Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Nem neked akartam címezni...
RMA az egy "hibajegy", amit a hibás termék SN és PN számából/felhasználásával töltünk ki, a gyártó formanyomtatványát.....
Tehát ha én feladok egy RMA-t, mondjuk az asusnak, mert egy alaplap nem kapcsol be, akkor az így néz ki... [link]
ezt kitöltöm és kapok egy RMA számot, amivel ezt a kitöltött lapot jelölik... és nem kell mindig beütni minden SN-PN számot, hibaleírást stb... hanem csak az xy rma számot..Azért asus, mert most írok nekik...
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Romvr
őstag
-
Darko_addict
őstag
A táp majdnem új. Egy fis-fos HKC lett lecserélve egy XFX PRO 550W-re. Tuningolva jelenleg semmi nincs. A VGA volt anno fesz.emeléssel húzva, de mikor megvettem havertól, vissza lett állítva minden és pár hónapig minden hibátlan volt. Egyébként a VGA és PSU szinte egyszerre lett cserélve. A VGA 20 percig volt a csúcson pörgetve, és minden normális volt. Azért nem folytattam tovább, mert amikor meghal a gép, a cselekvés első másodperce után teszi. Tehát, ahogy elindítom a videot, bámm, nem mondjuk a közepén. Csináljak rajta egy hosszabbat?
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
kjani18
őstag
-
dltpwnz
aktív tag
az van win7 , most raktam fel pár napja köszi nemtudtam hogy van ilyen
visszamenőleg lehet benne nézni? mert ugye csak utólag tudom megnézni hogy mi használta szét a gépet a mikor belagolt .. közbe elég necces
szerk.
közbe látom hogy csak az átlaghasználatot mutatja ez pont nemjó nekem mert csak ilyen félmásodpercre ugrál le az fps amikor elvileg a cpu használat hirtelen megugrik , és erre nemjövök rá hogy mi a gyász lehet[ Szerkesztve ]
-
boygabi_
aktív tag
Az ötlet nem rossz. De amikor nem net megy akkor néha játék is fut a gépen. Így már nehezebb lenne a dolgot megoldani. Állandóan turkálni kellene a biosban. Tehát a cél az lenne, hogy ezt a gépet csak akkor bekapcsolni, ha játszom és napközben meg menne egy takarékos laptop.
Azért gondoltam a 620-asra mert szerintem többet ér egy olyan gép mintha vennék egy új ilyen mai 100k körüli laptopot. De, ha van egyéb ötlet szívesen meghallgatom. -
TGaben
tag
Köszönöm szépen!
Hirtelen kellett elrakni, mert olyan helyen volt ahova évek óta nem mentek le azok, akik kapni fogják (pince), persze pont most kellett onnan valami. Kb kinti hőmérséglet van a padláson, ami napközpen még talán okés, de ejszaka... Sajna nem túl jó a szigetelés ott, csak a tetőcserép, meg a falak. Nem akarom sokáig ott hagyni, utána megy vissza a pincébe, vagy lehet,h - ha van annyi hely - , egy nagyobb szekrénybe.Antenna:
A hordoztató TV-s DVD-hez kapott (elvileg analóg) antennát kötöttem rá a dekóderre.Köszönöm a többieknek is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
Vakegérke
félisten
"Ez kb a PH-ról való virtuális öngyilkosság."
Érthető megfogalmazás.Szó ne essék róla, semmi bajom azzal, ha létezik egy "meguntam, másikat akarok" eljárás, de szerintem pusztán azért, hogy a regisztrációk száma növekedjen, biztos nem engedélyezi a vezetőség.
Arról nem is beszélve, hogy a (főleg az életkorukat a nick-be építő) társak uk-muk-fuk úgy döntenek, hogy nem kóser a nick-jük, és másikat akarnak. Mi lenne itt?Szerintem aki beregel, az pontosan tudja, hogy a megadott nick képviseli őt, a pénztártól való távozás után pedig nincs reklamáció.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Remélhetőleg érzed, hogy nem a vita keltése a szándékom, és a legjobbat kívánom rocki15 társunknak. Azonban úgy gondolom, hogy az általad vázolt, linkelt eljárás vakvágányra vezet. Talán elkerülte a figyelmedet, így újra rámutatok: "Ez kb a PH-ról való virtuális öngyilkosság."
Egyébként jó a nick-je, legalábbis nekem tetszik.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
Végtére is kétféle információt kapott. Ha nagyon akar változtatni, biztos felkeresi a modkert, ahol megfelelő választ kap.
Mi meg itt jókat beszélgetünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hardcore café
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok