Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-11-09 14:16:34

LOGOUT.hu

Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51824) Pyttawrx


Pyttawrx
HARDVERAPRÓD

(rögzített hsz)

Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.

Mindenkinek további jó fórumozást!

Hozzászólások

(#32246) Danecay


Danecay
őstag

Sziasztok!

2 SSD-vel kapcsolatos kérdésem lenne. Adott egy Intel és egy Kingson meghajtó ahol a gyári specifikáció szerint a Kingston picivel gyorsabb mint az Intel viszont a lenti képen látható eredmények alapján a Kingston majd fele annyi pontot hoz. Mi okozhatja ezt ráadásul úgy, hogy az Intel van már vagy 4 éves a Kingston pedig vadi új?
Továbbá a Kingston esetében mit jelent a "storachi - OK" alatti piros "31K - BAD" üzenet és mi okozhatja? A tároló egyébként teljesen üres frissen formatált.
Utolsó kérdésem pedig az, hogy mennyire vehető készpénznek az Intel esetében az SSDOK által jelzett Media WearOut Indicator státusza? Ez alapján bármelyik pillanatban megadhatja magát? Kell ettől tartani?

A válaszokat előre is köszönöm!

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  SSD kibeszélő (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.