Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pro!Petya
addikt
válasz IntelKiller7 #7548 üzenetére
Pont ez a bajom,mivel ezzel a szériával nem játszottam és lövésem se volt a game mechanikáról ezt pluszba megfejeli a fordítás is, ergo vmilyen szinten rávagyok utalva arra a szövegre amit kidob
Pl, mikor esemény sorozatot akarsz váltani és ki irja hogy ha kilépsz akkor bukod az eddigi eredményeket , vagy valami hasonló, amire az ember azt gondolná hogy nem egy jó dolog mivel nem azért játszott hogy utána azt elbukja.(#7546) Gijon
Óhh nem a nyelv a probléma hanem a fordítás
[ Szerkesztve ]
-
szepsy
senior tag
Sikerült megoldanom a nincs hang csak introkban problémát.
Logitech z906 rendszeren analógba valamiért nincs hang, mintavételezést is állígattam….
Viszont digitálisan van.Hátha valakinek segítek ezzel
-
Mosqu!to
addikt
A játék félrefordításai kezdenek annyira idegesíteni, hogy át akarom kapcsolni angolra, de a windows nyelvét nem akarom piszkálni. Mindenképp a winhez igazodik, vagy van olyan lehetőség, hogy csak a játékot érinti a váltás?
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
Win-T
senior tag
Ahogy láttam a hivatalos fórumon nem csak a magyar nyelv lett ilyen béna, sokan írják, hogy szeretnék inkább angolra állítani. Remélem mihamarabb kisírják ezt a fejlesztőknél mert tényleg katasztrófa.
-
Nyethuszar
tag
Nem tudom kinek mennyire tűnt fel, vagy figyelte, de a 2008-as Dodge Viper SRT10 ACR és a 2016-os Dodge Viper ACR hangja valami iszonyatos .
Kerreg össze vissza mintha valami rezonátoros kipufogója lenneMindenki hülye aki nem normális :D
-
minimumgame
tag
Ezek a napi/heti feladatok hol találhatóak a játékban ?
-
Csapoati
nagyúr
Forzathon ősz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Nyethuszar #7557 üzenetére
Még lehetne mellé sorolni pár másik autót. Vagy, hogy a TT-nek meg a Hondának miért ugyan olyan hangja van stb stb.
[ Szerkesztve ]
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Lifer092
senior tag
válasz IntelKiller7 #7560 üzenetére
Erre nagyon sokan panaszkodtak, és sok videó van fent a YT-n erről hogy jó pár autónak copy&paste hangja van.
Mondjuk őszintén engem idáig nem zavart, annyira magával ragadott a látvány....
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Lifer092 #7561 üzenetére
Mondjuk én meg nem játszom Hondával szóval nagyon nem érdekel. E60-nak jó hangja van, a többi nem érdekel.
Most veszem észre. Megcsinálták végre, hogy az Ai szellemként jöjjön a drift zónában? De király.
-
Nyethuszar
tag
válasz IntelKiller7 #7562 üzenetére
A drift meg a speedzónában is végre
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
H4rt1g4n
tag
Sziasztok!
Vannak autók amelyeknél a Car Mastery legfelső sorában (a 10 skill pontba kerülők között) van olyan perk ami 200 000 vagy 300 000 CR-t ad azonnal.
Van valami olyan ingame szűrő, amivel le tudom válogatni azokat az autókat, amiken rajta van ez a perk? Vagy neten találtatok esetleg listát arról, hogy melyik autóhoz milyen car mastery-k tartoznak? A Google sajnos egy óra alatt sem segített...
Köszi előre is!
XONE gamertag: TheZolee88
-
Sylvanas
csendes tag
Miért van az, hogy ha licitálnék az aukciós házban akkor "piactéri hiba" üzenetet ír ki? Meg amikor a dlc kocsikat megvenném creditért akkor is ezt írja. Ja és még mindig nem képes csatlakozni a multiplayerhez
-
IntelKiller7
Topikgazda
Ki a szar találta ki ezt a cross country-t? Szívesen elbeszélgetnék vele.. jézusom.
(#7565) Sylvanas Utolsó mondatodban meg is válaszoltad magadnak. Pont ezért amiért online se csatlakozik. Üssétek az ajtót a T-nél.
-
Nyethuszar
tag
-
Lifer092
senior tag
Amúgy tényleg kellemes ez hogy folyamatosan hibát dob multiplayer esetén, direkt a Forza miatt ruháztam be Goldra, erre meg.....
Tudom, senkit nem érdekel, csak elmondtam a lelkemnek a gondját.
Btw, azért remélem hamar megoldódik.... :/
-
Patrick76496
őstag
Ez nem tudom volt-e már:
There Will Be No Forza Motorsport 8 in 2019, Turn 10 to Improve FM7 Instead
Szerintem jó döntés a részükről, annyit úgy sem tudnak már újítani, hogy érdemes legyen kiadni egy új FM-et. Így az ember pénztárcája is jobban jár egy picit, plusz talán annál később kell új gépet venni. Remélem kibővítik a már így is hihetetlen autólistát, a Horizon 4-nél kicsit csalódtam, hogy mennyi minden hiányzik (pl 300ZX, C32 AMG, Alpine GTA, vagy pl a Nissan Safari, aminek sokkal több keresnivalója lenne Horizonban..)
[ Szerkesztve ]
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
törölt tag
Huhh, a végére értem mondhatni az alap játéknak olyan szempontból, ami engem érdekelt.
lvl10 lett a négy fő versenytípus(road, dirt, cross, street).
Ezeknek a záró eseményét minden évszakban lejátszom majd még egyszer.Szintén lvl 10 lett a stunt, a worlds fastest és a laracer. A drift nem tetszett így az marad lvl 9.
Most már csak az online cuccok lennének, de az nem vonz igazából, de persze majd megyek egyet kettőt. Szerencsére nálam faszán megy a multi is.
A statisztika szerint 112 futam (ebből 103 győzelem és 111 pódium) volt.
77 kocsit kaptam a játék alatt, egyet se vettem. Az értékük összesen 14 misi.1.3 millió az influence.
A game time pedig ~20 óra.Ami nem tetszett, hogy csak 12 barnt adott be ennyi idő alatt.
A legjobb FH rész volt számomra és a generáció legjobb autós élménye.
-
törölt tag
Sziasztok.
Új forza játékos vagyok /xboxról/ és a következő lenne a kérdésem: ugye van ez a tuningkereső, ahol más játékosok által összerakott tuningot lehet felrakni a gépezetre, azzal a hátránnyal, hogy nem lesz módosítható a verda.
Ezért saját magam akarom egyedileg kituningolni úgy, mint az összerakott tuningoknál, de az Istenért sem megy..
Pl: valakinek van egy S2 978 pontos ladája, no én ezt a számot nem tudom elérni a ladánál, hiába maxolok ki mindent, legfeljebb S2 938 jön ki nekem.. valaki tudja, hogy miért? mindenre figyelek, és egyszerűen nem akarja a játék. -
-
zsuha
aktív tag
Remelem nem tiltott h ide beirom.
Mindenki vágja a mostani money glitchet?
VIP kell hozza, pontosan úgy működik ahogy a videoban, [link], 5 super wheelspint ad minden alkalommal (kb 5 perc ujra megcsinálni az egészet). Xboxon is megy, arról is vannak yt videók [link]
Holnap szinte biztos h javítják.
Végre meg tudtam venni pár drága autót, remélem nem utál a topikgazda[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Patrick76496 #7572 üzenetére
Helyes, mert én nem vettem volna meg az FM8-at, már unalmas a körverseny ugyanazon az x pályán állandóan, újítani sem tudnak mit, szerencsère ők is látták ezt.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Win-T
senior tag
Én meg úgy vagyok a Motorsporttal, hogy új autók egyáltalán nem hiányoznának bele, így is képtelenség mindet kipróbálni. Új pályákért viszont fizetnék mint a katonatiszt.
De mindig is jobban érdekelt a pályaversenyzés, mint az open world stílusú cuccok. -
Dzsuri89
őstag
Van most aktív Game Pass előfizum, ezért nem vettem meg a Forza Horizon 4-et, viszont lenne egy kis érdekesség ezzel kapcsolatban. Alapból a Standard verziót tölthettem le, plusz ehhez is járt a "Formula Drift Car Pack". Le is töltötte automatikusan az Xbox a merevlemezre, ha belépek a játék azon menüpontjára, ahol ezeket a DLC-ket mutatja, ott ki is írja, hogy megvásárolva, viszont egyik benne lévő autót sem tudom használni ingyen. Ha kiválasztok egy autót, amivel menni szeretnék, akkor a végén 300.000 creditet számláz.
Nálatok mi a szitu?
Letöröltem, újratelepítettem a DLC-t, de az se oldotta meg.[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Letöltöttem a demót és igen megtetszett a játék, hol tudnám a legolcsóbban megvenni PC-re?!
Előre is köszi a válaszokat!
" Just remember Manchester is RED! "
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Patrick76496 #7572 üzenetére
Szerintem is jó döntés. FM6-al léptem be anno a Forza világába, aztán tavaly megvettem az FM7-et is. Igaz, hogy nagyon olcsón, de így sem nyújtott sok újítást a 6hoz képest. Oké szebb meg több autó, viszont kevés benne a pálya. Most azt ne nézzük, hogy mennyi variációt lehet választani 1 pályából.
Anno az Assetto Corsat is ezért utáltam mert hiába láttál 70 autót benne kb 10 volt benne összesen. Az, hogy M3-ból van 5 fajta... hagyjuk már. M3 Drift, M3 Speed, M3 Track... ugyan.(#7582) Zimmi91 CDkeys.com-ot szokták linkelgetni.
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
válasz IntelKiller7 #7583 üzenetére
A 32 (kb ennyi, pontosan nem tudom) neked kevés? Tudtommal a Project Carsokban van csak ennél több. Persze jöhetne még több, fizetnék is érte, de azért így is elég sok van benne.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Bib
őstag
Valaki korábban kifogásolta hogy vsync mellett is darabosnak tűnik a játék, erre volt a fh3 -ban beállítás.Itt is megvan : mozgási elmosást kell hosszúra állítani kis képkocka sebességnél.
-
Lifer092
senior tag
válasz STC Speed #7590 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint nem lehet, meg kell várni míg véget ér az őszi szezon, a tél, illetve a tavasz. A játék megjelenése előtt ugye mondták, hogy szerverrel történik az évszakváltás, minden héten. 1 hét tavasz, 1 hét nyár, 1 hét ősz, 1 hét tél. A jelenlegi versenyek, eventek megmaradnak, ami az "alap térképhez" tartozik, az évszakváltás ettől független és nem befolyásolja a már letudott versenyeket. Viszont minden szezonhoz tartoznak külön eventek is, amit csak abban az adott szezonban lehet megcsinálni.
-
Mosqu!to: Derwnt víztározó trafi:333km/h tessék megdönteni!
[ Szerkesztve ]
-
Depidemic
csendes tag
Valaki tapasztalt olyat, hogy őszi eseményes versenyeknél PVP-nél vagy CO-OP-nál nem adja be a jutalmakat?
Már 2x megnyertem a PVP-s bajnokságot és nem adja be jutalmakat... Mit kell tenni még ehhez? -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Csapoati #7585 üzenetére
Igen kevés. Nagyon sok hasonló pálya van benne. Pl az oválok. Vagy ovál pár kanyarral. Most ezekbe mi az izgi, hogy a pálya 70%-a döntött "egyenes"? Van pár kreált pálya. Pl Dubai, Alps, Rio, Prague, test track, Maple Valley. Top Gear pálya. Ezt valaki komolyan használja is versenyzésre? Nem. Többi mint Amerikai pálya. 1-2 híresebb EU pályával.
Project Cars 2-ben pl 60 pálya van. Oké. Ott is van ami kitalált. De az akkor is 2x több.
-
GoZoL
senior tag
Az alkatrész tuningot (másik motor, turbo..) melyik menüben érem el? Nem találom. FH4! Köszi!
-
twi452
senior tag
"Imádom ha egy terv sikerül" 😁
Táblaszétcsapós tökéletes ugratás 😀 (youtube video)
-
Csapoati
nagyúr
Ha a házban vagy, akkor a Garázsban találod, valami Fejlesztések néven.
twi452: Én előtte csapódtam be és ahogy átfordult az autó, úgy csapta le a táblát a seggével.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Láncfűrész topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs