Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsiz
őstag
Sziasztok. Még viszonylag új vagyok. Social Club-on zsiz88 néven vagyok fent. A játékot karácsonyra vettem meg magamnak, azóta kb 100 órát toltam bele. A Story-t végigvittem, próbálkozom online is, de nem nagyon vágom még mit hogyan kell/érdemes csinálni. 50-es szinten vagyok, van kb 1,7M GTA$-om. Mit érdemes először venni belőle?
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
válasz Axel pRo #69793 üzenetére
Az jó lenne nekem is, csóróság van Délelőtt összekerültem valakivel, valami heist setupot nyomtunk, de rohadt nehéz volt Elment vele egy csomó idő meg lőszer, lóvé meg nem lett belőle. Vettem egy CEO irodát is ma, úgyhogy a nehezen összekuporgatott millióm is odalett.
(#69783) rasotamas: beírom én is, de az enyém pont eléggé egyértelmű
-
zsiz
őstag
Bluuzia, bocsi meghalt a játék, azért tűntem el. Tegnap is ezt csinálta. Rányomtam, hogy Export, aztán semmire nem reagál csak alt+f4-re. Másnak nem volt ilyen? Na mindegy. Köszi még egyszer a segítséget.
-
zsiz
őstag
A bunkert, füvet, stb... csak úgy lehet ellenőrizni, ha elmegyek a helyszínre? Nem lehet valahogy messziről megnézni, hogy tele van-e, meg van-e még supply?
-
zsiz
őstag
-
zsiz
őstag
válasz szTotyy #70175 üzenetére
Jó lenne egy mobilapp, amin lehetne csekkolni...
(#70176) svensson: Pontosan hol? Az összeset?
(#70177) w.miki: Sima Xbox360. Sokáig eredetivel játszottam, de a két joy nem 0-ra állt vissza ha elengedtem és így zavaró volt. (Pl ha kocsival mentem és elengedtem a kormányzást, akkor is húzott valamerre a kocsi.) Aztán vettem kínából egy utánzat x360 kontrollert. Tökéletes és ha jól emlékszem nem volt 3 ezer forint. Azóta azt használom. (Plusz a bill+egér kombó.. Gyalogosan egér+bill, járművel kontroller.)
-
zsiz
őstag
válasz SenorGrande #70254 üzenetére
Egyszer lemértem, közel 7 perc volt az asztaltól egy session-ig. i5 4440, 8gb DDR3, R9 270x, mondjuk a net csak 20/1,5 megás. A játék SSD-n van. Sokszor azért nem játszok, mert nincs kedvem kivárni míg betölt.
-
zsiz
őstag
Olyankor mit lehet csinálni, hogy ha hosszú percekig csak nézek le fentről a felhők közül, de a játék nem tölt sehova? Csak a karika megy körbe-körbe a sarokban (az se mindig). Az ilyenek miatt megy el a kedvem a játéktól... Tegnap eladás közben, mindenki eltűnt a sessionből. Aztán következőnél a töltőképernyőn ragadtam a körbe-körbe-karikával. Most játszanék szintén, beléptem egy heist-be, de mielőtt indult volna, kiléptem, majd megint csak a töltőképernyő meg a chat percekig.. Várok 5 percet, hátha. Aztán csak ki kell lépnem, mert sehova nem mozdul, de ha újra el akarom indítani, akkor az megint vagy 7 perc..
-
zsiz
őstag
válasz Kiskokó #70463 üzenetére
Én is wasd-vel vezetek És balkezes vagyok, de jobb kézzel egerezek amúgy Sőt.. én úgy játszom, hogy előttem a gamepad, meg a billentyűzet, meg az egér. Gyalogosan a billentyűzet és egérrel megyek, meg akkor ha kocsival vagyok és lőni is kell. Ha csak ide-oda rohangálok, krúzolok a kocsival, akkor gamepad. Helizni meg egyáltalán nem is tudok mással, csak gamepaddal.
-
zsiz
őstag
válasz IntelKiller7 #70539 üzenetére
Az mire jó egyáltalán? Van értelme megvenni ezeket a plusz cuccokat?
-
zsiz
őstag
Én délután nem leszek itthon, de estefelé szeretnék becsapni pár embert special vehicle work-re Ha valaki jönne nyugodtan vegyen fel barátnak addig. Meg asszem eladni is kéne már.
Kocsilopásnál én nem tudtam használni a Cargobob-ot. Direkt amiatt vettem, persze még az akció előtt De akkor ezek szerint csak béna voltam, nekem nem sikerült ráakasztani a kocsit.
-
zsiz
őstag
Kocsilopásnál nem úgy van, hogy 10 standard, 10 mid és 12 top range legyen bent? Aztán lehet eladogatni a top rangeket? Az a bajom, hogy mikor lopnám vissza amennyit eladtam/tunk, nem csak top kocsikat ad.
-
zsiz
őstag
2 vagy 3 napja vettem meg a Terrorbyte-ot, ma akciós
-
zsiz
őstag
Srácok, kéne egy kis segítség Újratelepítettem a gépet. A játék fájljai másik meghajtón vannak, tehát azok meg is maradtak -kivéve a SC- , viszont ugye így nem indul a játék most. Nem szeretnék újra 80 GB-ot letölteni, ha nem muszáj. Van rá megoldás?
-
zsiz
őstag
válasz ProgenXL #71296 üzenetére
Én szoktam mikor van időm és nem vagyok túl offos. De ha tudom hogy csak negyed órára megyek fel, vagy fáradt vagyok, akkor csak public vagy üres sessionbe megyek. Minden nap 4kor kelek meló miatt, hétvégén is. Mostanában nem is voltam fent sokat. Majd télen ráérek játszani
-
zsiz
őstag
Igen, jól értetted 😀 Most is melóban vagyok reggel 5-től legalább 3ig. Vagy 4 hete nem volt már szabadnapom. Igen, hivatalosan nincs ilyen, de mégis van Na de nem panaszkodni akartam, csak szólok, hogy segítenék én, de emiatt ritkán vagyok fent
-
zsiz
őstag
válasz Mr.Csizmás #71812 üzenetére
Tegnap este én is rászántam magam, hogy megcsinálom az ingyenpézért meg a kéróért. De be se tudok lépni twitch-re. "Your account was associated with a Terms of Service violation. Reason: Spam, Scams, or Other Malicious Content " De hogy miért.. Nem is használtam sose.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
"The Rockstar Game Services are unavailable." Pedig elvileg nem is... [link] Ilyenkor mi lehet? Nem indul a játék. Net van, modem, router újraindítva.
-
zsiz
őstag
Ma ha minden jól megy, lesz egy kis időm 13 óra körül. Tud majd segíteni valaki eladásban? Kb mindenem tele
-
zsiz
őstag
Benne vagyok. Mikor?
-
zsiz
őstag
válasz Gawamatsu #73067 üzenetére
Én egy youtube videó alapján szedtem össze, nincs az annyira szétpakolva. Szép sorban egyből odaértem mindig a következőhöz. Ez is 150k-t ad. Figuránként egy ezres, meg a végén kaptam még 50k-t. De tényleg nem éri meg amúgy Az egyikkel megszenvedtem, ami az őrtoronyban van a börtönnél. Nem bírtam berepülni a korlát mögé, mindig leestem, jöttek a zsaruk, kinyírtak, lefoglalták az oppot.. Párszor nekifutottam. A többi könnyű volt, soknál még csak leszállnom se kellett a motorról.
-
zsiz
őstag
Laptopon ment a videó, mellette az asztalin meg játszottam. De amúgy elég volt mindig csak a térképen a pöttyöt megnézni a videóban, bejelöltem a játékban is a térképen, odamentem és általában egyből kiszúrtam hol a figura.
-
zsiz
őstag
R9 270X.. Tegnap először elkezdett akadni a játék, majd összeomlott. Következőnek csak a sessionből dobott ki valami error-ral, de nem tudtam visszamenni, úgyhogy bezártam a csába. Harmadjára nem volt kedvem újraindítani és megint kivárni azt a 6-10 percet, mire sikerül belépni egy sessionbe. Ja és az is egyre többször előfordul, hogy barátra csatlakoznék, teker egy 5-10 percig, aztán kiírja, hogy nem sikerült Hirtelen felindulásból nem egyszer nyomtam már alt+f4-et ilyenek miatt.
-
zsiz
őstag
Én maradok a GTA-nál Még ha érdekelne is ez a vadnyugatos cucc, akkor se adnék 20 ezret érte. Időm nem sok van, de nyugodtan lehet csatlakozni rám, ha fent vagyok, segítek szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Háztartási gépek
- Asztalos klub
- nVidia tulajok OFF topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Horizon: Zero Dawn
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest