Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
A galaxis őrzői - Ünnepi különkiadás
" I'm Batman "

Nekem ez tetszett, főleg így, hogy azt a bizonyos spoilert is elkerültem a napokban.

-
paatrick
őstag
válasz
gbors
üzenetére
Ráadásul az egész képvilágot belengi a Republic - Kék és (bordós)narancssárga lehető legganébb árnyalatai mintha több szín nem is létezne a világon. Bár tudom sokan ebben nem hisznek, nekem baromi feltűnő volt

-
radi8tor
MODERÁTOR
Ez állati poén volt: A galaxis őrzői - ünnepi különkiadás
James Gunn odatette magát.
-
Mortal engines / Ragadozó városok (2018)
Yvorl redves farkára, mi a búbánatos atyaúristen volt ez?
Egy kezemen meg tudnám számolni, hány jobban kinéző filmet láttam, ever - viszont ha a látványt kiveszem belőle, akkor egy orbitális nagy katyvasz marad, amiben a filmekhez általában kapcsolódó értékek csak nyomokban fordulnak elő. Jó, OK, elfogadom, elszámolták magukat, mert amit a vászonra akartak vinni, ahhoz kellett volna 3.5-4 óra, és ez két órába belevágva kiszámíthatóan a földbe áll - de még ez sem menti a számos értelmetlen, belső koherenciától teljesen mentes jelenetet, a mindenféle struktúrát nélkülöző sztorit, és az összevissza viselkedő karaktereket. A zene végső soron nem volt rossz - kissé (nagyon) túltolták a szimfonikus drámát, de ez még elfér, ill. a színészek is láthatóan igyekeztek valami értelmeset a vászonra vinni, bár a forgatókönyv írói és a dramaturg mindent megtettek, hogy ez ne sikerüljön. Ez az egész az a kategória, amit egyetemen némi jóindulattal egy kegyelemkettessel átengednek ("jövőre ne lássuk itt magát, kolléga").
És akkor van a látvány, ami a koncepciótól elkezdve a részletes vizuális designon keresztül a képre kerülő megvalósításig pazar. A nyitójelenet rögtön megvett kilóra, és úgy általában a film közben is azt vártam, hogy a hülye kétlábúak mikor húznak a fenébe az útból, hogy inkább azt lássuk, mit művel a város a háttérben. Általában feltűnően jó látványért meg szoktam ajánlani +1 pontot, ez akkor +2. Szóval 4/10. Jóindulattal.#értékelés
-
.LnB
titán
Az mi a jó ég, hogy fent van a tékában ez a Home Sweet Home Alone film. Szinkronosan DNSNP release.
Gondoltam, akkor belenézek mert van Disney+-om. Erre ott nem találom!? Ezt hogy?
-
PuMbA
titán
Azért az durva, hogy az Etele-ben az Avatar 8000Ft-os prémium termes vetítés már szinte tele van, de a sima 3D előadások egyáltalán nem.
-
Grave_444
nagyúr
-
perempe
veterán
[link] Ez a téma szerepelt már vásznon?
-
Black Adam
Szerintem ez a film azért jöhetett létre, hogy a Rock ápolhassa az egoját. K.rva idegesítő és felesleges volt a nő és a gyereke is. Pierce Brosnan és Quintessa Swindell kihozták amit lehetett a karakterükből, többiek meh. -
Sziasztok!
Volt már közületek valaki a Mammut VIP termében, ha igen, milyen élmény volt, vászon, kép és hanghatások rendben vannak? Én még sosem voltam és most elviszem a családomat december 14-én az Avatar 2-re, csak kíváncsi vagyok fogok e csalódni vagy nem lesz annyira rossz...
Azt tudom, hogy nem IMAX termek azok, de gondolom nem is az alja.Üdv,
Vikthor -
mephi666
nagyúr
itt még nem repkedett
ez volt az elején az a pont, hogy "akkor innentől nem próbálok a dolgok mögé gondolni" 
picit amúgy kezd csömöröm lenni: filmek 99%-ánál úgy érzem, hogy "ezt már láttam" ...senki nem mer elszakadni a megszokott sablonoktól és megállás nélkül ugyanazok a körök mennek... aztán örülök, ha belefutok 1-1 olyan gyöngyszembe, mint a smile, painted bird, vagy utólag visszagondolva az X/Pearl...

