- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
addamka
üzenetére
Na sikerült kicsit tovább specifikálni. Valóban sokszor előfordul pont az irodaházra való leszállás közben. Nem minden egyes alkalommal, de nagyon gyakran. Valamint, ha CEO work-ot indítunk, akkor az utasokat tuti kidobja. Headhuntert szoktunk mindig nyomni két ládázás között (amíg letelik a cooldown). Direkt már a földön elindítjuk, mert még ott is kiszállítja az utasokat, ha viszont elvegőben indulna, akkor utána lehetne is összeszedegetni mindenkit. KovacsK85 is velünk volt tegnap, ő is megtapasztalta a dolgot.
Tényleg senki másnál nem volt ilyen? Mert én gondokozok, hogy írok egy ticket-et. -
Plata
félisten
válasz
addamka
üzenetére
Én nem nevezném pvp-nek,inkább csak az agyatlanok szórakozása hogy boldog boldogtalanra lőnek,viszont nem is ezért nem szeretem a public-ot,hanem mert ott hackerek is sűrűn előfordulnak.
Balfék lövöldözőket meg simán lehet ignorálni passzív módban.Na meg idegesíteni is.
Legjobb hecc publicban yacht-al agyatlanokat lelövöldözni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
andris5
tag
válasz
addamka
üzenetére
Van tudomásotok olyan gépről - egyre jobban látom drágább mulatság lesz ez - amin remekül fut. És légyszi ne fullos alienware (mintha lenne ilyen) gépet linkeljetek hanem ami már pont jó és az örök képlet tudod olcsó is

Van aki hordozható gépen játszik vele? Akár köztetek? Gondolom nem egy sima játék, ennyi lemezes játékról én még nem is hallottam (közel nulla a tapasztalat).
mod: húú de jó hogy benéztem ide a holnapi napon menetem volna az említett gépért. Köszi srácok a segítséget!
-
Dr. Akula
félisten
válasz
addamka
üzenetére
Igen, 3.5, én még ezt kaptam linkben valakitől mit legújabbat. Megnézem a 3.6-tal is, köszi!

Nekem az a gyanúm hogy a win10 által felerőszakolt "valamilyen" drivernek (azzal csak valami fake nevű általános HD eszközként jelent meg, csak kizárásos alapon lehetett beazonosítani hogy az X-Fire gondol) ott maradtak szemetei, és az kavarhat be.
-
Puma K
nagyúr
válasz
addamka
üzenetére
Aki gépen játszik az még mindig Win 7-et használ
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha jól tudom az egérkezelésben-pontosságban van különbség a Windows-ok között.
Az XP-nél volt a legjobb-legpontosabb az egérvezérlés (RAW), majd Vista után valami okosságot beleraktak ami nem olyan jó mint az XP esetében volt.
Win 7-nél sem az igazi, a Win 8/8.1-et meg hagyjuk ha játékról van szó szintetikus-emulált az egész, hogy jó, hogy nem írja Boot során mennyi "E" adalékot tartalmaz
Erre állítólag a Microsoft odafigyel és megint visszatérnek az XP-ben használt egérkezelésre.
Lehet itt az ok, hogy miért?

Teljes egér és billentyűzet támogatást kap az Xbox One
Amúgy az egérkezelést lehet állítani a GTA-ban is csak más kérdés, hogy ott kb semmi hatása nincs...

