Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
nem tud valaki egy autós szakit?
a bnőm 18 éves astrájának beragadt a kézifékje, és meg sem mozdul...
se nagy gázra, se tolásra, semmi, mintha odacövekelt volna...ami azért gáz, mert fizető övezet, ha itt marad, holnap fizetni kell 2400-at...
köszi,
@
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Truckdriver
tag
-
Zefír
őstag
Hát ha 2 kitiltás priusznak számít, 1 mert stílusom miatt, 1 meg mert "hírdettem " egyik hsz-emben. Akkor igen a priuszomat.
Szerintem nem fogok nagyon hozászólni semmihez, max az azonnali kérdéses topikokban segítek ha tudok.. Egyszerüen csalódtam a PH közösségben.. negatív az összes tag, és az összes cikk alatt csak a fikázás megy.. Ennyi. Én ezt jeleztem is egyik moderátorunknak, de ő annyit mondott, hogy ne használjam a felhasználót. Azt fogom, hogy nem lehet törölni a hsz-ekmiatt, de felfüggeszteni miértnem függesztheti fel magát az ember??Nem akarom, hogy akárhogyis ez a regisztráció más kezébe kerüljön, mert levelezéseimben magánjellegű adatok is vannak.. Így szerintem a felfüggesztés lenne a megfelelő lépés számomra, viszont erre nincsen lehetőség a PH-n, csak ha bannoltatom magam.Szerk: És az új regemet szónélkül kitiltottátok, már csak azértis.. és nem ezt..
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo128
senior tag
1, Lehet törölni az üzeneteid.
2, Ha annyira bannoltatni akartad volna már magad, régen daráltad volna azokat a trágár megjegyzéseket az adminoknak, amivel elérnéd a célodat.
3, Ha csalódtál a pH! közösségben, akkor miért vagy még itt? Nem? Ez lenne a legésszerűbb kérdésem. Ha hirdettél és neked volt "stílusod", akkor inkább nem a közösség a hibás, hanem te. Mellesleg így nem tudod magad meghúzni? Nem kommentelnél sehova, igen... IDE SEM! És aztán senki nem tudna rólad semmit, és meg van oldva.Én szerény véleményem volt, csak már untam olvasgatni a fönti sorokat.
gölmétcsül ©
-
7
addikt
A "priusz" személyhez kötődik, nem pedig felhasználói fiókhoz. Ha új néven folytatod a pályafutásodat, a moderátorok akkor is figyelembe veszik a Zefír neveden összeszedett dolgaidat. Egy másik név maximum arra biztosíthatna némi lehetőséget, hogy a többi fórumozó valószínűleg nem tudná, hogy a te reinkarnációdról van szó, így csak az új néven való megnyilatkozásaid alapján ítélnének meg téged.
A fiókodhoz pedig a kutya sem fog hozzáférni, ha átírod a mailcímedet valami nemlétező kriksz-krakszra, ha már úgysem óhajtod használni az oldalt.
[ Szerkesztve ]
-
SzalaiG
addikt
Létezik olyan program ami ha van 20 postacímem, akkor sorba rendezi őket, h melyik után melyik jön, úgy, h a legkevesebb utat kelljen megtenni?
-
8th
addikt
válasz Truckdriver #11505 üzenetére
Szedd le a kereket és egy nagyobb kalapáccsal finoman kopogtasd körbe a fékdobot. Nem vicc, nekem bevált. Lehetséges, hogy a magas hőmérséklet ingadozás miatt megszorult egy kicsit.
(#11509) Zefír "Egyszerüen csalódtam a PH közösségben.. negatív az összes tag, és az összes cikk alatt csak a fikázás megy.. Ennyi."
Viszlát!
...
-
fess
őstag
sziasztok
ma vettem egy tp link 841nd routert,a cd-vel meg is csináltam az alap dolgokat,működik is,de böngészőből nem tudom elérni,a 192.168.0.1 nem válaszol,a 192.168.1.1 pedig azt írja ki,hogy rossz a jelszó,pedig nem is enged semmit beírni. Vezérlőpultból is mikor az eszköz honlapját akarom elérni,ismét a rossz jelszó oldal fogad. mi lehet a gond? -
fess
őstag
válasz Gyufaaa #11523 üzenetére
nem adtam meg másik jelszót,de bírni sem tudom,mert alapból ezt hozza be
-
freaghill
őstag
Hali
2 Kérdésem lenne.
Most Win7 van fenn a gépemen, 2 partíció van (C,D)
1. Ha felrakom az xp-t rendesen bootoltatva (D-re, mert a C-n van a win7) akkor bootolásnál mindig feljön az ablak, hogy melyiket szeretném elindítani (Win7, XP)
2. El fog veszni az adat ami a D-n van? -
xKacsax
aktív tag
válasz freaghill #11532 üzenetére
Hello! Az esetek többségében a telepítésnél lehet azt az opciót választani, hogy hagyja változatlanul a jelenlegi fájlrendszert. Ha így telepíted fel akkor nagy valószínűséggel (saját tapasztalatom alapján) minden D-n tárolt adatod megfog maradni.
Verba volant, scripta manent.
-
fastleslie
senior tag
válasz freaghill #11532 üzenetére
A sorrend rossz! Szerencsésebb lett volna először az XP-t telepíteni, azután a Win7-et! Amúgy sem egészséges foglalt partícióra telepíteni... Jobb lenne szerezni egy másik meghajtót (winyót) és arra tenni úgy, hogy addig ne legyen bekötve ez a másik... Azután pl. BIOS-ból beállítható, melyik meghajtóról BOOT-oljon...
-
freaghill
őstag
Lenne egy problémám, ami a következő:
Kaptam egy gépet azzal a címszóval, hogy húzzam újra a windows. A problémám már ott fenn áll,hogy elindítom a gépet, és nem tudok bemenni a biosba, mert egyszerűen nem érzékeli a billentyűzetet, vagy foggalmam nincs, pedig felvillannak a num locknál a kis ledek vagy mik, csak az a fura,hogy kétszer is.. Mi az ötletetek? A billentyűzet nem USB-s.
Videó -
nagyúr
válasz freaghill #11537 üzenetére
Dugtál rá másik billt? Az elemet kivetted pár másodpercre hogy a bios defaulton legyen?
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
s3toraph
senior tag
Sziasztok!
Lehet láma kérdés lesz, de hamar kellene választ találnom és nincs időm utánaolvasni, szóval:
DDR1-es memória modulokból úgy látom többféle is van. A gépben amiben bővíteni szeretném 2x256 (egyoldalas) + 512 (kétoldalas) van. Az 512-esre van egyedül rá írva hogy hány pines, mégpedig 184. Na már most, ha nem 184 pin-es modulokat pakolok mellé, menni fog? Vagy ezt egyáltalán lehet? Alaplapnál (msi-k7n2-delta-l) nem találok erre utaló infót.
Ebből nem derül ki hogy másfélét nem lehet:
Main Memory
• Supports six memory banks using three 184-pin DDR DIMMs
• Support Dual channel PC3200/2700/2100/1600 DDR DRAMs
• Supports both 64-bit and 128-bit DDR DRAM
• Maximum memory size of 3GB
Az 512-esre ezek vannak írva:
hynix
ph 604 3208-520552
p387342lJARF-D43Üdv
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
-
s3toraph
senior tag
válasz Winner_hun #11547 üzenetére
És az eltérő pin szám számít? Mondom lehet hülyeséget kérdezek, de az enyém 184 pin-es, és láttam eladóban 240 pin-est, szintén DDR...
Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest