Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Ebben én nem nagyon kételkedtem, hogy nem lesz jó. Csak a WoW mellé nem terveztem, hogy megveszem most. Aztán de, meg fogom.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
ricshard444
veterán
380-nal nagyon szépen fut mindenkinél, ami elég érdekes. Ami teszt elérhető az elég felemásan mutatja a felállást és a tapasztalatok is mások. Nagyon megrekedtem a VGA választással, ha lenne keret, akkor 1070 lenne, de idén kis költségvetésből dolgozom, így egy stabil Medium - Low keverékre kell adnom valahogy, de ez sem egyértelmű sehol.
Vannak dolgok...
-
sirszevenap
addikt
Ugyan igy nalam is, tehat megerositem. Asus strix r9 380 4gb, 8gb ram, i5 6500.
Full hd, high 2x msaa.Nekem ezzel a kartyaval semmi gondom nem volt full hd -ba eddig. 50-60 ezer kozott jobb valasztas nem nagyon van. Gtx 960-tol erosebb! Ami problemak vannak, az gyanus, hogy nem a kartya erejebol fakadnak. Hol tartja rendesen a 60-at , hol ugyan ott 45 fpst produkal csak. Volt olyan is, hogy 40 ala beesett, kileptem beleptem, ugyan ott 60 volt mar fixen. Javitva lesz ez szerintem nemsokara.
[ Szerkesztve ]
Bankkártyával? Hát persze!
-
nagyúr
-
nagyúr
-
LordAxwell
senior tag
Az utón mit változtattál eddig meg? Alapból ez nem így megy szerintem.
(#1214) Corpuscle: Igen, mivel ez inkább arcade játék, de azért a hátsó kerekes kocsiknál nem lehet padlózni kanyarban, legalábbis én most egy M4-es bmw-vel megyek és ha sok gázt adok akkor ellen kell kormányozni nagyon, sima xbox360 controllerrel tolom.
[ Szerkesztve ]
Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
LordAxwell
senior tag
Akkor ideje lenne felvennem pár játékost innen is.
Na ja az awd nem hátrány, viszont nem is annyira izgalmas vele a verseny.
Nekem eddig csak 4 kocsim van, abból meg csak az x6 m awd.Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
LordAxwell
senior tag
Nekem eddig még egy autót nem pörgetett a gép.
De mondjuk a "pénz" szépen gyűlik, majd tudok vásárolni ha szükséges lesz, valami japán csodát.
Autón se tuningoltam még semmit, annyi lehetőség van, hogy alig győzöm...Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.
-
tgabe25
tag
A múltkor nekiálltam farmolni az ananászföldön a vetésekben, 250k pont 12es szorzóval, este volt alig volt már darálnivaló na mondom átmegyek a másik földre. Szomszédos földek voltak, volt vagy fél méter a 2 föld között, megyek át a másik földre, erre 2 föld között 1 rombolhatatlan fa nekem jön -.- na akkor a kontroller majdnem a tv-ben kötött ki
[ Szerkesztve ]
Aki legény éjjel, legyen nappal is éjjel, de aki éjjel éjszaka nappal is legyen az.
-
.LnB
titán
Azt én is néztem. de eddig nem tudtam, hogy fogyna a benzin. Sőt MOL kutat se találtam a játékban.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
őstag
-
plejik
addikt
Tegyük hozzá, hogy a Horizon nem szimulátor, csodát ne várj, és alapjáraton inkább kontrollere van "optimalizálva". Lévén, hogy azért ez még mindig inkább Xbox specifikus játék. (persze sokan tolják ott is kormányall.)
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
nagyúr
"Azért emlékszem nagyon reklámozták hogy kormánnyal is milyen jó lesz " -hol láttál ilyen reklámot? Ez egyáltalán nem jellemző a Forzára..
Nekem egyébként egy TX-em van, de a Forzákat kontrollerrel játszom... -ez szerintem mindent elárul a játék kormánykezeléséről. Egyébként próbáld meg a kormányelfordulást 510 fok (vagy az alá) állítani! A FF annyira gyenge, h azt szerintem nem érdemes 100 alá tenni. Én legalábbis így használtam anno a FM5-nél.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Érdekes amit írsz, szerintem a többi játékhoz képest nem túl acélos a FF a Forzákban. A Dirt illetve a Project CARS teljesen más világ ebből a szempontból (is). Azokat nem tudom 100%-on használni, ezt viszont simán.. De a lényeg szerintem az, h próbáld meg egy jóval kisebb kormányelfordulással is!
Dzsuri89: Gratula! Én még csak 130 körül járok, de egyre nehezebb ahogy közeledek a végéhez.
plejik: Az a Ford 100 csillagnál jön! Bár mint utóbb kiderült már hamarabb is hozzá lehet jutni..
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Nagyon szépen köszönöm, mindenképp megnézem!
Alapvetően nagyon tetszik a FH3, igaz a második rész helyszíne jobban bejött. Nem akarok már feleslegesen pénzt kidobni, így is annyi játékot vettem már amivel nem nagyon játszottam.
A Crew Wild Runnal is megjártam, csak azért hagytam abba kb 20 óra után mert baromira zavart ez a megugrás dolog. Akkor volt igazán látványos ha egy derékszögű kanyart drifteltem be, szépet tudott akadni közben. Az enyémnél jóval erősebb konfigon is csinálta.Szerk:
Nem akarom Ultrán veretni, elég nekem a High 1080p-n.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
twi452
senior tag
Itt a videó. Ez ultra 1080p a minőségen annyira nem látszik mert normal-on volt a felvétel a dvr-ben.
Egy izmosabb cpu-val ami rendesen meghajtaná a 1070-et azért jobb lenne ez.1060 és high beállítás szerintem teljesen jó lesz nálad. Win10-re meg előbb utóbb úgyis át fogsz állni szerintem.. ha az meglesz akkor meg kipróbálhatod a demot és meglátod
(A vezetésen nem röhögni már hetek óta nem nyomtam a black desert online miatt.. )
-
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hm, hát nem tudom, érdekes.
Nekem csak kicsit gondolkodva adta meg, vagyis mikor fast travel-t toltam a "home"-ba, akkor írta ki mindkettőt, hogy meglett. Vagyis, már a menüben láttam, hogy teljesítve vannak, de értesítés nem jött róla.
creedszl: Nekem így van alapból a játék beállításaiban. Vagyis, 165->83 ..stb.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
m0h0senator
őstag
A horizon nyitottabb mint ez. Itt fix pályákon vannak és kész. Mikor megjelent a horizon az apex a 290X-n jobban futott. Most már nem tudok különbséget tenni. De az tény, hogy sokkal jobban optimalizálták az apex-et már az elején.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Sthomas7
újonc
windowsom van a telemetriát visszaállítottam.De sajna nem csak az a baj ezek szerint.Az a "rakás" szolgáltatás érdekelne hogy melyik.
Nagyon hosszú a lista.Meg egyik függ a másiktól is ugye Van olyan letiltott is amit nem enged vissza indítani.
Ilyen-olyan hibákra vonatkozva.Nem vagyok pc guru sajnos.
Azért közi az infot!
(lehet újra kell húzni a wint?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Mini PC
- Politika
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Mesterséges intelligencia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Amatőr csillagászat
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest