Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
válasz zolcsikauj #75850 üzenetére
BUÉK neked is!
-
MaxxDamage
félisten
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ETOM
addikt
válasz MaxxDamage #75856 üzenetére
Várj vele holnap hátha akciós lesz.
Így elég túlárazott am az összes.Maze Bank West van nekem is az jó vétel bár már nem sürün járok ott.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
Elonyok,hatranyok?
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zolcsikauj
tag
Helo!
Nem bánod meg ha rám hallgatsz.Mindegyik egyforma belül.A legjobb helyen amihez közel a koko arcade pénz a night nekem mind a lombank közelében van.Gyönyörű a kilátás,és a tető e teteje talán ennek a legjobb még a teteje is.Tágas nincs az a sok hülye lépcsö.Én mindet kipróbáltam,és a Lombank jött be a legjobban.[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Annyi szó volt erről a Dubsta-ról mostanában... Valaki segít nekem is szerezni egyet?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
2thletme2day
őstag
Egyértelműen a 2 biznisz upgrade ami megéri. A 60 férőhelyes parkolóban csak a saját autóidat tudod tárolni. Annak akkor lesz értelme szerintem ha már annyi pénzed van, hogy mindent meg tudsz venni magadnak és kell a hely a sok autónak amiket felvásároltál. Pénzt nem hoz a garázs ellenben a két upgrade-el. Kevesebb supplyból többet termelnek.
-
MaxxDamage
félisten
válasz 2thletme2day #75861 üzenetére
Mar megvettem a garazs supplyt
No mind1... mar jon a cash a kocsi bizniszbol.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
odipapa
senior tag
Sziasztok!
Alkalmankénti ámokfutásra van értelme megvenni a játékot, hogy online is lehessen küzdeni a többiekkel?
Komolyabb célom abszolút nem lenne mint pl. karakterfejlesztés, vásárlás, gyűjtögetés stb…. -
Plata
félisten
válasz odipapa #75863 üzenetére
Semmi esélyed sem lenne.
Ahhoz komolyabb szint és pénz kell.
Nulla szinten semmi pénzel sok esélyed nem lesz.
Kb olyan mintha tankot akarnál lelőni egy köpőcsővel.
Akinek van pénze alapból valami rakétás szarral fog támadni,míg te ott rohangálsz egy pisztollyal vagy puskával.
Én nem szoktam pvp-zni,de ha kell akkor nekem is van Opressor mk2 vagy Khanjalit,amin nem is sima ágyú van hanem railgun.
De van harcihelikopterem és vadászgépem is,sima tankom is van meg spéci is.
Bár a spéci tank az inkább csak off road ökörködésre van.[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
2/1/2020 Weekly GTA Online Bonuses
New Content:
Zhaba, $1,800,000/$2,400,000Podium Car: Comet Safari
Double GTA$ and RP Activities:
Bunker SeriesDiscounted Content:
Rampant Rocket, $693,750
Zorrusso,$1,443,750
Krieger, $2,156,250
Locust, $1,218,750
Emerus, $2,062,500
Neo, $1,406,250
Paragon R, $678,750
Peyote Gasser, $603,750
Zion Classic, $609,000
Issi Sport, $538,200
Caracara 4X4, $656,250
Nightclubs, 35% DiscountTime Trial:
LSIA II, Par Time of 02:24.00RC Bandito Time Trial:
Construction Site I, Par Time of 1:50.00 -
ETOM
addikt
Kipörgettem még 10 óra fele azt a kék masnis verdát erre nem adta meg.
Persze pörgetni nem lehet újra..(#75862) MaxxDamage: Ja, hogy te a garázst mutattad én benéztem azt hittem a CEO irodát akarod venni. Sorry
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
CEO iroda már megvan.
Sok ToP kocsit eladtam, most újra feltöltöm a garázst és megint adogatom el azokat.
(+ a SUV-k farmolása / eladása.)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Kiskokó
veterán
Üdv
FiveM WLS magyar szerevrre jön valaki játszani ?
Én elkezdtem nem olyan rossz így elsőre.
Nemrég indult az első normális RP szerver ami magyar így pont jól jött a dolog, ha régebben kipróbálom amikor volt szó róla akkor lehet elengedem a francba, de ez így nem rossz!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
válasz szTotyy #75877 üzenetére
Na ne baaa gyere akkor Discordra.
Háá persze
mert GPS-t venni kell hogy legyen minimap, meg telefont és simkártyát is venni kell .
Lehet rendesen telozni játék közben, nem rossz amúgy bár bugos azé bővenRupi :
Magyar Rolepaly szerver GTA V
Keresőszavak googlebe - Fivem, RP (Role paly), WLS GTA RP szerver.
stb[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
addikt
Steam-en ismét díjazott lett a GTA:
-
STC Speed
őstag
Sziasztok,
Nem tudom tiltott-e itt RP szerverekről beszélni.
