Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#56967) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Srácok.
Lenne egy kérdésem. Hogy lehet úgy menni küldikre hogy haverral csak ketten (vagy hárman) menjünk be? Illetve egyáltalán hol találunk olyan küldiket amiket 2-3 ember (random nélkül) is meg tud csinálni?

Régebben PS3on játszottam picit, és emlékeim szerint nem volt ilyen gond. Kiválasztott valamelyikünk egy rendes jobot, megcsináltuk, jött a 6 lehetőség, megszavaztuk a kövit, és így tovább, és így tovább...lehetett szépen fejlődni, gyűjtögetni..
Most csak ilyen idióta 16 fős versenyeket látunk, amik tele vannak ugye randommal, ráadásul ha oda megyünk ahol fel kell venni az adott küldit, akkor sem mi vagyunk a host, hogy legalább be tudjuk állítani.

Van rá bármi mód hogy ketten együtt tudjunk rendesen játszani? Nyilván nem a nagy 4-6-8 fős heistekre gondolok, de emlékeim szerint legalább 50-100 2en is teljesíthető küldi van...

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.