-
Frod
addikt
válasz
mephi666
üzenetére
Igen, valóban megkérdőjelezhető döntés, értelek is, de ezeket el kell engedni, ha az ember filmezni akar, pláne blockbusterek esetében. Plusz a klasszikus példánál maradva: egy repkedő, villámokat szóró tag az teljesen oké, de az, hogy
az már kiakasztja a mérőt?angolul beszél 
Persze van, amikor az ember nem tud bizonyos dolgok felett elmenni, és akkor az rombolja az élményt. -
PuMbA
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igazi jómunkásember
A brit stúdiós sztori nagyon jó, hogy azt hitték a forgatási helyszínen, hogy viccet csinál a stábból, mert ő pakolgatja például a fényeket. Miközben ő így szokta, hogy sok mindent csinál és amúgy is sokkal lassabbak voltak nála...
Na meg, hogy 10 millából megépítik a Titanic-ot....de aztán mégsem csinált egy Nolan-t. Pedig ő tuti ezt csinálta volna
Az ilyen GQ interjúk egyébként egyen háttér előtt szoktak készülni, de Cameron ezt is elérte, hogy ők menjenek ki hozzá. "Erős" ember az biztos, nem alkuszik.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Teth-Adam
Jó volt, jöhet a folytatás.
-
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
...erre lehetne bármilyen logót tenni, akkor is szar maradna

legnagyobb wtf már az elején megvolt nekem: Rock felébredt 5000 év alvásból, rácsodálkozott egy tükörre, ami régen nem volt, majd folyékonyan beszélt angolul a gyerekkel
...még ha az adott ország nyelvén beszéltek volna, de az is 5000év alatt mit változhat? mi is nehezen értenénk szót 1000évvel ezelőtti magyarokkal, amikor ők még "isa por es homou vogymuk" stílusban nyomnák 
-
perempe
veterán
meddig kell várni a Black Adam kritikákra?
-
Bad Pritt
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
AD4MINATOR
nagyúr
892
Breaking (2022)
John Boyega bankrablós idegösszeomlós próbálkozása, elég gagyi lett sajna, a téma szomorú de nem igazán tudta átadni.
skip -
Bad Pritt
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ja most már látom, hogy jegytípus választásnál írja a CC honlap. Simple-ön vettem a jegyeket és ott nem szólt erről.
-
gyuromoj
veterán
CC-nél elindult a jegyelővétel az Avatar: A víz útja filmre.
szerk.:
IMAX terembe, hova érdemes jegyet venni? (sor és elhelyezkedés)
-
spiky03
veterán
Kölcsönözhető a Black Adam, ez jó gyorsan jött!

Melyik streamingre került föl ugyan? -
törölt tag
Grindhouse-ból szerettem volna egy HDR verziót feltenni a polcra de NINCS! Csalódott vagyok, legalább a Terrorbolygó kaphatott volna egy remastert.
-
törölt tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Black Adam volt az év szuperhősös filmje eddig lol, az is csak azért mert jól működött trashként.
-
válasz
hoffman_
üzenetére
Hát ja, Bill Groundhog Day Ghost Busting Ass Murray

Vszleg nálam meg pont az időzítés miatt ütött ennyire.Ha már Jarmusch, van kedve valakinek a French Watert megfejteni? Mer'hogy gyönyörű szép, meg isteni a hangulata, meg
, az OK, de van mögötte több is?Saint Laurent brand üzeneteket közvetít -
Bad Pritt
félisten
válasz
PuMbA
üzenetére
Roger Ebert mondta talán az Avatar után, hogy kukába lehet dobni minden metrikát, ha Cameron filmről van szó, mert teljesen más bevételi pályán mozgott a T2, True Lies, Titanic és Avatar is, mint az átlag blockbusterek, egyiknél sem tudták kiszámítani, mikor érdemes levenni a műsorról, hol lesz a vége a sztorinak.
-
PuMbA
titán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igen, mindig nehéz megítélni a Cameron filmek teljesítményét, mert ritkán csinál filmet, míg a Marvel futószalagban dolgozik. A Marvel filmekből semmit se lehet levonni, teljesen más kategória a kettő. Avatar esetén nincs kényszer, nincs semmiféle kötött dátum (6-szor minimum eltolták a megjelenést), míg a Marvel orrba-szájba tolja ki a sorozatokat, filmeket meghatározott időben.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Kedvenc érvelésem.

Terminator 2-nél más idők voltak, aztán '91 legtöbbet hozó filmje lett, Titanicnál megint más idők voltak a 90-es évek második felében és a világ legsikeresebb filmje volt egészen az Avatarig, amikor megint más idők jöttek. A többi történelem. Mindig más idők, más trendek vannak, amiknek a Cameron filmek nem mindig felelnek meg, aztán mégis mindig kasszát robbantott a csávó az elmúlt négy évtizedben, csak a mértékét nem sikerült soha megbecsülni. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
mephi666
üzenetére
Azért... a rock védelmébe annyit, hogy neki mint lead actor ez a dolga, konkrétan benne van a szerződésébe hogy promotálnia kell a filmet néha még annyira részletesen, hogy x helyen y alkalommal. Szóval a hype generálás azért félig meddig kötelező elem. Nyilván egy producer, rendező stb. szintén nyomatja hiszen a szíve csücske a mű, a marketing team meg pont azért van, hogy mindezt koordinálja szépen.
Szerintem nem azzal van a baj, hogy nagy a hype, az csak a marketinges csapat érdemes. A baj akkor van, ha nem ér fel a hypehoz az alkotás.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Igeeen, és akkor most soroljuk fel azokat a filmeket is, amik meg sem közelítették a minimumot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem ezt így előre nem lehet megmondani, max vágyálmak vannnak, hogy bejön-e vagy sem majd kiderül. Ez azért nem az av1, itt már mindenki tudja mire számíthat, kicsit élesebb víz, meg zöldebb fű sok embernek nem lesz elég, lehet azt mondja, majd megnézi streamingen, ami az első résznél még nem volt. Szóval lehet ebből még pofáraesés is. Vagy nem, de az biztos.

-
Bad Pritt
félisten
-
mephi666
nagyúr
válasz
PuMbA
üzenetére
szerintem beleesnek abba a hibába, hogy kimaxolják a hájpot, mindenki azt hiszi majd, hogy a világ legjobb filmjét fogja látni, ami után a 3. szeme is kinyílik majd... aztán nem
csomó esetben történt már ilyen filmmel/játékkal és tanulhattak volna a korábbi hibákból... legutóbb pl Rock nyomta ész nélkül mindenhol fekete ádámot, mire egy kommersz blockbuster lett csak... azt tippelem, hogy nem lesznek azért rossz eredmények, de ilyen 2milliárdokkal ne vicceljünk már -
PuMbA
titán
-
Bad Pritt
félisten
-
Komplikato
veterán
SOMETHING IN THE DIRT - Theatrical Trailer (2022)
Moziban elvileg már volt, holnaptól megy VOD-ra, a trailer végi szöveg alapján "mindenhol", amire kíváncsi leszek mit jelent. Akinek mond valamit a The Endless, Synchronic, Resolution filmcím, az nézze meg. Aki ugyan ezektől behány a sarokba, az meg ne.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hoffman_
nagyúr
válasz
gbors
üzenetére
le sem tagadhatná, hogy Jarmusch film. nálam annyira nem volt átütő siker most, mint nálad, nekem a Night on Earth jobban tetszett, de ahhoz kapcsolódik egyéb emlék is, lehet, hogy megszépült. mindenesetre igazán klassz kis film, a Delirium már csak önmagában elvinné nálam, az pár perc egy főnyeremény volt. imádom BM-t, már titkolni se tudnám.
köszi az ajánlást!Coffee and cigarettes
#értékelés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Gitáros topic
- Renault, Dacia topik
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- MSI RTX 3080 10GB GDDR6X SUPRIM X Eladó!
- GAINWARD RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 GHOST OC Eladó!
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
- Újszerű Oled Steam Deck 512Gb ( Garancia 2028 decemberig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kicsit pihent volt, de jó volt

Egy kezemen meg tudnám számolni, hány jobban kinéző filmet láttam, ever - viszont ha a látványt kiveszem belőle, akkor egy orbitális nagy katyvasz marad, amiben a filmekhez általában kapcsolódó értékek csak nyomokban fordulnak elő. Jó, OK, elfogadom, elszámolták magukat, mert amit a vászonra akartak vinni, ahhoz kellett volna 3.5-4 óra, és ez két órába belevágva kiszámíthatóan a földbe áll - de még ez sem menti a számos értelmetlen, belső koherenciától teljesen mentes jelenetet, a mindenféle struktúrát nélkülöző sztorit, és az összevissza viselkedő karaktereket. A zene végső soron nem volt rossz - kissé (nagyon) túltolták a szimfonikus drámát, de ez még elfér, ill. a színészek is láthatóan igyekeztek valami értelmeset a vászonra vinni, bár a forgatókönyv írói és a dramaturg mindent megtettek, hogy ez ne sikerüljön. Ez az egész az a kategória, amit egyetemen némi jóindulattal egy kegyelemkettessel átengednek ("jövőre ne lássuk itt magát, kolléga").