-
INMOTEP
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Lényegében nem változott semmi ,nem töröltem le semmit .Mint irtam annyi változott hogy áthelyeztem a c meghajtó dokumentumok tárolását a D Meghajtóra .Csak ott babráltam tegnap mert irták hogy ez talán még megoldja a folytonos update frissítést minden indításnál .De ugyanígy frissít minden indításnál .....De tegnap reggel még igy ment a game semmi gond nem volt vele .Délután hazaértem és már ez fogadott .Catalystból a 15.4 es bétát használom ,ezt a dedikált gpu-t hogy tudom letiltani és újból bekapcsolni ? Windows 7 et használok
-
INMOTEP
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Nem lett jó se igy sem pedig úgy ,már 2x raktam újra a játékot és semmi nem változott .Az a vicc hogy fullra letöröltem még a registy adatbázisból is mindent még a socalclubbos registry-ket is .Újra raktam és indításkor mégis automatikusan bejelentkezett a felhasználói nevemmel ,indítom a játékot és az intro után letálcázik és kéri hogy jelentkezzek be a social-ba .Beirom indítanám elkezd betölteni a kis karika majd megáll mintha kifagyna .Igy appcrash- el kidob ..
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: GTAVLauncher.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.350.1
Alkalmazás időbélyegzője: 5540c4df
Hiba – modul neve: socialclub.dll
Hiba – modul verziója: 1.1.5.8
Hiba – modul időbélyegzője: 5529e19f
Kivételkód: c0000005
Kivétel – eltolás: 00000000006ec449
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.768.3
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk 1: e54d
További információk 2: e54d70938d788670e8a9943ad0fcefad
További információk 3: c8a3
További információk 4: c8a3e45797908f6ad0507b1b8c2c0f2aGyerekek ez kész ,teljesen tanácstalan vagyok mi lehet a gond
Egyébként full újratelepítés után nem kellene beírni az aktiváló kódot ? vagy azt az intro után kell ? .De sajnos még odáig sem jutok el mert kidob .A Másik furcsasága a történetnek hogy berakom az 1 es cd-t ,rányomok a repair-ra és random kéri néha a 3 as -5 ös és 7 es lemezt .Ezekről mindig felrak valamit ,de nem változik semmi . -
Lord Myn
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Köszi, akkor kipróbálom mindkettőt, előbb kap egy kis virtuális memóriát, azután, ha az sem oldja, meg akkor kipróbálom alapon a procit. (Mondjuk furcsa, ha az AVX-es LinX teszt nem fagyott ki 1 órán keresztül sem, pedig itt már egyes magok 80+ fokra is felmentek, akkor a hülye GTA mire fel háklis?)
Lauda: szóval, Advanced-ben minden off. Nekem majdnem ugyanez a beállítás, csak az MSAA ki van kapcsolva (egyébként a driver-ben MFAA-val használod?) helyette PCSS árnyékot használok, viszont az AG-ben a High Detail Streaming, a High Res. Shadows és az Extended Shadow Distance (100%) be van kapcsolva. Már arra is gondoltam, hogy lehet ezek közül valamelyik okozza a rendszeres fagyit. VRAM-ból olyan 3,2-3,3GB-ot eszik (GPU-Z szerint) játék alatt, tehát még a hírhedt 3,5GB-on sem megy túl.
-
fsb_essex
tag
válasz
addamka
üzenetére
Nekem fordított lenne a problémám a steam vett GTA5 regizésével
Volt egy régi XXXX acc a GTA4-hez, és volt egy másik YYYY acc a GTA5 / XBOX verzióhoz. Mindkettő aktív az SC-n.
Amikor a GTA5 PC steames verzió letöltése+indítása megtörtént az SC-ben véletlenül a régi XXXX GTA4-es lett megadva. A steamen ehhez csatolta, de a játék el sem lett indítva emiatt (meg az ékezetes hiba miatt).Hogy tudnám megoldani, hogy a steames verzió átlinkelődjön az XBOX-os YYYY acc-ra?
-
Puma K
nagyúr
válasz
addamka
üzenetére
Köszi a linket, ezt is olvastam egy bizonyos részig mikor még nem volt kint a játék és spoilerezni meg nem akartam (most is csak egy részét olvastam el
).Más:
Akinek meg akad a játék az nézze meg, hogy a háttérben milyen programok futnak.
Zárja be a feleslegeseket amik nem kellenek és feleslegesen tekerhetik a HDD-t (uTorrent, Spybot Search and Destroy, stb), nézze meg, hogy a Windows-nak az automatikus frissítés be van-e kapcsolva, esetleg állítsa át erre:
Nézze meg, hogy az általa használt programok mikor frissítenek vagy keresnek frissítést és állták át kézi frissítésre vagy valami hasonlóra ami után nem csak úgy magától keresgél a neten.
Ha ezek után is akad akkor lehet tele van szemetelve a Windows így érdemes egy frisset felrakni, és utána ésszel telepíteni programokat, és nem bitcoin bányászgépet csinálni az otthoni játszósból

Mikroakadásokat én sem tapasztalok így, hogy 48 órát toltam eddig összesen. Nálam tízen x óra játékidő után is folyamatosan megy a játék. Steam-en a Stream-et le kellett vennem 1080p-ről 720p-re, mert attól viszont tényleg akadt, de most jó.

