Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:24:19

LOGOUT.hu


Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#40582) Win-T


Win-T
senior tag

Üdv Mindenkinek!

Azt szeretném kérdezni, hogy vannak-e itt még játékosok akik aktívan tolják a játékot, és lehetne néha csatlakozni hozzájuk néha játszani?
Egy hónapja vettem meg a játékot, csak most kezdenék ismerkedni az online mókával, de valami katasztrofális az egész. Ma este is például, lenne jó két-két és fél órám játszani, de gyakorlatilag este nyolc óta csak a töltőképernyőt bámulom, mert valahányszor próbálok rácsatlakozni egy random meghívóra a telefonon, állandóan kudarc a vége. Vagy már eleve nincs is elég játékos az adott módhoz, nem csatlakoznak, ha igen és véletlen elindul akkor kilépnek, afk-k az emberek, vagy csak símán balfaszok és meghalnak, akkor meg a többiek lépnek le, bugos a session et cetera, et cetera. Lényeg, hogy ma még gyakorlatilag nem játszottam, csak ide-oda próbálkoztam bejutni. Jó lenne ha ezt valamivel szervezettebb körülmények között tudnám folytatni, mert eddig eléggé lelombozóak a tapasztalatok. :(
Szóval, akadna-e itt pár olyan ember aki szívesen venne a szárnya alá egy kezdőt? Nem tartozom a tizenéves véristvánkák közé (életkor 30+), TS vagy más kommunikációs eszköz nem akadály, csapatjátékra alkalmas vagyok.

Köszönöm előre is!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA V
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.