Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5831) #40935168 válasza Freddy76 (#5824) üzenetére


#40935168
törölt tag

:R Egész délelőtt olvasgatom a fórumokat, de mindent nem akarok már, magas iso-t is, tiszta képet is, olcsó is legyen, kicsi is, stb. mert akkor tényleg félmilliónál állok meg és most nem ez a cél milc téren, hanem egy portrézásra, félalakozásra használható borotvaéles kis túlélő krémgép.

Szóval bocs minden Fuji-stól, de egyelőre X-E1-E2 és Oly Pen E-PL5 és E-PL7 között billegek. Oly-nak nemrég volt komoly akciója, lesz megint, az obi olcsó és pazar (máramelyik, de a Fujinál kedvezőbb), kinéztem egy 45 1.8-at, talán a 70-est is mellé (de nem biztos), itt a pro szériás alapzoom (ha beleragadok a rendszerbe, mert megtetszik) de akár a sima is.. Oly dönthető kijelző, PL7-nél pláne hülyére forgatható (macska, makró, stb. talajszinten), AF Oly gyorsabb, ..

Szóval a Fuji egyelőre a szenzoron kívül nem győzött meg még egyéb paraméterében, persze még nem fogtam, úgyhogy mielőtt leoltotok gyorsan, tudjátok be tudatlanságomnak :B :K

A lelkem mélyén Sony fullframe milc-en agyalok, de nem az A7 széria lesz és addig még lefolyik némi csapadék a Dunán, mire megveszem az utódok egyikét, vagy egy A9-et, vagy akármit is... A Nikont azért adom el, hogy ne álljon benne a pénzem, az OM-D E-M1 megmutatta, hogy tücsökpöccsel is lehet nagyot alkotni, ennek köszönhetően nyitottam milc-re mint műfajra és nagyon megfogott.

Megvárok egy tuti kis Oly akciót + összeszámolom, mit kapnék egy megkímélt E-PL5-től, 1-2 fixtől + 1 alapzoom, szerintem bőőőven elég lenne és nem csak a képe lenne oké nekem, de az ára is.

Freddy. Le kell ülnünk inni. :)) ;]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.