Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1501) cyberkind válasza hackeeeee (#1500) üzenetére


cyberkind
félisten

Nekem meg a kezdetek óta jó de megkaptam, hogy hülyeséget írok és csak én hiszem el amit írok, na mindegy, azóta is királyul megy a játék.

Paranormal Cocktivity

(#1502) sagem


sagem
addikt

Szerintem sem kellene belemenni, mindkét oldal túloz, ahogy az ilyenkor lenni szokott, az is erős, hogy PC-n állítgatás nélkül játszhatatlan volt az egész, meg az is, hogy a konzolok ilyenek-olyanok, ez a játék konzolon is gyönyörű.

A játék jó, ez a lényeg, ez egy x exkluzív cím, naná, hogy jól teljesít boxon, parádés lenne, ha nem így lenne, de szerintem a PC-s port is tisztes lett, van HW igénye, de itt látvány is párosul mellé, nem úgy, mint más játékoknál plusz láthatóan jövögetnek hozzá javítgatások is, nincs itt hatalmas baj, se PC-n, se konzolon:)

Nyilván pár embernek rossz a tapasztalata, párnak meg nem, ha rettenet lenne/lett volna a port, az az érzékeny PC-s körökben globálisan elterjedt volna, s rövid időn belül pellengére állította volna a játékot, de ez nem történt meg..

A rossz port nem itt kezdődik srácok, ne találkozzatok soha rossz porttal, ha ezt rémálomként élitek meg :)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#1503) ricshard444


ricshard444
veterán

Patch utan mar jol fut R9 290-n vagy meg mindig csapnivalo? Ha igen, akkor 380 lesz, mert az szepen vitte mindenkinel. Hasznaltan egy ar azért kerdes.

Vannak dolgok...

(#1504) mcwolf79 válasza hackeeeee (#1500) üzenetére


mcwolf79
veterán

Oké, akkor 1080p 30 fps.

Én nem vitázom,mert megvan a játék, és így tudom ,hogy valótlant állítasz. Mint mondtam a várost leszámítva a 60 fps 95 %-ban megvan.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#1505) hackeeeee válasza cyberkind (#1501) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

Főként Radeon oldalon volt szívás.. Patch óta nem tudom, hogy ez mennyit javult. Nálam annyi volt, hogy megvolt a fix 30fps.

@mcwolf79: Nem állítok valótlant, mert így futott, és nem csak Nálam.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#1506) Over567


Over567
aktív tag

Ha valakinek nem tetszik az s14 widebodykitjének a hátsó lökője így meg lehet oldani.

[ Szerkesztve ]

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#1507) .LnB válasza cyberkind (#1501) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Azt leírni, hogy minél magasabbra állítod a grafikát annál több az fps-ed, "mert a géped jobban rá van kényszerítve arra, hogy dolgozzon" nettó hülyeség. Olyan mint ha ez úgy működne mint egy lendkerekes autó, hogy minél nagyobb erővel lököd meg annál gyorsabban megy. Ha hazamegyek szerintem letérdelek a számítógép házam elé, és megkérem szépen, hogy ma adjon bele mindent a kedvemért. :D Kb ugyan annyira valós.

"Ha feltekertek minden beállítást nem fog annyira droppolni mert a gpu-t jobban használja a játék ami nem az erőssége."

"Akinek rosszul fut a játék, az próbálja meg, hogy az MSAA-t fullra teszi, nálam jobban megy így mintha ki lenne kacsolva."

De sajnos a VGA-k nem így működnek. Kivéve a tiedet, a világon egyedül. :D Szinte látom a VGA-dat ahogy keresztbe kulcsolt kézzel a falnak befelé fordulva duzzog, hogy ő most nem dolgozik, mert nem elég magas a beállítás. [link] Akartam is kérdezni, hogy a patch óta mennyi fps-ed van 'nyoccáz? ;]

(#1500) hackeeeee: DigitalFoundry mérése szerint X1-on is beeshet az fps 30 alá.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1508) Csapoati válasza .LnB (#1494) üzenetére


Csapoati
nagyúr

A Ferrari 166 MM nekem kb egy hét alatt lett restaurálva, lehet az még készül neked is.

