Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66750) vrob938 válasza Lorell71 (#66739) üzenetére


vrob938
újonc

Sziasztok!

Vrobert938 vagyok aki károsult a vitából.

Kezdeném az elején és kb. részemről a történet ennyi is lenne.

Igen, Sky lőtt először egy ZeeDee nevű Crew nélküli egyénre. Akkor még nem voltak ceoba. Mi épp nekem csináltunk eladásokat. Amikor is 3 postakocsit vittünk Treshhook, Pettyi és Én. Sky csak körözött körülöttünk. Valóban rálőtt ZeeDee-re, de nem volt nyilvánvaló, hogy magyar. (lehet, hogy beköszönt, de nekem ez nem rémlik, mert épp az eladással voltam elfoglalva /*ekkor még*/).

Az első kilövés után valami alpári káromkodás telítette el a chatet. Asszem ekkor Sky jelezte is, hogy 1 anyázás 1 kill és részükröl elkezdődött valami. (a L***bicikli, ZeeDee és Bojtar***yó /*már névről is sugárzott, hogy valami baj lesz*/). Igazából onnantól figyeltem oda jobban a dolgokra amikor Treshhook TS-en jelezte, hogy valaki lő rá. Ekkor írtam is, hogy az eladást hagyják ki ebből, de már késő volt. Innentől kezdve Pettyi és Tresh ellenük fordult. Amikor befejeztem az eladás megmaradt részét, NYÍLVÁN csatlakoztam a bosszúhadjárathoz. (Nagyjából 4 kilövés szárad az opressor-om rakétáin. /*nekem annyi elég volt*/)

Ekkor már kellően felidegesített, hogy milyen cifrán írogatnak és találgatják a korunkat valamint semmibe vesznek. Az anyázásról nem is beszélve. Közben jöttek ilyen dolgok is, hogy "ki foglak rúgatni a crew-ból" és társai. Furcsa ezt egy olyan ember szájából hallani aki sokkal többet tett a kialakult helyzetért mint én.

"Nem válaszolt ott se, csak lőtt."
Egy anyázásra mivel lehet válaszolni? Szerintem a rakéta teljesen jó válasz. Főleg, hogy fel is hívta rá a figyelmüket.

Anyukámat ki lehet hagyni az egészből, meg úgy kollektíve mindenkiét. Nem feltétlen tudhatod a másik ember családi hátterét, nem mellesleg korát. Ha az enyémre vagy kíváncsi számold ki. Nicknevemből kiderül.

https://drive.google.com/open?id=1uk_ScaZys76yMP6u9DnM3XY4glP2Algm

Lorell, remélem nem veszed támadásnak, ha kiemelek egy mondatot a hozzászólásodból.

További nyugis játékot kívánok mindenkinek.
ING- Vrobert938

Schuschart, DavidSimon és azt hiszem 2Sajtburger, Láttam az inveket, de épp második monitoron volt a GTA, mert afkoltam.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.