- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
-
PuMbA
titán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
De4d
őstag
-
PuMbA
titán
-
Mik76
senior tag
-
Ispy
nagyúr
-
KISDUCK
addikt
-
PuMbA
titán
-
törölt tag
Hádde mondom hogy scope volt! Flat vászonra vetítettek scope képet. A feliratos lett volna flat de a felső három soros VIP-nek szinkronos vetítést hirdettek úgyhogy törölték a feliratosat és átírták szinkronosra. Mert butákok. Meg ezt az új zenés filmet tették inkább a gigászi kettes terembe amire kutya nem fog beülni az Avatar helyett.
A térhatás átjött csak nem volt elég éles. De az én szememmel volt baj szerintem meg a dioptriás szemüvegemmel, ez még nem teljes korrekció csak olyan 75%-os. Mondjuk a valóságot meg a 2D-s filmeket élesen szoktam látni vele. Meg mondom van ez a kromatikus aberráció szerű aura ebben a moziban amit látok.
-
törölt tag
Scope volt egyértelműen. Itt amúgy nem lett volna oldalt csík mert 1.85-ös a vászon. Nem értem minek két verzió, de méginkább hogy miért nem passzintják a vászon típusához. Gondolom a kavarás miatt volt így. Jól beszoptam ezzel a filmmel... Legközelebb akkor megyek 3D-re ha új szemüvegem lesz.
-
PuMbA
titán
-
devil-k
nagyúr
-
törölt tag
Akkoriban még a Real 3D szemcsit is vissza kellett adni. Dolby azt hiszem a Corvinban volt annak idején, de szerintem nem voltam olyanon (sose kerestem kifejezetten a 3D-t, csak a Beowulfnál őrültünk meg pár haverral hogy látni kell, meg mikor megjelent az IMAX akkor elmentünk azokra a szörnyű dokukra a megnyitó napján).
Ha jól tudom két fajta technológia van most moziban, az egyik függőlegesen a másik vízszintesen izéli a képet, és valamelyik nagyon érzékeny a fej pozíciójára (szétesik a kép ha nagyon elfordítod a fejed). Na az IMAX teremben pont ilyen van sajna...
-
eeXaa
addikt
-
devil-k
nagyúr
-
törölt tag
-
Bad Pritt
félisten
-
Vikthor
nagyúr
-
Vikthor
nagyúr
-
eeXaa
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
KISDUCK
addikt
-
törölt tag
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
Yodamest
veterán
"Én az egész pontozásnak nem látom értelmét"
Hát így ilyen formában nincs is értelme, ezt már én is sokszor sokhelyen leírtam. Viszont valamilyen mértékű pontozás azért szükséges, hogy magát az igényességét a filmnek fel tudjuk mérni. A pontozás nem arra való, hogy megmondja neked mennyire fog tetszeni a film, hanem arra, hogy egy alapvető képet adjon arról, hogy a beletett munka egyébként milyen mértékű. Az 5 pontos skálát én jobban kedvelem, ott be lehet lőni elég jól az értékeket, szerintem annál részletesebb már felesleges, mert egy ponton már közbeszól úgyis a személyes vélemény.
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
KISDUCK
addikt
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
-
eeXaa
addikt
-
törölt tag
"A Disney-nél azért kicsit komolyabb szakemberek dolgoznak, akik értenek ahhoz, hogy mit is kell csinálni. Nem véletlenül van náluk már a Pixar, Lucasfilm, Marvel, 20th Fox."
A kettőnek nem sok köze van egymáshoz szvsz, nagy tőkével rendelkezik a Disney, amit felvásárlásra költ. Így nem kell saját, új IP-ket létrehoznia, hanem a megvett anyagból tudnak alacsonyabb kockázattal tartalmat gyártani.
A Warnernél meg komoly gondok vannak ezzel az össze-vissza felvásárlással meg eladással amit az AT&T meg a Discovery művel körülöttük. A szakemberekkel nem hiszem hogy gond lenne, inkább a folyamatosan cserélődő megmondóember vízfejek lehetnek sok probléma forrásai.
-
törölt tag
A Disney és a Warner közt annyi a különbség, hogy a Disney azt hiszem 25 dollárért adta ezeknek a premier filmeknek darabját, a Warner meg az alap HBO max csomagban elérhetővé tette. Szóval a Miki Egeres cégnek azért jól tejelt ez a megoldás.
Amúgy fordított helyzetben biztos az egész internet a Warner halálát kívánta volna és egekig magasztalta volna a Disney-t. Így meg furcsamód egy rossz hangot nem lehetett olvasni.
A Marvel filmekkel gyakorlatilag kondícionálták az embereket és feltétlen rajongást építettek ki a márka iránt. Hacsak nem kezdenek nyíltan rasszista megnyilvánulásokat kiírni a filmjeikben, már bármit csinálnak, nem lesz rossz visszhangja.
-
eeXaa
addikt
-
De4d
őstag
Már elég rég megakarom nézni amúgy is ahogy írtam Guy R. filmeket szeretem, emellett pont az ilyen rendőrös akciós krimiket a leginkább, pl Gengszerzsaruk, az utca királyai, zsaruk becsülete, éjszakai urai, tolvajok városa, csak hogy a legjobbakat emeljem ki, és most megint lenne egy "ilyesmi" ami nem csak kaszabolás J. Stathammel, nem elérhető sehol....
-
De4d
őstag
Nincs valami videótár ahol egy kölcsönzési áron meglehet nézni vagy ilyesmi?
Amúgy aki látta annak mi a véleménye, gondolom szakít azért a tipikus Guy R. filmektől
De eddig kb minden filmje bejött nekem régi blöff ravasz az agy, spíler még az úriemberek is nagyon, amiben azért már jóval kevesebb beszólás "poénkodás" volt. -
Pro Koryak
addikt
De, majd akkor kivetíti, ha "akkora szobád lesz otthon, hogy befér egy mozitermi vászon + annyi szék és férőhely"

Éppen emiatt jobb otthon a vetített kép, mert nem kell fényágyú hozzá, van fekete és így sokkal jobb a kontraszt, mint moziban.

+ Nem kell a "sok paraszthoz" alkalmazkodni, eltűrni a f.szságukat.
-
Dorian
félisten
-
Dorian
félisten
De, csak hasonlítsuk! Nem a képméretet kell hasonlítani hanem a látószöget, hiszen otthon a 3m-es kép előtt sokkal közelebb ülök, mint egy moziban a nagyobb előtt.
A képminőség meg képminőség. Moziban távolról, nagy méretben kell produkálni, ez van.
A projektorom meg Nikon optikás, szintén több milliós (Sim2 c3x), szted itthon nem lehet ilyen?
Neked otthon van valami problémád a térhanggal? Az a te problémád. Nekem a 30 m2-es, akusztikailag kezelt szobában nincs. Fejlett bemérő rendszert és minőségi hangfalakat (Monitor Audio Gold) használok, lehet azért. -
Pro Koryak
addikt
"Ezen jót nevettem ... "
Ez csak a te szegénységi bizonyítványod.
Majd ha akkora szobád lesz otthon, hogy befér egy mozitermi vászon + annyi szék és férőhely, átviszem és megnézzük.
Arányaiban az itthoni vetített kép/nézési táv és a moziban vetített kép mérete/nézési táv kb. megegyezik. Sőt.
"Christie Cinema projektort leszaroztok"
Itt is Chrisite Vive rendszer van és elég tré a képe. A fekete az kb IPS panel szintű, még a kis teremben is. Azért majd nézz utána mit tud egy felső kat. Sim2 projektor meg hol kezdődik az ára, mielőtt leszaroznád az otthoni vetítést.
Majd a Sony vagy a Samsung féle cinema led fal ütős lesz moziban, annak valószínű komoly képe van. -
Dorian
félisten
-
Miklós315
senior tag
-
sherlock82
senior tag
-
AD4MINATOR
nagyúr
"Ezt se nagyon kell megnézni, ahogy az új Mátrix filmet se"
Szerintem meg mindenki megnézi majd a matrix4et, mégha érezzük is belül hogy szar lesz

..talán a kicsik / marvel-generáció már nem fogják, mert neo és a gagyi cgi nem fogja meg őket
"Nem tudom mi van, de mintha picit megindult volna a filmipar a lejtőn minőségileg. Ömlik ez a sok alacsony költségvetésű streames szar, hogy legyen tartalom és tojnak a minőségre."