Ja a PC vs konzol téma kegyetlen unalmas, ne menjen már itt is, légyszi...

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#1509) cyberkind válasza .LnB (#1507) üzenetére


cyberkind
félisten

Ne zavarjon, hogy leírták vagy itt vagy máshol, hogy a gpu-t nem nagyon használja a játék így ha feljebb veszed a beállításokat jobban használja ezáltal kevesebb a dropp és a többi de sebaj, érdekli a f*szomat, nekem állandóan megy minden normálisan. :))

Az is érdekes, hogy nálam a 980TI 8x MSAA-val csak városban droppolgatott persze a peccs előtt mert azóta nem néztem, neked meg az 1070-en nem megy, tényleg fura dolgok ezek.

Na jó nem igaz, a peccs óta csak belenéztem és pont úgy megy a játék mint előtte, de majd ha sokat Forza-zok megnézem normálisan.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#1510) 1m1s válasza mcwolf79 (#1504) üzenetére


1m1s
tag

Na most 98 vagy 95 százalékban? :D

(#1511) #48967168 válasza mcwolf79 (#1492) üzenetére


#48967168
törölt tag

Keldor nem véletlenül nem akart belemenni... Minden bántás nélkül, de mostanában rohadtul nincsenek rendben a PC kiadások!

Ha ránézel az adatlapomra akkor láthatod hogy elég jó gépem van, éppen ezért akartam kinevezni a fő platformnak a PC-t. A FH3 megjelenése lebegett a szemem előtt, meg az új beharangozott kontroller ami tényleg wireless lesz, no meg a 4K...

Röviden az elmúlt 2 hónap tapasztalatai:

- A messiásként várt Forza APEX megjelenik és vállalhatatlanul mikrolagos, játszhatatlan! Hosszú hetek telnek el és semmi. De talán nem is baj, mert kormánnyal nem lehet játszani! (Tök elfogadható az MS-től, hiszen még véletlenül sem ők nyomták fel a XO komp. Fanatec kormányok árát a hülye licenszekkel, had lepje csak a por)

- Sebaj, majd a XOS kontrollerrel jobb lesz! Hát nem lett, mert az isten PC-n, MS oprendszeren, MS zászlóshajónak szánt programmal nem működik együtt! (ismereteim szerint továbbra sem)

- Úgy-ahogy rendbe rakják az APEX-et, de SLI rendszert nem támogat, de nyugodtan válaszd a 4K-t, majd csodát látsz! Könyörgöm, milyen single kártyán? Titannal se fog 60fps-el menni! 1080-ban bohóckodva meg semmivel sem szebb mint XO-n a FM6, hála a dinamikus módnak. Csak akkor meg minek alá 10x annyiba kerülő rendszer?

- Jön a FH3, csak azzal vannak tele a fórumok, hogy mennyire bugos, kilépeget, meg szaggat a PC-n. XO-n igaz hogy 30fps, de nem akadozik, a PC-s port meg még most is dadog.

- Végigtoltam a Deus Ex-et XO-n, ott már tényleg voltak akadások is (alapból sz@r a kód) de mivel hekker-módban csináltam meg nem zavart. Gondoltam terminátorként végiglövöldözöm magam a PC-s verzión, ahhoz már meglesz a kakaó... Hát nem lett meg, SLI-ről ez is csak álmodik (a múlt héten belekerült elvileg de továbbra sem jó a DX12) olyan fps-droppokat csinál hogy belekönnyezik a szemem. Mindezt hónapokkal a megjelenés után!

Úgyhogy részemről 3-ból háromszor futottam lesre a PC-s portokkal, úgyhogy talán érthető hogy megcsappant a bizalmam!

Félreértés ne essék, tudom hogy el lehetne vájkálni a beállítások között, meg mindenféle fórumok segítségével hekkelni a konfig fájlokat, de erre nincs időm! Családos emberként jó ha heti 2-3 alkalommal jut időm játszani 22:00-24:00 között, és ezt a szűk keretet nem barkácsolásra akarom szánni, hanem minőségi játékra!

Ha XO-n akkor picit gyengébb grafika mellett folyamatos sebességgel, de a PC-mtől azt várom, hogy sziklaszilárd 60fps-el röpítsen mindent fullon, ha már ennyivel többe kerül mint egy lesajnált konzol!

Tudom hogy mindenkinek mások a prioritásai és mások a lehetőségei. Nyilván van akinek akad ideje arra, hogy sokáig konfiguráljon egy-egy játékot, és van akit nem zavar ha a megvett játékával csak hónapokkal később tud gond nélkül játszani. Van akit teljesen hidegen hagy a 4K, és örül hogy a konzol áron összerakott PC-je mégiscsak gyorsabb tud lenni mint egy XO, nem vagyunk egyformák.

De nálam a PC a szimezést kivéve kiesett a kosárból...

(#1512) hackeeeee válasza .LnB (#1507) üzenetére


hackeeeee
Jómunkásember

A különbség az, hogy XO-n volt kedvem játszani 30 fps-sel.. PC-n a shuttering-gel egybekötve nem annyira (ez szerencsére javítva lett).

@GalaHUN: Thx.

[ Szerkesztve ]

Véleményem szubjektív...

(#1513) Over567 válasza .LnB (#1507) üzenetére


Over567
aktív tag

Redditet olvasom napi szinten ott azért jobban pörögnek az infók mint itt és tényleg marhaságnak hangzik hogyha feljebb viszed jobban fut de elég sokan írták hogy bevált...meg az is hogy a prioritását lowra vették a feladat kezelőben és sokaknak az is segített. Elég wtf tudom de volt ilyen.

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#1514) cyberkind válasza Over567 (#1513) üzenetére


cyberkind
félisten

Ki hitte volna. :Y :Y

Egyébként az se zavarjon senkit, hogy a mikrofon letiltásával indul a játék, de tudom, ez is világi nagy hülyeség és kamu.

Paranormal Cocktivity

(#1515) #48967168


#48967168
törölt tag

De sokáig irkáltam... :)

(#1516) sagem válasza #48967168 (#1511) üzenetére


sagem
addikt

Ne haragudj, de neked azért az átlagnál nagyobb elvárásaid vannak viszont általánosítasz:)
Egyrészt az SLI rendszereket sajnos köztudottan nem igazán támogatják a játékok PC-n. Erre kismillió teszt, kimutatás van.

Másrészt Te 60 FPS élményt szeretnél 4K-ban, amire nyilván SLI kéne, de ez a fentiek miatt kiesik.Aztán mivel ez nem jön össze, azt mondod a PC-s portok leszerepeltek, mert ezt nem tudják, bezzeg a fullhd konzolos verzió milyen jól fut 30 fpsen :D

Nyilván a PC-d erős/sokba kerül, elvárható lenne, de egy fullhd-n játszogató játékos egy db 1080-al felvértezve már sokkal jobb tapasztalatokról számol be ugyanezekről a játékokról..:)

Ez/ezek rossz portok? kérlek futtasd a Maffia III -at ami egy multiplatform cím, biztos hasítani fog ;)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#1517) .LnB válasza Over567 (#1513) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Dobsz valami linket? A low prio-t még nem próbáltam, de hiába vettem én feljebb nekem nem segített 1070-nél. Meg jó pár embernek sem.

(#1514) cyberkind Ne örüljél előre te kis te! :D Majd megnézem igaz e amit állítotok. Bár te low prio-ról nem beszéltél.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1518) Over567 válasza cyberkind (#1514) üzenetére


Over567
aktív tag

Az már megoldódott patch javitotta most amugy ja nekem is tiltanom kellett.

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#1519) cyberkind válasza .LnB (#1517) üzenetére


cyberkind
félisten

Mert azt én se tudtam illetve én maxra tettem de azzal se változott semmi, erről meg beszéltem de túl nagy csodának hangzott, de én megmondtam már mikor.

Volt olyan is, hogy a proci terhelést is meglehetett oldani, igaz minden indításnál kellett így azt én kihagytam.

Amúgy ne próbáld ki, mert csak én hiszem el. ;)

(#1518) Over567
Na az jó, mondjuk én mindennél kikapcsoltam a mikrofont. :D

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#1520) Over567 válasza .LnB (#1517) üzenetére


Over567
aktív tag

Ha haza érek megpróbálok keresni egy olyan posztot. Elég sokszor ajánlották azoknak akiknek bajos volt a játék. A 0.magos kikapcsolós témával meg a pagefile növelésével együtt. :D

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#1521) .LnB válasza #48967168 (#1511) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Előre mondta mindenki, hogy nem kell 1080 SLI mert a gyártók lassan el fogják felejteni a két(vagy több) VGA-s rendszereket. De egyébként igazad van. MS nél az UWP és a DX12 a probléma. Máshol meg a szar portolás. Érdekes módon DX11-ben már egy 1070 is frankón elég FHD/60fps-hez. Én is nagy PC-s vagyok, de nem vak. Itt valami qrvára nincs rendben. Megvettem a 1070-et és kicsit átcseszve érzem magam a palánkon az új játékokban. Deus Ex MD szintén nekem is csalódás.

De a FH3 negatívumai kicsit túlzások. Simán játszható, és nincs akkora baj pc-n szerintem.

(#1519) cyberkind Elhiszem én is baszod, de csak nálad működik. Ez a baj ;)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1522) cyberkind válasza .LnB (#1521) üzenetére


cyberkind
félisten

Reddit szerint mégse, nálam szinte minden működik amit ott írtak, a prioritást majd kipróbálom és kiderül, bár nem tudom mi javulna mert gondolom az nem, hogy mindenhol még a városban is csont 60fps legyen, mondjuk nem vészes így se (mert nem nagy fps-eket droppol).

Meg amúgy nem viccből írtam ezeket le de látom ennyit azaz szart se ér az ha segíteni akar az ember, nincs ezzel baj, majd legközelebb megtartom magamnak minden játéknál, nem nagy kunszt rájönni.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#1523) .LnB válasza cyberkind (#1522) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Most már nekem se droppol (jó tegnap volt EGY nagy, az fájt), és városon kívül fixen megvan a 60fps, minden ultrán kivéve a MSAA "csak" 4x-en.

Egyébként én NPéter féle ajánlás szerint ezzel a bat-filelal indítom a játékot:

"Itt a kis indító script:
start launch-forzahorizon3-releasefinal:
wmic process where name="forza_x64_release_final.exe" CALL setpriority "idle""

De még mindig nem hiszem el. :) Majd ha sokan írják reddit-ten akkor talán. :U

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1524) Over567 válasza .LnB (#1523) üzenetére


Over567
aktív tag

Most hirtelen találtam egy ilyet de ha googlizom is elég sokat kidob találatnak.

[ Szerkesztve ]

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#1525) keIdor válasza sagem (#1516) üzenetére


keIdor
titán

A Mafia III-al az a baj, hogy az PS4-en meg XO-n is rossz, már az alapokkal baj van sajnos.
Annak a játéknak fix 60fps-el kéne mennie a két aktuális gépen is, ilyen kinézet mellett.

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1526) .LnB válasza Over567 (#1524) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ezzel a high/ultra + dynamic beállítással már próbáltam ezt írtam is korábban. Úgy jobb volt, low prio nélkül is. De nekem az Ultra lenne a cél. De azért majd megnézem ezt a lowprio-t.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1527) Over567 válasza .LnB (#1526) üzenetére


Over567
aktív tag

Van akinél segít van akinél semmit se változtat. De ha van egy esetleges megoldás érdemes kipróbálni. De semmi sem 100%. Nekem dynamic ultrán van hozzá se merek nyúlni mert most jól fut. :D

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#1528) mcwolf79


mcwolf79
veterán

[Forza 3 gameplay]

Na eddig tartott feltölteni. Szóval mint látható az én erőműnek nem nevezhető gépemen is megvan NAGYRÉSZT a 60 fps. Az az 1-2 beröccenés betudható a rögzítés erőforrásigényének. Ja, és ez a röcögős kép valszeg a rögzítésből adódik, játék közben vajsimán ment.
Aki ezután is csak hajtja a magáét tegye csak, én ezzel kiszálltam az efféle diskurzusból.

(most a vezetést ne vegyétek figyelembe, nem az volt a cél, hogy perfektül rójam az utakat)

[ Szerkesztve ]

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#1529) Corpuscle válasza Csapoati (#1508) üzenetére


Corpuscle
őstag

De ha nem sajnálsz ~5M CR-t érte, azonnal unlock. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1530) cyberkind válasza mcwolf79 (#1528) üzenetére


cyberkind
félisten

Nem szóltam, minden ott van! :D

(#1531) .LnB
Videó elején mutatja a beállításokat.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#1531) .LnB válasza mcwolf79 (#1528) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

full ultra? Vagy milyen beállítások mellett? Nekem is ilyen egyébként nagyrészt.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1532) mcwolf79 válasza .LnB (#1531) üzenetére


mcwolf79
veterán

Nem, jobbára high/medium beállítás. Az elején belépek a setup-ba, ott látszik mi mire van állítva.
Egyébként még tapasztalatom szerint 1-2 beállítás elbírna magasabb fokozatot is szerintem. Csak még mostanában nem volt kedvem kísérletezgetni.

Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

(#1533) .LnB válasza mcwolf79 (#1532) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Értem, bocs, kicsit belepörgettem azért nem láttam.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1534) cyberkind


cyberkind
félisten

Egyébként az csak nálam van jelen, hogy nem kapok már acsit?
Gyakorlatilag a Forza-ban 585G-nél megálltam a Gears 4-hez már nem is adott, utálom az Xbox appot. :D :U

Paranormal Cocktivity

(#1535) #48967168 válasza sagem (#1516) üzenetére


#48967168
törölt tag

Persze, igazad van, nyilván magasabbak az elvárásaim a PC-s verzióval szemben. De hát miért ne lenne ha már elméletileg jóval nagyobb teljesítmény áll rendelkezésre? :)

Az SLI meg nem ördögtől való, érdekes módon a Dirt, az Assetto, a Witcher3 is tudja kezelni gond nélkül, szóval csak akarat kérdése... A Deus Ex, az Apex meg a single-cardosoknak is bőven okoz fejfájást...

A fő problémám a PC-vel a folyamatos bazirgáláson kívül ( no offens) hogy nem áll arányban a belefektetett energia és anyagi forrás a kapott minőséggel. Nehezen megfogható dolgok ezek, de a 2x annyiba kerülő PC nem ad 2x akkora élményt/minőséget.

De nem akarom itt szítani a flame-et, elfogadom mindkét (három) platform létjogosultságát, de "justus morgolandis"-t fenntartom a PC-s portok tekintetében! ;)

(#1536) .LnB válasza #48967168 (#1535) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Igen, az SLI-t pont az új DX12 eljövetelével tervezik kinyírni. Voltak erről említések már.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1537) oriic válasza cyberkind (#1534) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Teljesitettel egyaltalan acsi kovetelmenyt azita hogy utolsot megkaptad!:D

Live-Die-Respawn

(#1538) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Most költöttem:

"Ha nincs acsi, gamer pöcse kicsi"

Nem vagyok egy költő na. Íme a bizonyíték. :D

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1539) Erdei88 válasza .LnB (#1538) üzenetére


Erdei88
veterán

Legalább nem rímel :DDD

(#1540) cyberkind válasza oriic (#1537) üzenetére


cyberkind
félisten

Nem is egyet, nálam befagyott az egész, itt a Forza-ban már megvan az összes Bucket List a Street Race és sorolhatnám de az acsit nem adta meg, ami nem zavarna ha nem a Forza Hub nem pontozná ezt is mert már rég feljebb léptem volna.

[ Szerkesztve ]

Paranormal Cocktivity

(#1541) .LnB válasza Erdei88 (#1539) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Ügyeltem rá. Így sokkal profibbnak hat. :D Ja nem.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#1542) keIdor válasza #48967168 (#1535) üzenetére


keIdor
titán

Az SLi azért nem működik rendesen DX12 címek alatt, mert ebben az API-ban a fejlesztőknek kéne gondoskodni róla. DX11-nél megoldható driverből, ezt az nVidia csinálta is, egészen eddig volt beleszólásuk.
Nem véletlen nincs SLI GP106-tól lefele már. Szállnak ki belőle. GP102, GP104-nél is csak két GPU-ig van support. Aztán a Volta ki tudja mit hoz.
A DX12 arról szól, hogy a konzolos fejlesztés minimális munkából és pénzből hozható legyen PC-re is.
Nem a usereknek jó az új API, hanem a fejlesztőknek. Ebből mint felhasználó esetleg annyit profitálsz, hogy talán, PC-re is megírják neked rendesen, hiszen nem sok munka van már vele.
Ezt látni a Gears of War 4-en, ami tisztességes munka lett. A Forza Horizon 3 is hasonló, meg fogják csinálni még jobbra, de ennek több idő kellett/kell.

Viszont a multi GPU annyira minimális kis szelet már a kis PC szeleten belül eleve, hogy nem foglalkoznak vele. Ez tény.

Az általad felsorolt játékok meg DX11-esek, ezeknek az SLI supportja az nVidiának köszönhető.

[ Szerkesztve ]

¡GLORIA A LAS PLAGAS!

(#1543) Over567


Over567
aktív tag

Hol lehet ehhez a car meethez joinolni? Nem látok semmi ikont :D Ja biztos nincs még feloldva :/

[ Szerkesztve ]

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#1544) 1m1s válasza Over567 (#1543) üzenetére


1m1s
tag

Elvileg az airfield-en jelenik meg egy "P" betű ott tudsz.

Más: nincs módja annak hogy a játék hangerejét lejjebb vegyem?Mindent 1-esre állítottam a játékban de még így is hangos, és Windows-ban nem lehet állítani...

[ Szerkesztve ]

(#1545) lacy86


lacy86
addikt

Kapok kb. 10uj palyat, vegzek 5-el es mar adja a kovetkezo 10-et
Azt se tudom merre van a fejem 😜
Mert ugye persze nem minden palyat lehet ua. a kocsival megcsinalni 😓😂

(#1546) LordAxwell válasza lacy86 (#1545) üzenetére


LordAxwell
senior tag

Én is így vagyok vele néha :Y

Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.

(#1547) Over567 válasza lacy86 (#1545) üzenetére


Over567
aktív tag

Ja meg annyi a járgány hogy azt se tudom mit miért mikor hova mennyiszer. 🤓

Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge

(#1548) LordAxwell válasza Reaper (#1485) üzenetére


LordAxwell
senior tag

Átolvastam nagyjából a blogot, de a calculator az adott súly és % arányhoz csak a legjobb beállítást adja meg, de se nem kimondottan tapadásra se nem driftre, csak az adott autóhoz a legjobbat?

Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.

(#1549) LordAxwell


LordAxwell
senior tag

Na jó azért ez a random kivágás a játékból nem vicces, és semmi hibaüzenet, az update előtt nem volt.

Amikor megszülettél, mindenki mosolygott, csak Te sírtál! Élj úgy, hogy ha meghalsz, mindenki sírjon, csak Te mosolyogjál.

(#1550) lacy86 válasza LordAxwell (#1549) üzenetére


lacy86
addikt

Nekem olyan volt ma ( konzol ), event befejezes utan akadozott 2-3 mp-ig
Nem tudom ez mennyire lehet az update oka.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.