Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
Üdv urak!
Duzzogás ide-oda, de végül én is ráadtam a fejemet a vásárlásra. Arról kérnék egy kis infót a itten tapasztaltabb emberektől hogy 12e forint alatt, vagy 40 euró alatt hol tudnám megszerezni úgy hogy legyen előtöltésre lehetőségem. (nem is értem hogy ahol megjelenés napján adják a kódot hogy gondolták.... 65 GIGA! előtöltés nélkül ez egy vicc ). Jobb lenne sokkal ha steames (még akár 13e-ig hajlandó lennák fizetni ha steames cserébe), de nem kizáró ok ha nem. Viszont mindenképp legyen benne az előrendelői ajándék online pénz (500-700k GTA O-ra?).
Remélem tudtok pár lehetőséget ajánlani nekem.
Előre is köszi -
Penge@Borisz
tag
"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Penge@Borisz #14455 üzenetére
DDDDDDDDDDDD
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Sotyks94
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #14454 üzenetére
Nem vagyok egy nagy warez támogató, de finoman szólva is eléggé felhúzott párszor a Rockstar a hozzáállásával, így igen sokat gondolkodtam hogy egyáltalán adjak e nekik pénzt... Ezért tartott eddig a filózás. De amilyen vacakul állnak a dolgok lehet megint átgondolom a dolgokat
Dobozossl a probléma az hogy 14k, hogy jó esetben is csak fél nap-nap késéssel kapom meg (igen ennyire türelmetlen vagyok ), nem steames, és nincs előtöltés. Vagyis igazából minden ami lehet.
Innen mindenki steamen 60 euért, vagy dobozosan veszi? Nincs jobb út?
-
Evome
senior tag
válasz Sotyks94 #14457 üzenetére
Hogyha másfél héttel hamarabb kérdezed akkor tudtam volna közvetlen a Steam rendszeréből 11750 ért szerezni neked, vagy segíteni hogy magadnak megvedd. Nem szabad így hozzá állni mert ez lesz belőle.
14 ezer körül tudnék most ilyet guberálni ami steam-es és van hozzá bónuszHumans Killing Humans Since birth of Humans
-
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Sotyks94 #14457 üzenetére
aki ügyes volt, januárban berendelte 10k-ért neppertől, vagy később 11-12k-ért. vagy még később pl én, dobozosan. nem értem a fillérbaszóskodásodat, kapsz csini dobozt, meg plakátot is. 1-2k nem tétel
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
spanglee001
addikt
ha megadták, hogy 65gb hely kell neki, akkor annyi kell. nehogymár 120 giga kelljen neki a telepítéshez, akkor az ssd-sek, nagyot szívnának, meg fogják oldani szerintem. nekem még 40gb szabad helyem maradt, ha nem fér rá akkor majd írok a steamnek kűggyenek egy ssd-t, mert bőven volt 65gb helyem és nem ment fel a gta, vagy legalább egy kupont, a kellemetlenségekért
[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
jonnyjoker01
veterán
-
Mate
nagyúr
Nem egyenlő a két dolog. Bármely meghajtóra telepítheted steam-el, de a mappaszerkezet maradni fog. A user error meg mint fogalom létezik, direkt ezekre az esetekre. Több millió ember használja a steam-et megelégedéssel, ilyenkor nem árt elgondolkozni, hogy nem bennük van a hiba amiért ezt a "*art" használják.
-
Penge@Borisz
tag
Be kell tolni SSD mellé egy 2 terrás vinyót a játékoknak, oda mehet a Steam, meg még egy 4 terrásat a filmeknek, meg még egy 2 terrásat az egyéb cuccoknak és gond kipipálva. (Nekem nagyjából így van, most fogom a filmes 2 terrást egy 4-esre cserélni. Gond egy szál se, ismeretlen fogalom, hogy nincs hely.)
[ Szerkesztve ]
"A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer
-
Đusty
addikt
válasz Penge@Borisz #14480 üzenetére
Nekem ettől bőven több helyem van nem azzal van a gond, lejött vincsire, hogy teszem át ssd-re, vagy törlöm az előtöltést a vincsin és még egyszer letöltöm ssd-re?
-
Dyingsoul
veterán
Nekem például egy szer van feltelepítve a steam, de a játékok java a HDD-n van de az az 1-2 fontosabb játék ami kell az SSD-re van feltelepítve. Letöltéskor ha akarsz megadhatsz más telepítési könyvtárat bármikor!
Doblátok a padlóla le!
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Đusty
addikt
válasz Dyingsoul #14482 üzenetére
De hogyan mert letöltésnél felkínált 3 lehetőséget de szerkeszteni nem lehetett, hogy hova töltse, nem tudom a telepítésnél meg fogja kérdezni, hogy hova akarom? A lényeg, hogy most pedig nem ott van az előtöltés ahonnan majd játszani szeretném. Ez baj, vagy még orvosolható?
-
Evome
senior tag
Steam / steamapps / depotcache
Ide lett letöltve neked a játék előtöltött változata
Azt hogy ezt most hogy manőverezed át máshova azt nem tudom biztosra megmondani neked, mert van olyan játék ami pofon egyszerűen csak át kell másolni máshova és újra "telepíteni" de ott a telepítés 1mp-lesz mert minden fájl megvan már az adott mappában.Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
htc07
addikt
HDD-re letölt, vár 6 napot, átviszi a kibontott fájlokat SSD-re.
Nem tudom mit kell ezen bonyolítani, ha már mindenképp számít az a -10 másodpercnyi töltőképernyő.
-
őstag
Vagy ott az mklink /d parancs, azzal át lehet linkelni máshova az adott mappát.
Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
Mate
nagyúr
Steam nem telepíti a játékokat külön. Simán csak letölti. Előtöltésnél ugyan ez a helyzet. Letölti a "telepített" játékot csak titkosítva, majd megjelenéskor kikódolja. Te HDD-re telepítetted a játékot, nem SSD-re. Ha SSD-re akarod telepíteni, akkor SSD-t kellet volna választani.
Így, hogy rossz helyre telepítetted vagy letöltöd újra, vagy fogod ás átmásolod oda, ahova akarod (steam könyvtárat és szerkezetet meghagyva.), majd steamben helyi fájlok ellenőrzése és kész.
-
Sotyks94
aktív tag
Amúgy pontos megjelenési idő van már steamen? 14.-én hajnali 3? Vagy esetleg este 7? (ekkor szokott frissülni a steam, nahmeg 11.kor, de akkor nem szokott megjelenni játék.) Ha jól olvastam akkor a R* rendszeréből letöltött gamek már éjféltől mennek.
-
csaba951
veterán
válasz spanglee001 #14472 üzenetére
Ez az egész mizéria csak az előtöltés miatt van.
Ha csak a premier után állnál neki letölteni, akkor tényleg csak a 65 GB szabad hely kellene neki, mert akkor már nem fog (külön) szórakozni a fájlok dekódolásával. Szóval a Rockstar helyesen adta meg a követelményeknél a helyet.
Ha jól látom Rockstar-nál nincs is ilyen kódolt letöltés, ott már a "végleges" fájlokat szedi le a rendszer és csak az időzár lejártára vár az indításhoz.
#14493 LilProphet90
Köszi az infóért!Ez egységes az egész világra nézve. Tehát április 14-én 09:00 CET-től játszható a játék.
Akik Steam-rpl töltötték elő, nekik ezután még kell 3-10 perc a fájlok dekodólásához, utána viszont mehet a játék.
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz csaba951 #14495 üzenetére
Mondjuk az tényleg szívás lenne, ha kiderülne hogy ha csak ideiglenesen is de dupla akkor hely kéne neki.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Hauptmann
addikt
válasz laceszgamer #14498 üzenetére
Annak én sem örülnék, csináltam most 85 Giga szabad helyet azon a partíción, ahová a GTA-t szánom. Mondjuk, ha minden kötél szakad, uninstallálom a GTA IV-et.
-
StarKiller89
senior tag
| Samsung Galaxy S23 |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest