Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz Mosqu!to #6726 üzenetére
Biztos lehet a ruszkiktól is venni, én az amazon-ra teszem a voksom. Ott a Standard csak 60 usd, az megéri (~16 800 Ft), a deluxe (aminek semmi értelme szerintem) 80 usd, az ultimate meg 100. Utóbbi kettő már nem akkora biznisz.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Mosqu!to #6728 üzenetére
Hiába akarod oroszból megvenni ugyan annyiba kerül mint magyarba. Törökben 17e Ft de jelenleg nem lehet sehol sem kapni gift cardot. Várj még vele, tavaly a Motorsport 7 Ultimatet 13-ért vettem oroszból szeptemberben. Lehet, hogy megint lesz valami ilyen jó ár.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
zsuha
aktív tag
válasz Mosqu!to #6736 üzenetére
Ebben sose lehetsz biztos
Mindenesetre az tuti hogy kell venned régiós gift cardot ehhez, a bankkartyaddal nem fogsz tudni ott vásárolni (se a paypaloddal). a RU régiónál is nagy nehezen tudtunk venni 1 v 2 helyen gift cardot a FM7hez, érdekes weboldalakon.
Ha sikerül vhogy venni, azt viszont ne tartsd magadban, a fél fórumot érdekelné vszeg
@IntelKiller7, valo igaz[ Szerkesztve ]
-
zsuha
aktív tag
válasz Mosqu!to #6738 üzenetére
jah, nincs AR gift card. Ahogy elnézem júni óta még neccesebb a szitu: [link]
UPDATE 05/06/2018 :
Many users report that they cannot use their Microsoft balances (gift cards), even though they have credited their gift cards to their Microsoft accounts.
After an update from Microsoft, to be able to use your balance you must add a credit card + address on the store in case.Example :
You buy 50 BRL (Brazilian store)
You credit these 50 BRL on your Brazilian Microsoft account
When you buy the game, you can’t use your 50 BRL because you don’t see them anywhere.
You must add another payment method (credit card) on the Brazilian store.
You can now buy your game with your 50 BRL 😉btw Ha lesz vmi működő olcsó megoldás, redditen úgyis közzéteszik-kommentelik, mint a FM7-nel
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz Mosqu!to #6786 üzenetére
Bőven elég a kontroller.
(#6788) STC Speed Ezt nem tudom honnan szedted, de évek óta nem volt szó arról, hogy magyarosítást kapna bármelyik Forza rész is. Most a Microsoft meg a Forgalmazó jelentette be, hogy magyar lesz a H4.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
twi452
senior tag
válasz Mosqu!to #6786 üzenetére
Ha úgyis van kormány akkor rá kell dugni és kipróbálni.. aztán bele lehet ölni 1-2 órát az ffb beállítására/próbálgatásra/youtube,fórumok bújására és ha sikerül számodra élvezetesre belőni akkor persze használd, miért ne
Ha nincs ehhez kedved akkor kontroller és csapatod vele
Nekem a Motorsport 7 nem fekszik kontrollerrel úgyhogy azt csak kormánnyal játszom de ott is át kellett állítani az alap ffb-t, hogy jó legyen nekem..a horizonban meg nagyon át kellett
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Mosqu!to #6892 üzenetére
FM7 osztott képernyőn rendszeresen elmegy a kocsik hangja ütközés után, és elektromos kocsi hangja van. Ezt úgy szoktuk orvosolni, hogy ütközünk még egyet, és akkor visszajön a motorhang. Elég vicces beszédek szoktak ilyenkor zajlani: "várjál, megcsinálom a hangot" (csatt a másikba, ha torpedó távolságon belül van )
-
aktív tag
válasz Mosqu!to #7001 üzenetére
Mivel a leírás szerint ez a lemezes verzió (tehát az alapjáték nem digitális) csak BOX-on tudsz vele játszani, a DLC kódokat viszont be tudod váltani PC-n is.
Ha PC-n akarod tolni, akkor digitálisan kell megvásárolnod, vagy Gamepass előfizetés havi 3k-ért. (Gamepassben az alapverzió lesz elérhető)
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosqu!to #7005 üzenetére
nekem végig unlimited volt a demo... G-Sync, 165Hz... az átvezető videok voltak csak 30FPS-re korlátozva...
simán 75-100+ FPS és semmi képtörés... írtam is, fentebb, milyen élmény egy konzolos FPS lock-hoz képest...szerk
igen, reseteli.. nálam is. boxon is, pc-n is[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Gijon
senior tag
válasz Mosqu!to #7031 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a kódot mikor küldik. Vásárlás után kapsz egy igazoló mailt linkkel együtt, ahol a kód elérhető lesz. TR-nél 1 nappal korábban volt kód, viszont nem küldtek róla külön értesítést. Érdemes még az 5% kupon kódot behúzni vásárlás előtt.
-
Gabor777
aktív tag
-
Mosqu!to
addikt
válasz Mosqu!to #7060 üzenetére
Találtam választ:
"For the Ultimate Edition, the game will release at 12:01AM on the 28th based on what region you bought the game from."
Na azt persze nem tudom, hogy a cdkeys.com alapján vajon melyik régióhoz tartozhatok, de a microsoft oldalán vásárlóknak hajrá éjféltől.
Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Mosqu!to #7061 üzenetére
Szerintem mindenkinek éjféltől lesz elérhető és mindenkinek abban az időzónában, ahol van. Win10 és XO alatt is elég jól be tudja a rendszer lőni a lokalizációt internet és egyéb paraméterek alapján, így fennakadást/késést csak az jelenthet, ha harmadik féltől veszed a kulcsot és az az ő helyi ideje szerint éjfél után adja át.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosqu!to #7158 üzenetére
" Viszont hogy a kész eventeket nem tudom eltűntetni az engem is baromira zavar. Egyelőre ugye annyi látszik, hogy babérkoszorú lesz rajta alul, de szívesen levenném egy szűrővel az összeset ami kész. (beleértve a táblákat is, amik már szürkék) "
reméltem, ezt ebben megoldják
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Joccc07
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mosqu!to #7175 üzenetére
fix 60?.. nekem a demo ment 120+ fps-sel...
v-sync off.. menüben, vga driver paneljén is egyaránt... mert ugye nekem az nV panelban benne van..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Csapoati
nagyúr
válasz Mosqu!to #7377 üzenetére
Hááát, elég optimista vagy. A Horizon 3 két bővítése összesen kb az alapjáték felét adta még hozzá.
Cyberkind: Az is jó volt, de nekem ez most jobban bejön. Aztán lehet, hogy az évszakok miatt.tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Csapoati
nagyúr
-
nagyúr
-
Redcaster
őstag
válasz Mosqu!to #7390 üzenetére
X360 kontrollerrel
Kormányzás ha szimuláción van, akkor úgy megyek mint az ökörhugyozás, stickkel nem lehet olyan finom mozdulatokat tenni, így az maradt normálon. A váltás pedig X le, B fel. Kézifék pedig A. Tulajdonképpen a gombkiosztáshoz nem nyúltam, az alap beállításon van.
-
-
aktív tag
válasz Mosqu!to #7520 üzenetére
3 dolog miatt szokta "újraoptimalizálni" a Horizon/Motorsport a játékot:
Új windows update, új vga driver, vagy új frissítés a jött játékhoz.
Esetleg MSI Afterburnert kapcsold ki ha fut.
Nálam egyébként felment a Windows októberi update és lekopogom, eddig még maradt ugyanolyan stabil a játék amilyen volt. (i7 2600k@4,3Ghz + 16GB Ram + GTX 970 = 1080p high grafika + 4x MSAA stabil 60FPS)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Dark Souls sorozat
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik
- Dell notebook topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest