Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#68128) Szancsó válasza MR007RM (#68123) üzenetére


Szancsó
aktív tag

Ha nem csak lebegsz ás nincs -25 fok, akkor szerintem fűti az magát - csak ahogy írták is ne egész napos csomagtartóban állás után kezdd el használni az akksikat.

Esetemben a szűk keresztmetszet a humán rész: öregszem és nem bírom már a hideget, seperc alatt elgémberednek az ujjaim. Múltkor megpróbáltam kocsiból repülni, de az ücsörgés közben nem olyan jó a táv tartása. Ezt tetézendő találtam egy ghost branch -et, ami földhöz csapott és bekövetkezettm amitől tartottam: a már törött karbon felső lap engedett és az antenna leficcent. Következő alkalommal a kamera nem adott képet: azt hittem a VTX nyekkent meg és mivel úgyis kamerát akartam cserélni (megjött a 19 dolcsiért lőtt Caddx Ratel) kezdtem annak a berakásával és lett kép, szóval lehet a VTX megúszta.

Ui: nincs valakinek kis (3 db lapra kellene) kimaradt conformal coating? Bár most találtam Amazon -on elfogadható árban is.

[ Szerkesztve ]

My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.