Ami pedig ezt illeti, én meg azt tapasztalom, hogy ugyanannyi szar film jön "netflixes" részről, mint "rendes" filmiparból ami nem a streaming szégyene...
sőt vannak igazán kellemes meglepetések netflixes oldalon -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Methox91
tag
-
proci985
MODERÁTOR
ahogy nezem erre kb 10 euro es nem neztem jobban korbe, hogy van e olcsobb.
helyzet ismeros, a filmgyujtemenyem alapja anno Magyarorszagon lett osszerakva es vannak benne olyan kulonlegessegek, mint a Fight Club digipack ami egy idoben aranyaron ment a masodlagos piacon. egyebkent pl a Bosszu triologia es a GitS digibol is az egyik itt all a polcomon
.aztan egy ido utan feladtam, Liza es a Rokatunderbol konkretan spanyol kiadasom van, Taxidermiabol UK, egyik baratomnak a Satantangobol pedig Criteriont vettem
. -
Vikthor
nagyúr
-
proci985
MODERÁTOR
-
eeXaa
addikt
-
Vikthor
nagyúr
Ja az engem is érdekelne és közzétehetnéd akár a filmgyűjtés topikban is, biztos vagyok benne, hogy sokakat érinthet a dolog.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
paatrick
őstag
Ez a rész a legjobb a szériában. Harc szempontból nekem a Kong vs Godzilla csalódás volt.
Itt kellett volna elsütni valami nanofém bullshitet és egy olyan látványt lerakni hogy úgy féljél mint Ghidoránál. Vagy akár a 98-as Godzillához hasonlót megalkotni.Kong kicsit nevetséges a bunkósbottal, Mechagodzilla meg egyszerűen nem félelmetes.
Bár Ghidorás harcot is turbóztam volna:egy fejet levisz a kirobbanással, egyet lesugárokádja, és a harmadikra lép oda. -
törölt tag
-
myckey
veterán
Nem csak neked, másnak is bejön ez a vonal... többek között nekem is jobban fekszik a Snyder megvalósítás, mindhárom filmnek az atmoszféráját kedvelem leginkább, ami a Snyder Cut során is kiütközik, bár a BvS még mindig nem az igazi, de csak mert nem tudom hova tenni a történéseket, meg a miérteket, a rendezőit még megnézem ismételten...
majd -valószínűleg- mindhárom Snyder filmet egyben a DC kapcsán, hátha úgy még jobb lesz az élmény/összkép.
Affleckkel kapcsolatban vegyesek az érzéseim, valamiért még mindig nem tudtam úgy elfogadni, mint Nolan filmjeiben Bale-t...de valószínűleg azért, mert azok összességében nagyobb hatást gyakoroltak rám, mint mű. Illetve talán az sem mindegy, hogy ott a karakterre volt kihegyezve a dolog, egy nagy kerek egészet kaptunk belőle, itt meg azért koránt sincs így, sőt....
Egyébként az önálló filmekből, nekem Joker jött be nagyon, azt nagyon eltalálták sztm,de a Snyder Cutban szereplő pillanatok is fekszenek nekem a karaktert illetően, egy ilyet is el tudnék képzelni, ezekkel a szereplőkkel. Úz "új" -sokadik- Batman kapcsán, egyelőre bizakodó vagyok, már csak a Joker miatt is, lehet hogy teljesen más hangulatú lesz, de még jól is végződhet. A Suicide Squad-ot nagyon vártam anno, aztán amennyire rá voltam feszülve, annyira nem nyerte el a tetszésemet. -
dokee78
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
törölt tag
-
törölt tag
Ezek baromi rossz számok egy Supermantől, meg pláne egy WW-Superman-Batman triótól. Nyereségesek azért, de illett volna jobban megközelíteniük az egymilliárd dollárt. A BvS-sel egyértelműen milliárd felett terveztek.
Ráadásul sem a nézői, sem a kritikai visszajelzések nem voltak kiemelkedőek. Sőt, a BvS-t nagyon lehúzták. Sajnos a Warner itt már beleszólt a film hosszába, a rendezői változatra azért egy 6-7 pontot dobáltak a kritikusok akiket olvastam.
Szóval ezek után nem volt csoda hogy nem engedték a JL trilógiát és viccesebbre, könnyedebbre akarták formálni az univerzumot.
Nem lenne amúgy rossz irány, ha az igazán komoly mélységet elengednék és nagyköltségvetésű, fanservice trash mozikat gyártanának a DC történetekből. De akkor olyan akcióval hogy ketté álljon az ember füle a moziban.
-
Bad Pritt
félisten
-
gbors
nagyúr
-
Mik76
senior tag
-
madgie
titán
-
shotika
őstag
Jó kis részletes cikk, tudott újat mondani a témában, de a magam részéről nem lettem meggyőzve, hogy ennyivel jobb lenne a mozi - legalábbis számomra. Az átlag otthoni filmezéshez berendezett szobához képest természetesen ég és föld a különbség, főleg hangtechnikában, a mozi javára.
A mozis vászon mérete viszont nem jelent automatikusan nagyobb élményt, mint egy otthoni kijelző, és erre a cikk is csak érintőlegesen tér ki, mert maga a mozi egy közösségi élmény. Azért ekkora a kijelző, mert ekkora embermennyiségnél, ami befér egy átlag moziba, oda kell a nagy vászon. Viszont a vetített kép minősége - az oké, hogy magasabb a felbontása - általánosan rosszabb, mint egy jól megválasztott és /vagy jól bekalibrált kijelzőé. És természetesen ezeket mindenki a saját kényére kedvére állítgathatja."Ajánlott azoknak is, akik el vannak ájulva attól, hogy milyen frankó rendszerük van otthon, ami oda vissza-veri az összes mozit." - A cikk kitér arra is, hogy otthon is meg lehet csinálni az igazán frankó házimoziélményt, csak sok száz ezer forintba kerül. De ez mindig is így volt és így is lesz.
Én szerintem az igazán jó minőség mindig is elérhető lesz otthon. Persze a jövő a streamingben van, és ezek minősége még mindig szélsőséges - de mindenképpen jobb, mint pár éve. Az átlag embernek, aki elhiszi, hogy 120-200 ezer ft-ért jó kijelzőt (tévét) kap, és még a hangrendszert is sajnálja mellé, annak már most tökéletes egy netflix minőség.
Viszont, aki a minőségre hajt, az ígyis-úgyis meg fogja majd oldani, mert ugyanúgy, ahogy létezik tömegigény, ugyanúgy van az átlagnál jobb kép és hangminőségre is igény - maximum az alá rakott technológia változik. -
Pro Koryak
addikt
-
eeXaa
addikt
-
BabMester
senior tag
Jó ez csak végig IMAX képpel meg CinemaPink hanggal van példálózva ami Magyarországon 10 millió emberből 8 milliónak nem elérhető... cserébe nézhetjük a 10+ éves rendszereket, mert azóta hozzá sem nyúltak a mozihoz, legfeljebb 1-2 teremben hajlandóak voltak a szakadt-törött székeket lecserélni meg Győr-Debrecen kapott 4D-t... nálunk konkrétan 2019 március óta van a nagyterem vásznán egy kb 30 centis pecsét és sz*rnak rá, hogy mást ne mondjak...
lezso írta már, hogy nem elsősorban a mozival van baj, hanem a magyarországi mozik minőségével.
-
Dorian
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
WayneGace
őstag
-
emiki6
veterán
-
eeXaa
addikt
-
WayneGace
őstag
-
eeXaa
addikt
..minél nagyobb a költségvetés, annál nagyobb a kockázat.... több ember döntése, teljesítménye, semleges végeredmény....
Végülis felöllem csinálhatnak drága filmeket, nem az én pénzem kockáztatják, csupán arra céloztam, hogy azok hisztiznek a hbo modell miatt akik egy fillért sem fektettek az adott filmekbe, sőt még fizetést is kaptak... kétlem, hogy a rendezők, szereplők részesedést kapnának a mozibevételből, nem az a világ van már, főleg nem a dizninél.. -
OPiiPO
veterán
-
pohár
félisten
-
LOTR
addikt
szerintem a mozis (illetve mozibevételes) bukással kevered a veszteséges film fogalmát (ilyen szempontból az most lényegtelen, hogy egy adott mozifilm teljes költségét az előállítás+marketingre költött összegek adják)
a legtöbb bevételi toplista is a mozist veszi alapul, mert jól mérhető, hiszen néhány hónap elteltével lekerül a filmszínházak kínálatából a film, így jól lehet összegezni, hogy addig mennyit termelt, de utána jön az igazi passzív pénz, a tv-s, a lemezes és most már a vod-os (és persze a merchandising) jogdíjak, ezt viszont hogy méred? egy év alatt mennyit hozott? 10 év alatt?
habár ilyen irányú kimutatásokat nem láttam, de továbbra is tartom, hogy veszteséges mozifilm nincs, csupán az a kérdés, hogy mennyi idő alatt termeli vissza a költségeit
-
bagyulajuve
addikt
-
Zeki
nagyúr
-
LOTR
addikt
azzal kezdem, hogy nem vagyok a témában járatos
olyan, hogy veszteséges film (kevesebb bevételt termel, mint amennyibe került), nem nagyon létezik, a jogdíjakból a későbbiekben úgyis pluszos lesz mind, a gyártóknak az az érdekük/céljuk, hogy mielőbb jöjjön vissza a ráköltött pénz, ez pedig a mozibevételekből tudott megtérülni, legalábbis eddig,, hiszen a vod sokkal gyorsabban sokkal több emberhez képes eljutni, mint a mozizás lehetősége
így szerintem nem kérdés, hogy csak idő kérdése és a vod a bevételek tekintetében ugyan úgy le fogja hagyni a mozit, mint ahogy anno a videojátékipar is tette ezt a filmiparral
-
emiki6
veterán
-
mephi666
nagyúr
-
emiki6
veterán
Ki kell alakuljon ennek is a kulturája. Torrentezni macera. Lehet NASt építeni, filmeket betárazni és onnan streamelni, de minek, ha havi x összeget kiperkálsz és cserébe nem kell se fizikai, se virtuális filmtár? Akinek telik rá, az ki fogja fizetni, akinek nem, az eddig is csak 1-2 filmet nézett meg a moziban vagy megvárta, míg elérhető lesz az adott film.
Én sosem azért mente moziba, mert azonnal meg akartam nézni, hanem azért, mert érdekelt annyira a film, hogy moziban akarjam nézni. A büféből mondjuk sose vettem semmit + diákigazolvány + kapcsolatkártya
-
Cs1csó
titán
Semmiképpen nem lesznek olyan bevételi adatok, ez ahogy utaltam már rá, törvényszerű, hiszen nincs mozi.
Én nagy torrentmágus vagyok de barátokkal azért szoktunk elmenni filmekre pl. az új Star Wars-okra vagy hasonló kaliberű filmekre.
Persze ilyenkor közel kimaxoljuk tehát popcorn, kóla, csámcsogás, szürcsölés LEVEL 100
(Amúgy szürcsölni nem szoktam, csámcsogni sem, max a kezem motozása a dobozban hallható) -
AD4MINATOR
nagyúr
-
Cs1csó
titán
Ez törvényszerű, mivel jelenleg NINCS mozi. Az igazi próba az lenne, ha már LENNE mozi korlátozásoktól mentesen és egy időben menne egy film a moziban és pl. az HBO-n.
Valószínűleg így is lenne visszaesés, a kérdés mennyi és a másik platformra való előfizetők száma nőne e, lehet többen fizetnének be az HBO-ra vagy egyéb stream-re ha hetente lenne "premier"
Az is egy érdekes dolog, hogy pl. egy Marvel, Halálos iramban stb. filmet moziban az igazi, hatalmas vásznon több ember társaságában stb.
Egy művészfilmet, drámát bőven elég tévén de az ilyen filmekre nem is ülnek be annyian a moziba mint a blockbuster-ekre.Ameddig nem próbáljuk ki addig nem tudjuk meg, bár volt már olyan, hogy egy film a moziprmierrel egy időben került ki a netre tökéletes minőségben és így is volt mozibevétel bőven.
-
spiky03
veterán
-
Cs1csó
titán
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
FollowTheORI
nagyúr
-
FollowTheORI
nagyúr
Igen, de itt most nem erről van szó... ez töredék bevétel a mozishoz képest.
Itt most a premier mozis pénzt (dollár százmillók/milliárdok globálisan) kell előteremteni máshogy... nem az "utóélet" által generáltat.
Nézd meg a heti számokat idén meg az előző években... ez brutális differencia:
[link](és ez csak USA!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Filmvilág
- (kiemelt téma)
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- !AKCIÓ+GARI! GAMER PC Intel Core i5-14400F/ASUS TUF Gaming B760M/RTX 4070 12GB/32 GB DDR5 5200 MHz
- Asus ROG ALLY X + tartozékok
- G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5-6000 CL30 32GB (2 16GB) Fekete
- Üzletből, Macbook Pro Retina 16" 2021,M1 Pro 10mag 32GB RAM/1TB SSD/Metal 16magGPU/Liquid Retina XDR
- Eufy Security 2C Kit
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ja, akkor 23.