Esetleg privátban is jó, de tudna valaki segíteni hogy melyik a legjobb/legnépszerűbb RP szerver? Még sosem játszottam, de ma szeretném kipróbálni Köszi!! -
őstag
válasz DrTechnoid #75710 üzenetére
Nah megjött a másfél milla.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Kiskokó
veterán
válasz STC Speed #75881 üzenetére
Nem tiltott
Én 2 napja kezdtem szóval tapasztalat nem sok.
A lényeg
Rendes Magyar RP szerver nem sok van.Van a Red Light (nem voltam fent itt de csak 80 fős) (ide előzetes reg alapján lehet bejutni a többibe rögtön)
Van a WLS Hungary ami úgy fejlődik hogy már 5 szervere van mind 128 férőhelyes.
Illetve vanegy 500 fős szerver.Az utolsó 2 szerevren voltam fent. Ezekre igaz hogy crashelnek sokat meg bugosak mint az állat DE amúgy nem rossz!
SZotyival mi ma is megyünk fel a WLS szerintem egy kicsit jobb mint az 500 fős szerver.Gyere Discordra ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
veterán
Két érdekességet mutatnék, hogy modder vagy más oka van-e nem tudom. Kb másfél óra AFK utáni screenshotok:
Arcade széf nincs a helyén, nyitva, üresen, sessionváltás után 14 ezret vettem ki:
NC-ben az összes gyár termelt, pedig csak 5 van assignolva, a másik 2-ben (fű, document) le is van állítva a termelés. Vagy a Business Battle-ből bejött cuccok lennének?[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
sith7
nagyúr
Sziasztok
4. rész megvan pc - n, fiam - 12 éves - nyaggatott az ünnepek alatt, hogy állítólag ez jó játék stb.
Mennyire 18 karikás a játék ?
Ha csak autózik, lövöldözik stb., akkor is bele tud futni számára nem megfelelő tartalomba ? /pl.: sex/ -
Dilikutya
félisten
Konkrétan a lövöldözéssel már bele is futott a 18+ tartalomba. Szexre a küldetésekben nem emlékszem, prostikat lehet csak felszedni úgy, hogy megállsz mellettük az autóval, rájuk dudálsz, ők beszállnak, elgurultok valami félreeső helyre, és kicsit ringatózik az autó. Vizuálisan semmi extra. Károsabbnak sem mondanám, mint az utcán lövöldözést és a gyalogosok tömeges elgázolását, amivel én szoktam vadulni. Illetve én a prostikat lelövöm utána, és elszedem a pénzüket.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
sith7
nagyúr
köszi a válaszokat
eléggé személyiségfejlesztő ez a játék
Plata
Neked is köszi
Magyarul van ?
Mert ha angol , akkor nem gond ...[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
Nincs benne olyasmi,18+ szerintem csak a lövöldözés miatt van meg esetleg a szöveg miatt.
Mert sztoriban néha csúnyán beszélnek.
De semmi igazán 18+ nincs benne,még ha női karit kezd akkor sem.(#75889) Dilikutya
Nekem az egyik CEO raktáram ajtajában folyton prostik állnak.
Mikor megyek haza lopott cuccal fix hogy a bejáratban áll legalább egy.[ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
válasz rasotamas #75886 üzenetére
A Club számára nem kell, hogy termeljenek a gyárak, elég, ha van, akkor is előállítja a megfelelő cuccot.
Amit a Business Battleből összeszedsz, az emeli a megfelelő termelt árú mennyiségét.[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Pityu.
nagyúr
GTA 5-el játszok mostanában magyar szerveren és az lenne a kérdésem,használja e itt valaki a FiveM szerver klienst?Ha igen ezt csak a C meghajtóra lehet telepíteni mondjuk a D-re nem?
Nekem állandóan ide telepíti C:\Users\Ki\AppData\Local\FiveM , de én a D-re szeretném rakni.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
SkyLine3000
addikt
Tegnap kipörgettem egy csillagot (mistery). Ez mi a csöcs? Mert nem vettem észre, h vmit kaptam volna. De térképre sem rakott semmit, amiért esetleg el kell kocogni.
A hó meddig lesz még? Mert már jó lenne, ha elolvadna, mert így nem nagyon merek semmit csinálni, mert csúszik minden, mint a nedves 3,14na... -
MaxxDamage
félisten
Most akartam bevinni egy SUV-t és pont ott volt a parkolóba egy (így azt vittem be)
Nem volt déli 12 sem
[kép]◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
doktordevil
tag
válasz SkyLine3000 #75894 üzenetére
A mystery sokféle dolog lehet: ruha, rp, chips ,snack, supply az egyik gyáradba stb.
-
zsiz
őstag
válasz MaxxDamage #75895 üzenetére
Segítesz nekem is szerezni egyet?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
MaxxDamage
félisten
Írj rám, itt P.M.
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #75895 üzenetére
Elméletileg én úgy tudom 9 és 15 óra közt spawnol ha süt a nap.
Régen úgy emlékszem a wikin ez volt róla.
Lehet azóta változtattak rajta.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz doktordevil #75896 üzenetére
https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest