Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyipapa
senior tag
válasz ridiculous #76552 üzenetére
Jelenleg nincs elutasítva, barát listád nem látható, ezt olvasd el !
Meg vagy, akkor elfogom fogadni. -
hegyipapa
senior tag
válasz ridiculous #76558 üzenetére
Ok, rendben. Üdv a csapatban.
-
SkyLine3000
addikt
Aki totál kezdő online-ban, annak tudom ajánlani az ő videóit: [link]
Három videó, amiből az első kettő a lényeg, a harmadikban már csak marháskodnak. Mielőtt elkezdtem volna az online-t elég sok ilyen témájú videót megnéztem, de vhogy ez tetszett a legjobban. Ő is tök kezdőként kezdte, csak asszem vásárolt shark card-ot. Mondjuk a két videó vmi 6-7 óra, de végigmegy mindenen. Ceo, mc, Bunker, stb. -
tutuhawer
őstag
tegnapi akció: tudok repülni, csak mondomm kidobom a zsákmányt, aztán ha túlélem, akkor jó, ha nem, akkor áramütés, hát istenem....
túléltem, kiugrottam és pont nyílt az ernyő is
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Ochocinco46
aktív tag
Sziasztok!
Elküldtem a requestet, csatlakoznék a PH! Crew-ba.
nick: OchocinconationOnline-ban még csak 30 órám van, de kezdem unni, hogy alig van pénzem és rámdobnak 30 Boeing-et az égből...
Napi pár órában tudnék lenni esténként farmolni, segíteni, persze ezt fix-re nem tudom előre mondani.Social club-ban beállítottam elvileg mindent, és olvasgatom a téma összefoglalót.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz Ochocinco46 #76565 üzenetére
Szia,
Nekem is még csak 400+ órám van és pénzem ha van is... akkor elverem amire épp kell.
Elején erősen FARMING ami kell és az nem kevés idő sajna... még én is benne vagyok, de remélem 1x kikeveredek a FARMING lázból és nyugodtan "élvezem" a játékot. /kicsit durva volt ez tudom/Raktárazd fel magad gyárakkal (MC) és azután jöhet a CEO és a többi.
Abból jön a Cash... lassan de biztosan.
Ne kövesd el azt a hibát, hogy legolcsóbb gyárakat veszed meg és fejleszted fel, mert az nem a legjobb sajna. /én esetem/◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
hegyipapa
senior tag
Elfogadtam ! Bocs de Sztoty kicsit kikapálta a jelentkezőket véletlen volt. Viszont látom 2-3 másik crew-ban is tag vagy, ami nem probléma addig amíg nem jelentenek problémát a phhu crew tagjaira. Ezt jelzik, panaszt tesznek a tagok, akkor vagy ki kell lépned, vagy mi válunk meg tőled, de nem szokott gond lenni. Amúgy ezért régi szokás itt, hogy nagyon megválogatjuk a barátokat, ezt a crew-n kívüli játékosokra értem. Üdv a csapatban
-
hegyipapa
senior tag
válasz Ochocinco46 #76565 üzenetére
Elfogadtam. Üdv, a csapatban !
-
Apollo_21
addikt
Ismét itt.
Végére jártam a dolognak
Tehát a probléma... friss gtaV telepítés..tökmind1 hol mit csinálok, elsőre elindul annyit gamelek amennyit akarok.
Ha másodjára indítanám jön a verify game data szöveg...
Ha újrafelteszem a játékot megint megy első indításra..utánna ismét ez a probléma
Vki találkozott hasonló jelenséggel?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
tutuhawer
őstag
(#76569) HussarF
Köszi, megtaláltam. Arra emlékszem, mikor legutóbb jó pár éve képeket tettem fel, akkor nem használtuk. Hogy miért, azt nem tudom már, olyan rég volt.[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
rup1u5
nagyúr
Ez milyen verda amivel XpertThief tolja? Kell nekem!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Maxtreme
addikt
Jó reggelt
Azzal mit lehet tenni ha nem frissülnek a napik? Gondolom más is járt/jár már így.
Eddig úgy oldottam meg hogy játék közben bontottam a netkapcsolatot, és a következő belépésnél mindig frissült, ám ez most sokadszorra sem müxik.
anno próbáltam a users mappa alóli gta könyvtárat "kiüríteni" de az sem segített. -
tutuhawer
őstag
Továbbra is keresek játékost, aki autóversenyző, és fele fele arányban nyerünk, nekem kell még 15 Sport kategória győzelem, hogy tudják turbót venni. Akinek van kedve, írjon, itt ott, mindegy
-
addikt
Ja, ezt mindig elfelejtem megkérdezni. Régen volt arról szó, hogy menyi ideig kell lenyomni a szerencsekeréknél a gombot, hogy autót forgasson. Ez a mechanizmus már változott? Mert semmi ilyesmit nem látok, amit lenyomva lehetne tartani. Egyszer enter-t kell nyomni, aztán egy S-et, és pörgeti magától.
-
SkyLine3000
addikt
válasz #81556480 #76586 üzenetére
Kb. Van a yt-on is pár ilyen videó. Végigpróbáltam őket, de nekem sosem jött be. Aztán egyszer, amikor a lányom pörgetett, mondtam neki, h most megnyerjük. És megnyertük.
De persze azóta sem. Ruhát viszont olyan sokat nyertünk, h egy kínai nagykerben sincs annyi.[ Szerkesztve ]
-
Gawamatsu
senior tag
Ne erősen nyomd - egy mikrokapcsolón amiben nincs fokozatérzékelő csak 0 vagy 1 az nehéz
Controllerre mondták, hogy (x360) -> nyil (talán D-Pad), majd 3mp múlva LS (bal pöcök) balra fel 11 órához és onnan gyorsan le 7 órához.
Egyszer bejött, azóta sem.De a 3,86mp-es Enter után S is egyszer bejött, azóta sem.
-
nihill
őstag
-
bluuzia
senior tag
Nálam ez jön be már 3-4 hete - persze volt, hogy sikertelen pörgetés lett, olyankor a progival megszakítom, majd feladatkezelőben rögtön leállítom a játékot.
Szóval állok a pörgettyű előtt és amikor kiírja, hogy mehet, elkezdek számolni:
tauzend van, tauzend tú, tauzend frí, tauzend for, TAU - ahogy ezt kimondtad, akkor kell megnyomni az S gombot, mivel 5 másodpercnél elengedi a kereket!
Ezt a mondókát kb. 4,8 másodperc alatt elmotyogom.
Szóval nekem bevált, bármilyen hülyén is hangzik.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
MaxxDamage
félisten
válasz bluuzia #76594 üzenetére
Én nem számolgatok, pörgetek azt lesz ami lesz.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Balcsix
senior tag
Múltkoriban megvettem az Alamo Sea-i kokógyárat, és eljött a fejlesztés ideje. Még mielőtt felfejleszteném inkább megkérdezem, hogy az jó helyen lévő gyár, vagy inkább vegyek egy másikat, és azt fejlesszem?
-
addikt
válasz Mr.Csizmás #76599 üzenetére
Ilyen szempontból akkor a 2. legdrágább gyárak a legrosszabbak (jellemzően a kikötő környéke), mert az a város déli részén van és onnan is vidékre kell szállítani a drágábbik eladáshoz?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs