Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-01 20:13:33

LOGOUT.hu

Ford topik téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20707) cappa72 válasza bajnokpityu (#20706) üzenetére


cappa72
nagyúr

Bár nem találtam s-max topikot, de megkaptam az egyik kereskedőtől péntek 13-ikán az árlistát.... szóval láttam.Visszatért a trend felszereltség elnevezés a business helyett (nekem most Trend Spartan-om van ;) )
Már mondták régebben is a szalonban, hogy lesz kavarás, de nem tudják, mi.

Ilyenkor van az, hogy az ember nem tudja, örüljön, vagy sírjon a változásokon. Mindenki másképp értékeli majd ezt a változást.
Aminek örülök, az a tetősín. (sok biciklit szoktunk hordani...; igaz, a csomagtartó ajtóra szerelhető bicótartót azt bukjuk, mert csak vonóhorgos passzol az újhoz...)
Az ülések esetén azért kicsit kényeske vagyok a derekam miatt. De még az alapülés is jobb, mint a VW-ben a comfort ülés - igaz, ott az ErgoActive az rendben, +280kHUF-ért ....)

A 240LE biturbo motort még látom a rendelhető között, az nem csillagos. (Tegnap este azért megfordult a fejemben, hogy milenneha'... de aztán gyorsan elűztem eme kósza gondolatot)

Amúgy úgy döntöttünk, hogy nem anyóka választ autót, hanem én. Szóval más alapokra helyeztük a vásárlást... (neki továbbra is valami kisebb, elegánsabb használt benzines dukál majd pár év múlva - Civic, Focus, Leon, vagy ilyesmi -, ha ugyanúgy tudunk spórolni, mint eddig - tetszik neki a Focus RS :D )

[ Szerkesztve ]

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.