-
Ábel
csendes tag
-
törölt tag
válasz
addamka
üzenetére
Én vettem a GTA3- karakteremnek egy Bansheet-stílusosan, de az meg hirtelen olyan erős hogy indulásnál kapar. Hiába tűnhet jónak mondjuk versenyen, nem a legjobb választás mert farol, pörög . Van még az aBifta buggy, azt is sokat használtam az elején amikor nem volt pénzem, megy mint a bolond, csak éppen nagy sebesség nem kanyarodik
Igazából a tunning fékek és motor, ültetés stb, sokat javít a kocsikon az alapállapothoz képest.(#19022) -secret- Hát min szakadsz ?
Én tegnap egy kisméretű kör versenyen 3x estem be a textúra alá. 
-
Mate
nagyúr
válasz
addamka
üzenetére
Biztos vagy te ebben?
A tier 1 és tier 2 nem a kedvezmények alapján volt besorolva?
Tehát aki még az elején megvette, az tier 1-et kapott ami SA+pénzt tartalmazott.
Aki később, az már tier 2-t kapott kevesebb pénzzel és SA nélkül. Azóta kicsit megkavarták a dolgokat, mert halasztás után mindenki kapott +lóvét. -
alldaybig
tag
válasz
addamka
üzenetére
Akkor várok, aztán a gamestaron mindig van hir a nagy játékok előrendelői akcióiról
ja meg persze a gépigény info is jó lenne
vki ötlet, hogy nagyjából mi lesz a gépigény? tekintve, hogy nagyfelbontású texturák jönnek a ps3/x360 kiadáshoz képest, illetve a full low beállítás lehetőség is pc re
-
Garada
őstag
-
törölt tag
válasz
addamka
üzenetére
Na akkor csak megerősítettél!
Ugyan is ezt találtam ki én is, csak szerettem volna egyedül megcsinálni, viszont nincsen helikopterem.
Hol találok ?Szerintem a vita alapja csak az hogy nincs PC-re a V és ezért mindenki keresi a másikban a hibát.
Ha minden platformon lenne, senkit nem érdekelne min játszik a másik.
Szerintem simán megfér a kettő egymás mellett egy háztartásban
(nekem legalább is így van ) -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Egyetértek, legnagyobb pofon volt nálam, hogy belerakták Malibut, de házat nem lehet venni ott.
Amúgy rákerestem, és a luxusapartmanok mind ugyanolyanok belülről, csak a kilátás más (223k-esnél építkezésekre, és dél Los Santosra néz a lakásod, 370 fölött pedig Rockford Hills-re, Vienewood-ra, és az egész városra van kilátásod.
-
negyven2
nagyúr
válasz
addamka
üzenetére
Azt tudom, hogy újrázás után, kevesebb a pénz, de eleve lefeleztek szinte minden küldetésért járó pénzt.
A vérdíj nem (csak) kocsi volt hanem csak simán beléptem, azt egyből adta xyz (tehát valós játékos). Amúgy volt már, hogy tragacsért is kaptam $1000 vérdíjat.
A voice chat itt is úgy működik mint RDR-nél, tehát csak a közelben levőekének a hangját hallod (illetve természetesen az egy csapatban lévőekét)? A szöveges/voice quick chat az jó lenne. Úgy ahogy pl. Portal 2-ben is jól meg van oldva.
Mint írtam boxnál lényegtelen, hogy milyen az accod, mivel eleve ping alapján szedi össze az embereket (ezért szoktam szinte Amcsikkal, Kanadaiakal, mexikóiakkal játszani)
-
Xmodule
őstag
válasz
addamka
üzenetére
Értem jól van. Nem akarok eröszakoskodni vagy ilyesmi, csak gondoltam néha azért kikapcsoljátok a ps-t.
Na de ne is offoljunk ide. Majd ha esetleg nyaralni mentek vagy mondjuk lesz egy nap mikor nem megy a ps és gondolod szolj. Mert csak a multi miatt nem veszem meg újra hiszen boxra már megvan egyszer (meg lemezesen amugy sem kellene mivel SuperSlim brutálisan hangosan olvas lemezröl.) -
Bathalsar
aktív tag
válasz
addamka
üzenetére
Szerintem lesz folytatása, egy vagy több DLC-nek és is örülnék. Valóban sok potenciál van még a pályában. Nem akarok spoileres lenni, de:
van egy csomó helyszín, ahová az egyszemélyes küldetés során el sem jutsz. Lehet az online során igen, de arról sajnos nincs tapasztalatom -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem mindenki hülye !

Mivel írásban nehéz éreztetni a hangsúlyt, kell néha a félre értés 

Igazából a tunning fékek és motor, ültetés stb, sokat javít a kocsikon az alapállapothoz képest.
Azt hittem simán csak SC hiba.

(ha majd kijön pcre
CactuS