD

(#71636) Submarine


Submarine
senior tag

Üdv!

Napi gányom, számítógép kategóriában:
Home made Vesa 100x100 - 75x75 "adapter":

Dell monitor + LG állvány kombó (DelLG).
A monitoron gyárilag van 4 furat 100x100mm elrendezésben, az LG talp felfogatása meg 75x75mm.
Egy sima ~121,5x121,5 lemez van közbeiktatva (felül rajtahagytam egy kis peremet), amit egy lehalt HKC tápból flexeltem ki. Topikhűen kicsit csálé, főleg amelyik oldala nem látszik.
Meg egyik másik alátét/anya jó rozsdás, a pókokat úgysem érdekli.
A 75x75-ös furatokat még sikerült is eltalálnom, a két alsó 100x100-ast egy kis körreszelővel azért kellett biztatni. Zőccsárga szigszallag már nem is kellett, áll mint a katiban a gyerök.

Így volt a legegyszerűbb, nem kellett szétszedni és furkálni sem a burkolatot.
Ingyen volt, és alkothattam is.
Muhaha..

(#71637) Barret001 válasza Submarine (#71636) üzenetére


Barret001
addikt

Azt hittem gyári :) Először a képet néztem meg.

[ Szerkesztve ]

(#71638) betyarr


betyarr
veterán

megint lenne egy kérdésem a hozzáértő szakikhoz: van egy 3aa elemről működő karácsonyi fényfüzérem.ezt szeretném meghekkelni,hogy usb-ről kapja a naftát elem helyett.egy valamilyen usb apát levágok egy vezetékről és összeforrasztanám a fényfüzér tyúkbeleivel.mit mivel kell összeforrasztani?gondolom van vagy sok vezeték ezekben az usb-s kábelekben.help me pls! :R

[ Szerkesztve ]

(#71639) Bile Demon válasza betyarr (#71638) üzenetére


Bile Demon
őstag

piros: +
fekete: -
zöld fehér stb: adat

Bruhe

(#71640) Samus válasza betyarr (#71638) üzenetére


Samus
addikt

Annyira nem bonyolult. 4 vezeték van a sima USB kábelekben, neked a piros és fekete kell belőlük, a piros a pozitív (ez megy az elemtartó pozitív végére, ott, ahol az egyik elemnél az elemen a búbos rész van, amihez vezeték is megy, mármint ahová az elem ebe búbja kapcsolódik), a fekete a negatív, ez a másik oldali elem rugós oldala, amihez vezeték is megy. A LED-es cuccban is csak két vezeték lesz.

[ Szerkesztve ]

'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

(#71641) betyarr válasza Bile Demon (#71639) üzenetére


betyarr
veterán

és Samus: köszi szépen! :R

mod.: még annyi,hogy ha véletlenül felcserélem a + és - pólusokat,akkor csak nem fog világítani vagy okozhat gebaszt?a fényfüzérnél nem vagyok biztos a színekben,mert egy nyákra van forrasztva.

[ Szerkesztve ]

(#71642) Submarine válasza Barret001 (#71637) üzenetére


Submarine
senior tag

A Dell ilyen csupaszon, bepattintós a talpa, arra is gondoltam faragok oda lemezt, de ahhoz kicsit masszívabb kellene mint amit találtam. Amúgy belül csak két lemez csík van az LG monitorban, két szélén furattal, arra van kívülről rácsavarozva a talp, négy M6 csavarral.

betyarr:
VCC +, GND -
ne cseréld fel, nézd meg az elemtartót melyik-melyik

[ Szerkesztve ]

(#71643) betyarr válasza Submarine (#71642) üzenetére


betyarr
veterán

köszi,majd megpróbálom kideríteni.
a fényfüzéren 3V és 20mA van írva.milyen töltőt érdemes ehhez használni?van itthon sokféle: 5V 2A,5V 1A,meg még kitudja...

(#71644) Pete55555 válasza betyarr (#71643) üzenetére


Pete55555
Topikgazda

Ha 3 db 1,5V AAA elemről beszélünk, az barátok közt 4,5 V lesz. Szóval pont tök jó lesz neki az USB 5V - kicsit sok, de el kell bírja.
Fényfüzér hosszától függ, de ha 3 db kis elem hajtotta akkor 5V 1A elég lesz, de még lehet 500 mA is.

...Szeretem leracsniztatni...

(#71645) betyarr válasza Pete55555 (#71644) üzenetére


betyarr
veterán

szuper,köszi! :R

(#71646) betyarr válasza betyarr (#71645) üzenetére


betyarr
veterán

sikerült választanom egy adatkábelt.4 szín van kék,fehér,sárga és zöld :W :DDD

(#71647) betyarr


betyarr
veterán

no,világít,mint egy reflektor! :Y :K
köszi a segítséget! :R

(#71648) qdak válasza Inhouse (#71631) üzenetére


qdak
addikt

Köszi az infót, mai móka elmaradt, nemrég értem haza csak...
Tömíteni mondjuk teflonszallagot használok.
Ez mindenhez jó, van akkora fogása, hogy a vascsőbe megmarad a nyoma :D

betyarr évek óta így megy nekem is, asszony vette, naná, hogy elemes :DDD volt, azóta régi samu töltövel.

[ Szerkesztve ]

(Don Hedo) ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html

(#71649) EXIEZ válasza betyarr (#71638) üzenetére


EXIEZ
senior tag

Ha töltőkábellel hekkelsz abban 2 vezeték van, nincs benne 2 szál adatnak. (bármilyen rossz telefontöltő, elemtöltőhöz ilyen adtak főleg ha usb-microusb) Úgy meg csak csupaszítod, forrasztod és pár zsugorcsövet neki

[ Szerkesztve ]

(#71650) Barret001 válasza EXIEZ (#71649) üzenetére


Barret001
addikt

Én úgy tudom,hogy sok telefonnak töltéskor is kell információ,adatkábelen keresztül.(ellenállás)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.