Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#58379) freeknight válasza HussarF (#58377) üzenetére


freeknight
őstag

Akkor nagyon rosszul emlékszel, nem azt írták neked válaszban, hogy semmi baj. A Rockstar support minden moddolt pénzes ticket válaszában leírja, hogy időnként átnézik a számlákat, és levonják a jogosulatlan összegeket. Ez nálam azt jelenti, hogy figyelmeztettek. Ha nem vetted komolyan vagy nem figyeltél rá, nos az már a te hibád.

2017 január 4.-én írtam a Supportnak, hogy kaptam plusz lóvét cheatertől, ne bannoljanak, egy részlet a Tier 3-as supportos leveléből:

"If you are contacting us because you are worried that you may get banned -- If you have not engaged in any cheating, you do not need to worry about getting suspended or banned. However, we may remove the illegitimately gained funds during one of our sweeps."

Ennyi, a többit kár ragozni. Én komolyan vettem a supportot, és mindig ott volt a számlámon az a plusz 13 millió, amit moddoltak rám. Pár hónappal később, a Gunrunning megjelenésének napján vissza is vették. Nem lett semmi bajom, mert ezen kívül volt nálam 15 millió, amit előtte grindoltam duplapénzes heistből. Kényelmesen megvettem a fullos bunkert és a MOC-t, és még maradt is nálam 3 milla, a levonás után.

Te "elégetted" a lóvét, és téged nulláztak is. Ne haragudj, de ez már egyéni szociális probléma, engem pl nem nulláztak azzal (és sokan másokat sem), hogy elvették a moddolt lóvémat.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.